И сега ще има ли сбирка в София или няма да има?

• 3 437
  • 45
  •   1
Отговори
Ама с дечурлигата, че бебето побърква всички ако ме няма, пък и не яде от биберон. Големият пък определено има нужда да пощурее.

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 11:59 от ku[d]ku[d]yaka

# 1
  • София
оправи си заглавието  Peace

До нас има една пицария с детски клуб, ама за теб не е много удачна, че в пицарията става задимено и няма къде да оставиш бебето. Мога да проверя, дали са отворили терасата, но трябва да е по-хубаво времето. Това за среща между нас и вас, може и Д-ива да дойдат, че са наблизо. Ама за общата среща за София, трябва да питаш Мата  Mr. Green

# 2
Ми с една ръка думите се пишат наполовина Simple Smile

Да казва Мата Simple Smile

# 3
ми казвам Mr. Greenще се присламча към вас. от събота и неделя го дават времето да се оправя.

# 4
  • София
между другото един познат скоро ще открива някаква кръчма пак близо до нас - от другата страна на булеварда към кв. Витоша, щяла да бъде с детски кът на вън - може и там като се стопли и я открие  Peace

# 5
Ако ни приемете и ние ще се присъединим...

# 6
  • София
ние приемаме всички, ама главния организатор нещо се дистанцира  Mr. Green

# 7
не се дистанцирам де. просто те праим теб организатор, а аз ще обера после лаврите Mr. Green

# 8
  • София
ОК, тогава давам веднага линк - това е пицарията до нас - Бордо

http://pizza-spam129-zavedenieto

детския кът- не е много богат и голям, но може да побере 10-тина деца, дори може би малко повече, но май ще трябва да стоят прави  Mr. Green. Няма някаква особена програма - има една какичка, която се грижи за децата. За големи деца не е интересен, но има телевизор - моя големия на втория час засяда пред телевизора.

заведението - задимява се, така че трябва да е топло, за да сме евентуално в градината - тя градината е с покрив, но ще са отворени прозорците.

За другата кръчма - разбрах, че има детска площадка на открито, но не знам, дали ще има аниматори.

Това е в моя квартал, други заведения не знам - не съм слизала по центъра от векове.

# 9
Момичетааааа, ами питайте и нас, дето сме в провинцията близо до София. Ако го направите през деня, ще можем и ние да се дотътрим. Един час път е все пак...

# 10
Аз място не мога да предложа, че нали бях провинциалистка една година, не знам още къде какво има.

За дата предлагам да е последните събота и неделя на месеца, дават го топло. Пък и да има време за начудване кой може и кой не може да дойде.

# 11
аз не съм убедена дали ще съм в софия края на месеца.

# 12
  • София
несериозници  #2gunfire Mr. Green
аз на 29-ти не мога - ситния има турнир по футбол - не че ще стигнат до финал - ще отпаднат в първата среща, ама може чудо да стане и да седим там цял ден

# 13
Ами казвайте кога ви е удобно, аз не мога на 28-ми, ще го раждаме големия, много ще съм ангаже.

# 14
Моля виииииии, нека е на 29, тогова почивам, на 30 съм на работа. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт