И сега ще има ли сбирка в София или няма да има?

• 3 439
  • 45
  •   1
Отговори
# 15
Ние също ще се присъединим, ако може... Simple Smile

# 16
  • София
Всички са добре дошли, но нещо не можем да се разберем за датата - така бобкас е свободна на 29-ти, след това кога? Мата, ти до кога си в София? Кудку си е тук и няма проблем да си носи храната и леглото за ситния, така че е безгласна  Mr. Green

# 17
 Hug  здравейте, и ние искаме да се включим в сбирката.
Отдавна чакам да се случи . Когато и да е , ще направим всичко възможно да дойдем.

# 18
  • Западен парк
Аз също ще дойда с малкия. Свободна съм всяка събота и неделя, и на 24-ти май. Само трябва да пишете къде точно ще ви видя. Мисля, че ще ви позная по малчуганите и вие мен също. И да уточня - не ми е проблем да дойда където и да е в София и околностите.

# 19
И на 24 май съм свободна, а ако влезе в следващия месец ще си направя графика според това на вас как ви е удобно. Хайдеееее, малката вече вика "Икам децататтттаааааа"

# 20
  • Вън от пространство и време
Така май няма да се опече работата дето цяла година е във фурната вече? newsm78

Аз предлагам да вземем да си определяме срещи по празниците като във варненската тема. Например ние почти всяка събота или неделя сме в Южния парк. Определяме си някое място и който може отива. Хем диванетата ще беснеят на воля, хем и ние на чист въздух ще седим. Нищо не ни пречи да сме в близост до някое капанче.

А срещите могат да се редуват - веднъж в един парк, веднъж в друг, може и пикник в полите на Витоша да спретнем.

# 21
Така май няма да се опече работата дето цяла година е във фурната вече? newsm78

Аз предлагам да вземем да си определяме срещи по празниците като във варненската тема. Например ние почти всяка събота или неделя сме в Южния парк. Определяме си някое място и който може отива. Хем диванетата ще беснеят на воля, хем и ние на чист въздух ще седим. Нищо не ни пречи да сме в близост до някое капанче.

А срещите могат да се редуват - веднъж в един парк, веднъж в друг, може и пикник в полите на Витоша да спретнем.
напълно може да се реализира по мое мнение и ако може и ние ще се присъдиним.
Ивон Embarassedднес бях в южния и 20 мин се борих със съмнение  дали да ти се обадя

# 22
  • София
Ами дайте някой телефон на лични, де - моите деца принципно са фенове на Борисовата градина, но и южния парк ни е близо  Peace

# 23
Такааа, значи ако е на 29 ние категорично сме там.

# 24
Ние също смятаме да се присъединим Peace

# 25
Ние на 29 сме свободни за следобедна разходка. Сутринта сме на мероприятие, което все още не знам кога ще започне и кога ще свърши точно.

Въобще за мен този месец беше и е ангажимент почти всеки божи ден - тържества от детската, по танци, от английския, (всички по 2 на брой), по песни, записване за училище, утре шествие за 24 май...

# 26
  • София
Ганата, да не сте и вие на тоз турнир по футбол на детските градини в Зимния дворец?

# 27
Тц! Моя приятелка ще ни води на "културно мероприятие", но чакам да уточни часовете, че не знаеше още като се чухме.

# 28
аз може да съм тук, ама може и да не съм тук Mr. Green
ще ви дебна и ще се пльосна в последния момент.

# 29
Ние отпадаме за събота, в петък мъж ми не може да отсъства от работа и ще празнуваме рождения ден на Бобо в събота. Мога в неделя следобяд.

Предлагам ако някой не може тази седмица да уговорим за другата седмица нещо. Иначе предложението на Ганка много ми допада - всеки да казва къде ще е и който може и иска да се присламчва.

Общи условия

Активация на акаунт