Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 30 - Юбилейна и креативна!

• 50 710
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Аз бих умряла от срам ако спрямо моя молба някой би реагирал така и би казал тези думи. И въобще бих се срамувала да искам пари от човек, който веднъж е бил така да се каже "завлечен" от член на семейството ми.

Аз ако бях на мястото на Яман, едва ли бих дала пари на семейството на човека, който ме ограби. newsm78 Те все пак не са толкова близки и той изобщо не е длъжен да ги спасява във всеки един момент, когато закъсат.

А Али Ръза, защо така реагира, като видя Неджля и Джем през прозореца? Те нищо не правеха. newsm78

# 91
Неадекватното поведенеие на Али Ръза ми е ясно,ама Яман защо да помага на семейството на крадец??

# 92
" Онази ми развали момчето ... едно, две, три .... "
 hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy
Да беше ми дала и на мен да броя пари ... много съм добра в броенето Simple Smile

# 93
# 94
Неадекватното поведенеие на Али Ръза ми е ясно,ама Яман защо да помага на семейството на крадец??
А защо даваше пари на изнудвачка? Щото имаше полза, явно.
Много е долен. Падна ми в очите.
Лейля е права в случая. Не трябваше да и дава надежда, а да и каже още вчера, че не може да даде, а не да чака последния момент.

# 95
Ама Лейля какво е заповтаряла утре, та утре. Яман не й е обещавал.
Ха, сега пък била загубила много време, виж я ти.

# 96
Много  е важна Лейля,чак и бързала! ooooh!

# 97
Ами Хайрие ooooh! "Къде е Яман, да идва и да дава парите" hahaha

# 98
И тоя чувал Хайрие как ме дразни... "Нека да даде парите по-бързо" Проста проста проста селянка

# 99
Ами Хайрие ooooh! "Къде е Яман, да идва и да дава парите" hahaha
Joy Joy Joy

# 100
Мда,Лейля веднага пресметна колко харчи от собствените си пари Яман!Наистина нямат срам,три прости патки!Не му завиждам на Али Ръза,инфаркт ще получи с такива умни предложения!

Peace

# 101
За сега само благодарности за чудесната тема  bouquet и един "запис",че нямам време.

# 102
Да не очакваш, ама Джавка излезе човек. Трепнало е за миг майчиното сърце.

# 103
А как красиво подаде ръчичка, напълни ми душата тази Джаврие!  Joy Joy Joy

# 104
И тоя чувал Хайрие как ме дразни... "Нека да даде парите по-бързо" Проста проста проста селянка

Ми да,селяни са,няма лъжа  Laughing Считат ,че всички са им длъжни да им влизат в положението!

Джаврието е голяма скица и пак,по-човечна излезе от очакванията! Flutter

Общи условия

Активация на акаунт