Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 30 - Юбилейна и креативна!

• 50 767
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Целувай ръка Таксин, че иначе няма да видиш парите . ама Джафки чула, че телефона му звъни  Mr. Green
 Нали с напредването на годините слуха намалява както и зрението. При Джеврие явно има обратен ефект Simple Smile
 Ама и Фикрет не пита може ли ами направо иска ,ч е да не й казват. Не пита за децата как са а само му иска пари като, че ли Таксин е банка   или ангел спасител.
 Хайрие пък веднага като чу , че звъни тел. и тича за банковата сметка. Тя що не си размърда тлъстия задник и да намери пари ами разчита на децата?
Чак да го хване яд човек на това семейство .. откакто я няма Ферхунде там им стана скучен живота. Тя веднага щеше да немри пари (чрез рекет разбира се най-вероятно от Левент)  hahaha hahaha hahaha

# 106
Да не очакваш, ама Джавка излезе човек. Трепнало е за миг майчиното сърце.
Това се нарича купуване на глас!  Joy Joy Joy "Давам ти парите, ама все на моя страна да си!" Laughing Laughing Laughing

# 107
Да не очакваш, ама Джавка излезе човек. Трепнало е за миг майчиното сърце.
Това се нарича купуване на глас!  Joy Joy Joy "Давам ти парите, ама все на моя страна да си!" Laughing Laughing Laughing

Идеална е за парламента. Депутатка си е от класа Simple Smile

# 108
Каква кофти засечка пред асансьора. Мисля, че Левент умишлено дразни Ферхито Joy
Айде, да ни е честито, зет като мед им плати борчовете.

# 109
Аслъ колко дискретно разпита Ферхи с кого живее и дали е омъжена.Явно и тя подозира и ревнува Левент. Пази си го като орлица малките си Simple Smile

# 110
Браво на Левент!Хубаво нареди отнуй егоистичното...как и беше името,а да Ферхунде... Sick

# 111
Каква кофти засечка пред асансьора. Мисля, че Левент умишлено дразни Ферхито Joy

Мно-о-о-го добре!  hahaha "Заповядайте със съпруга си!" - "Съжалявам, не мога, съпругът ми е в пандиза." - "Колко жалко ... Нищо, ще си намерите друг на приема. Вземете адреса от секретарката." Mr. Green Mr. Green Mr. Green "Благодаря, знам го вече. идвах да работя извънредно в неделя."  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 112
За секунда помислих, че ферхито ще каже - благодаря, но знам къде е, както пее Преслава - Познавам този дом, тук до вчера съм спала...... hahaha

# 113
Тая Джеврието-е няма такава жена.Как си подаде ръката,Таксим горкия колко преглътна заради Фикрет.

# 114
# 115
Момичета радвам се, че се "отпуши" диалога и почнахме да си приказваме пак приятелски и с чувство за хумор.  Hug  newsm44
Явно липсата на филма не ни се отразява добре и го избиваме в спорове и караници.  Thinking
Ама щом Листопад е налице и нещата си идват на мястото.  Party
Сега пожелавам лека вечер на всички. Утре ще коментирам сериите от днес.  Mr. Green

# 116
Преди да се регистирам тук всеки ден ви следях,много ми харесва приятелската атмосфера дано да няма дърпания в тази тема.
А Неджля обича ли Джем наистина?Аз някакси не разбрах да е толкова влюбена,а пред Али Реза силни приказки каза?
Яман горкия вече не ги издържа,то какво ли не беше с това тяхното семейство. #2gunfire
Ферхунде беше права за всички неща които каза на майка си за Шефкет,оправдавам я ,но не напълно.Както и каза майка и-прекалено много си вярва. Peace

# 117
Мен не ме подразни  постъпката на Али Ръза. Много хубаво говори на Неджля и не беше редно да го казва пред Джем.
Майката на Ферхунде (съжалявам забравих и името) толкова добре я познава, а Ферхи гузен негонен започна, а после и някоя лъжа пусна (нищо ново). Чак и тон и държи да не и давала съвети... Тя така се държи с майка си - какво да очакваме с други хора .
Яман много ми падна в очите тази вечер. Първо семейството няма толкова по-близки хора от които да вземе парите и затова Лейля се осмели да поиска от него. По принцип не съм против това, че не даде парите, а за това колко грозно говори зад гърба и с приятелката си  #Cussing out Изобщо не харесвам такива хора! Лейля е права, че трябваше вечерта да и откаже още. Това, което той направи е недостойно!
За Ферхунде - пада и се каквото и се случи, не е тя най-умна и хитра.Само колието и часовника зяпаше - то си личи какво я вълнува.

HOuSse_Baby    намерихме кой да ни мие чиниите поне  hahaha

# 118
В днешните епизоди Хайрие ме подразни най много.Постоянното офкане, тюфкане и мятане от стол на стол.Тази жена не се взима в ръце ей. И особено репликата - охх, вземете оправете тези пари.То все едно става въпрос за 380 лв , а не за 3 800.

# 119
а Джем как ще се справя с родителите си......
обърнаха му гръб и го оставиха сам
искали по рядко да виждат Неджля

Общи условия

Активация на акаунт