"Отчаяни съпруги" в очакване на сезон 7

• 55 473
  • 717
  •   1
Отговори
# 555
Имаше и още една Коледна сцена в сериала... Когато на улицата живееше един педофил, с тежко болната си сестра....., която благодарение на Линет и съседи взе, че почина...
Е тогава беше точно Коледа.

# 556
Имаше и още една Коледна сцена в сериала... Когато на улицата живееше един педофил, с тежко болната си сестра....., която благодарение на Линет и съседи взе, че почина...

Това го помня много смътно, от кой сезон е, явно ще трябва да го  гледам пак.

# 557

Това го помня много смътно, от кой сезон е, явно ще трябва да го  гледам пак.
Трети сезон.

# 558
Ако бяха на компютар щеше да си личи!

Joy Ok споко де, не е на компютАр и не е "малАк двор"! Ако си бяxте направили труда да прочетете линка, отдавна щяxме да сме спрели с коментарите относно улицата! Улицата е "истинска" с истински размер, но просто е декор за снимане на филми!
И пак повтарям "декор" не е xамбар 20 на 20 метра! Декорите стигат рамери от по 30, 40, 50 декара и повече площ! Има и на закрито и на открито! Виждала съм декор на New York в студио в LA! В един момент се чудиш в кой град си всъщност!  Mr. Green

"Колониал Стриит" е построена 1946г в Юнивърсал Студио!
Малко по-късно улицата е прибрана на склад!  Mr. Green
1950г улицата отново е построена "на открито място"!
3а да не превеждам цялата статия ето обобщено с три думи - през годините къщите са размествани многократно за да не са в еднакви позиции във всички филми!
3а "Отчаяни съпруги" всички къщи са пребоядисани в нови ярки и свежи цветове!
Къщата на Бети Апългейт(негърката от с2) е най-избягвана от режисьорите тъй като е снимана в най-много филми и съответно е най-разпознаваема!

Grinning

Ти като че ли не си правила грешки в правописа,недей да се подиграваш така.Не всеки разбира английски и затова те питаме,извинявай повече няма да питам,за да не се ядосаш пак.
Естествено,че не са "затворИни хамабарИ" няма грам комп.ефект по улицата,ясно се вижда ,че е реална.Единственото не реално е вътрешноста на къщите...Едната къща  на Бри,даже са тоалетни и гримиьорни...

Хора,дали наистина съществуват толкова красиви и приказни улици в америка?

# 559

На колко години си Алекс? Grinning

Иначе на въпроса ти- има Simple Smile

# 560
Лелеее alex8495 к'о ти станЪ мЪ душЪ!  newsm78  Спокс!
Повече няма да си правя труда да обяснявам и превеждам щотУУУ току виж някой ме набие!  Confused

3абравиx да спомена, че мн ме зарадва сцената в болницата м/у Андрю, Бри и Габи!

Бри: Може би Господ ни наказва!
Андрю: А може би Господ наказва Солис и ние само му вършим работата!
  Joy

# 561
  • София
Габи беше супер красива в последния епизод. Simple Smile

# 562

На колко години си Алекс? Grinning

Иначе на въпроса ти- има Simple Smile
На 15,защо?

Лелеее alex8495 к'о ти станЪ мЪ душЪ!  newsm78  Спокс!
Повече няма да си правя труда да обяснявам и превеждам щотУУУ току виж някой ме набие!  Confused

3абравиx да спомена, че мн ме зарадва сцената в болницата м/у Андрю, Бри и Габи!

Бри: Може би Господ ни наказва!
Андрю: А може би Господ наказва Солис и ние само му вършим работата!
 Joy

Какво да ми е станало?Това че казвам нещата както са ,не означава,че нещо ми е станало...
Никой не те спира да помагаш - добре ни е дошло,просто малко по-спокойно се дръж...а ти на колко си години между другото?(питам защото ми е се струва.......по начин по който се лигавиш)

Иначе и мен тая сцена мн ме зарадва Grinning хумора,още си е в положение

# 563
  И на мен също много ми допадна. Хайде, не се годинясвайте, а купонясвайте Simple Smile

# 564
Съгласен...

Да ви питам някой има ли книгата на Тери Хачър,понеже искам да си я взема тея дни?

# 565
Съзън в 7х06  Grinning

Ето още снимки от 7х06

# 566
Някой разпознава ли по-грамадната Мерилин? Едната е Ванеса Уилямс а другата... на мъж ми прилича  Laughing

# 567
  • София
Я, Линет каква е хубава с тази коса Simple Smile

# 568
  • варненка от София
Някой разпознава ли по-грамадната Мерилин? Едната е Ванеса Уилямс а другата... на мъж ми прилича  Laughing

Ох , май е педалът, забравих му името.

# 569
Сигурно е Том другата Мерилин! Laughing
Линет е 100 пъти по-хубава с такава прическа!

Общи условия

Активация на акаунт