И сега ще има ли сбирка в София или няма да има?

• 3 440
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
  • Вън от пространство и време
Според прогнозите за времето в неделя само за сутринта дават слаби превалявания. Та за ентусиастите за Южния парк предлагам следобедно-вечерна разходка - след 16,30 да речем.

# 31
Оправиха ми компа, вече съм интернетна.

16:30 - там сме, тъкмо бебето спи по това време и няма да се налага да го мъкнем на ръце. Макар че той си пада по изненадите.

# 32
  • София
16,30 за нас е невъзможно за съжаление - ситната заспива към 15 и спи до 18, така че сигурно ще идем сутринта ако не вали. На вас весело изкарване следобяд Peace

# 33
Ние също можем да се присъединим, ако искате компания.

# 34
Ивон, писах ти на лични. Фоксче, ако е хубаво времето нашата разходка ще продължи сигурно до към 8 часа. Моите диванета насита на беснеене на открито нямат....

# 35
Ганката,Кудку, може ли да ми пуснете тел на лични.Незнам дали днес ще дойдем,понеже чак сега влизам във форума,но понеже и ние често ходим там да държим връзка. Praynig

# 36
  • София
И кво стана сега, има ли или нема? Wink

# 37
ИмА, имА, ама в камерен състав. Дано другия път сме по-голяма банда.

# 38
Ние сигурно изпуснахме хубава среща. Но малкия ми вдигна температура след четиривалентната ваксина (която трябваше да сложим още на 6) и пазихме къщата, аз пък забравих и за нет и за компютър от притеснение...

# 39
има ли някой от Св.Тройца или около нея?Можем да се виждаме по-често

# 40
  • Западен парк
Ние живеем близо до "Св. Троица" и често ходим на потъналия кораб. Събота и неделя сме там сутрин до към 12,30. Кристи, ако искаш ми пиши на лични как да те позная и ще си направим срещичка.

# 41
 ще ти пусна тел на лични Grinning

# 42
И ние сме от "Света Троица" .

# 43
супер.Ние ставаме цял отбор Grinning

# 44
Анонси за този уикенд ще правим ли? Ние за неделя засега не сме решили нищо.

Общи условия

Активация на акаунт