Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 30 - Юбилейна и креативна!

• 50 668
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
И според мен не е правилно така да реагира. Поне да каже какво мисли , а не да се затваря в стаята си и да мълчи, а другите да гадаят какви мисли му се въртят в главата. На това семейство определено им липсва комуникацията и спестяването на истината. Всяка лъжа повлича след себе си друга и така се стига до потоп.
 Фикрет още ли е там?? Мислех си, че през трите почивни дни ще отиде да види любимата си свекърва и мъжа си, но явно не й липсват. Mr. Green

За какво да си ходи? Тя им е наготвила за 3 дни напред.
Али Ръза какво подскочи като ужилен. Сгрешила щерка му, сгрешила. Нали казват, че човек се учи от грешките си в крайна сметка.
Хайриетка пак взе да получава сигнали от космоса - "вика ли ме някой"? Вика те арменския поп Joy

# 76
Аз пък съм съгласна с Али Ръза. Беше много прав в това, което каза на Неджля.
Човек никога не трябва да ближе там, където е плюл.

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 20:46 от Snejkata

# 77
  • в ябълковата градина
Обаче Фърхунде има страхотни обувки!

# 78
Обаче Фърхунде има страхотни обувки!

зелени
Левент ме уби, какво ги кани една след друга като на кастинг Rolling Eyes

# 79
  • Велико Търново
Големи сте сценаристи, наистина, ама доста нереалистични са повечето сценарии. Някои направо надминават и латиноамериканските.  Laughing
Дааммм... точно това имах предвид и аз като написах "само... дано не са твърде фантасмагорични"

Аз много обичам да споря,да представям моите аргументи защо мисля така.Абсолютно всеки мой постинг е -мисля еди си какво,защото....Радвам се на хора,които опонират по същият начин,т.е. обосновават се,така се получават интересни диалози.Искам да кажа,че с Чибурашка сме били на различни мнения и все още сме по някои въпроси,и сме водили приятни спорове,аргументирани,приятелски,а и с други момичета също
И именно заради това обичам да чета и двете ви, и въобще - всички, които водят спор по този начин.
Защото неаргументираното мнение въобще не може да се нарече мнение.  Peace

Joy  Joy  Joy Като нищо щеше да извади отнякъде и трети вариант, ако Аслъ му беше отказала.  Laughing

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 20:43 от DamaPika

# 80

Joy  Joy  Joy Като нищо щеше да извади отнякъде и трети вариант, ако Аслъ му беше отказала.  Laughing
[/quote]

Сигорно баба Джафрие  Mr. Green Laughing

# 81
Здравейте момичета, реших и аз да си изкажа мнението в темата. Много ми хареса това, което казваше Ферхунде преди малко, че една жена трябва да има силен мъж до себе си и че Шевквт не е за нея. Толкова искрена не я бях виждала отдавна Simple Smile

# 82

Сигорно баба Джафрие  Mr. Green Laughing
[/quote]

Засрамете се от годините на горката жена така да се подигравате с нея. Бабаб Джеврие си има кандидат жених и тайно се разхожда с него по Босфора. Обещал й е да й  подари моста над Босфора и не се занимава с младоци като Левент Simple Smile

# 83
  • до една звездичка

Много, много, много вярно!
1000% съм съгласна и с теб, и с Али Ръза!

# 84
Трябват ли им пари - веднага господин Яман! Напълно разбирам че му е писнало на човека...

# 85
Аз бих умряла от срам ако спрямо моя молба някой би реагирал така и би казал тези думи. И въобще бих се срамувала да искам пари от човек, който веднъж е бил така да се каже "завлечен" от член на семейството ми.

# 86
Мда,Лейля веднага пресметна колко харчи от собствените си пари Яман!Наистина нямат срам,три прости патки!Не му завиждам на Али Ръза,инфаркт ще получи с такива умни предложения!

# 87
Трябват ли им пари - веднага господин Яман! Напълно разбирам че му е писнало на човека...
Крайно време беше да му писне.  Rolling Eyes Crossing Arms  

Много, много, много вярно!
1000% съм съгласна и с теб, и с Али Ръза!

Правилно!  Peace

# 88
Какво пък толкова му е писнало на Яман?. Даваше пари на Ферхунде ей така, без да му ги връща, щото му изнасяше. Пък сега се прави на интересен за заем на Лейля. И оная надута пуйка пък го навива допълнително.
Ферхундела вече ме дразни неимоверно, като вземе да се прави на жертва.

# 89
Изглежда че Ферхунде не може да приеме факта че Шевкет първо реши да се разведе...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт