Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 30 - Юбилейна и креативна!

• 50 782
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Да не очакваш, ама Джавка излезе човек. Трепнало е за миг майчиното сърце.
Това се нарича купуване на глас!  Joy Joy Joy "Давам ти парите, ама все на моя страна да си!" Laughing Laughing Laughing

Идеална е за парламента. Депутатка си е от класа Simple Smile
То, това си бяха 2 условия - да не е груб с нея пред жена си и да бъде на нейна страна. Едно е да не е груб, друго да е на страната на Джаврие. Майката на Ферхунде почна да ми харесва. Знае си стоката, както се казва... Пък Ферхунде докъде е стигнала - до 2 брака и почти 2 развода. "Успех", а?
В днешните епизоди Хайрие ме подразни най много.Постоянното офкане, тюфкане и мятане от стол на стол.Тази жена не се взима в ръце ей. И особено репликата - охх, вземете оправете тези пари.То все едно става въпрос за 380 лв , а не за 3 800.
Оф, и аз едва я издържам. Ама, сумата не е ли 38 000?

# 121
Мен не ме подразни  постъпката на Али Ръза. Много хубаво говори на Неджля и не беше редно да го казва пред Джем.
Майката на Ферхунде (съжалявам забравих и името) толкова добре я познава, а Ферхи гузен негонен започна, а после и някоя лъжа пусна (нищо ново). Чак и тон и държи да не и давала съвети... Тя така се държи с майка си - какво да очакваме с други хора .
Яман много ми падна в очите тази вечер. Първо семейството няма толкова по-близки хора от които да вземе парите и затова Лейля се осмели да поиска от него. По принцип не съм против това, че не даде парите, а за това колко грозно говори зад гърба и с приятелката си  #Cussing out Изобщо не харесвам такива хора! Лейля е права, че трябваше вечерта да и откаже още. Това, което той направи е недостойно!
За Ферхунде - пада и се каквото и се случи, не е тя най-умна и хитра.Само колието и часовника зяпаше - то си личи какво я вълнува.

HOuSse_Baby    намерихме кой да ни мие чиниите поне  hahaha
.

За Яман мисля ,че достатъчно много им помогна и вече стават нахалнички.Поведението му пред Есра(може и да греша за името и)и на мен ми стана много грозно и това че я забави толкова много докато и каже,че не може да и даде парите.Напоследък много ме драни тази неговата

# 122
  • Пловдив
Тази Хайрие #Cussing out #Cussing out #Cussing out Вече изпитвам органическа непоносимост към тази простакеса Sick Еййй, толкова простотия и селяния, събрани в един човек - още Джем не си беше тръгнал от тях и тя разду на половината квартал, че младите ще се взимат. Звънна Лейля, да каже, че плана им се провали, онова трънтулестото се затъркаля с бясна скорост да дава банковата сметка, че Яман по-бързо да им преведял парите... Ама чакай малко бре?!! Stop Ква си ти, че чужди хора ще са ти длъжни с нещо, още повече пък точно човека, който синковеца ти ограби #Crazy... Горкия Али Ръза, как не получи инфаркт, не знам - но много точно го каза накрая - платиха с гордостта си. И няколко пъти натърти на това, Хайрието да спре да се притеснява за печката, килимите и телевизора - няма да и ги вземат... За пореден път се убеди колко елементарна и първична е жена му и колко важни са за нея материалните неща...

Онова другото зло пък, мис Памперсита - когато и да го гръмнеш, все ще му е късно! #2gunfire И тя дребнава и елементарна кат истанбулската си посестрима Crazy #Crazy Sick

А Ферхи май остана с пръст в *** Mr. Green Но поне майка и я разбра що за стока е Twisted Evil - стана ми жал за Нуридан - с такава мъка в очите осъзнаваше в какво се е превърнала дъщеря и  ooooh!

И накрая за Джем и Неджля - вярно е, че първия път и двамата сгафиха, особено Неджля. Но след като са намерили сили да си простят и искат да опитат още веднъж, дайте им шанс. Всеки има право на втори шанс, когато е воден от добри подбуди. Макар че и сега в мен остана някакво усещане, че Неджля не изпитва чувства към Джем, а по-скоро се разкайва за постъпката си с Оуз и по някакъв начин иска да я компенсира, като даде това, за което Джем винаги се е борил...

# 123
И накрая за Джем и Неджля - вярно е, че първия път и двамата сгафиха, особено Неджля. Но след като са намерили сили да си простят и искат да опитат още веднъж, дайте им шанс. Всеки има право на втори шанс, когато е воден от добри подбуди. Макар че и сега в мен остана някакво усещане, че Неджля не изпитва чувства към Джем, а по-скоро се разкайва за постъпката си с Оуз и по някакъв начин иска да я компенсира, като даде това, за което Джем винаги се е борил...
За съжаление и аз смятам, че е така.  Sad
Сините очи, напълно съм съгласна с теб за Яман. Вече написах нещо подобно.
Хайриета е толкова тъпа, наистина, че чак дразни. Ледената кралица,  newsm10

# 124
Да вземе да си смени Хайрие цвета на косата, че с този китеник на главата е като пожар. Може от това да й се е разводнил мозъка и само да пръхти като кон. А парите са 38 000 и все едно нея не я засяга връщането им, а другите да търсят  и да се оправят с парите. Да вземат да я скрият за няколко серии тази жена, че и ние да си починем от нея и простотиите й!

# 125
А гледам, че мойта идея е влязла в употреба за новата тема. Радвам се, защото мисля, че така ще е по-забавно, отколкото да се спори заради анкетите.

Неможах да гледам днес, но виждам че Хайрие се е доказала като глупава женица.

Аз бях дала 3 сценария в края на предната тема, но днес ми хрумва друг: Появява се нова колежка на Ферхунде, казва се Гроздана. Левент се влюбва в нея и зарязва Ферхунде. Ферхунде е страшно разочарована и огорчена, че леко се смахва като Лейля, заминава при майка си и не се появява повече. Гроздана се сприятелява с Неджля и Лейля, помага им и вкарва в правия път Лейля като й намира нов мъж. Така и двете сестри са щастливи: Неджля с Джем, а Лейля с нейния. Грозданка съветва и Шефкет: той се жени за Седеф, а Нехир се жени за Ахмед и отварят голям ресторант. Али Ръза става по-разкрепостен и освободен, благодарение на сприятеляването му с Левент и Гроздана. Хайрие най-накрая е доволна от живота и спира да охка и пуфка.
Така новата героиня, сиреч аз  smile3521, оправя живота на всички.   

# 126
  • Пловдив
...но днес ми хрумва друг: Появява се нова колежка на Ферхунде, казва се Гроздана. Левент се влюбва в нея и зарязва Ферхунде. Ферхунде е страшно разочарована и огорчена, че леко се смахва като Лейля, заминава при майка си и не се появява повече. Гроздана се сприятелява с Неджля и Лейля, помага им и вкарва в правия път Лейля като й намира нов мъж. Така и двете сестри са щастливи: Неджля с Джем, а Лейля с нейния. Грозданка съветва и Шефкет: той се жени за Седеф, а Нехир се жени за Ахмед и отварят голям ресторант. Али Ръза става по-разкрепостен и освободен, благодарение на сприятеляването му с Левент и Гроздана. Хайрие най-накрая е доволна от живота и спира да охка и пуфка.
Така новата героиня, сиреч аз  smile3521, оправя живота на всички.   
Е, те този сценарий много ми хареса и предлагам да го изпратим на турските сценаристи. Само някой да им го преведе, че да не стане сакатлък и току виж видим мис Памперсита Mr. Green и Левент бей под ръчичка Joy Joy Joy

# 127
  • в ябълковата градина
Дали правилно съм запомнила, че майката на Ферхунде не я е гледала?
Е как сега ще идва и ще и държи сметка и ще и чете конско?

Направо ми е чудно с какви очи му искат пари на Яман?

# 128
  • Вече на село
 ooooh! Ама и това семейство Текин, каквито и пари да получи, те потъват като в къртича дупка и никой не прави сметка как ще ги върнат. На всичкото отгоре, мине-не мине и хоп - някой друг им виновен. Забравиха как пърхаха от радост като им раздаде Шевкет кредитни карти  Money и без да му мислят много-много, се втурнаха да харчат.

# 129
Забравих за Джеврие в сюжета ми newsm09
Баба Джеврие се влюбва в Али Ръза, но той не отвръща на чувствата й и тя се самоубива. За радост на всички се оказва, че бабето имала тайни имоти и Таксин ги наследява. С едната част от парите развиват Ферма за патици, а с другата покриват ипотеката на текинови . Заживяват Щастливо.

Който може да превежда и да праща към Турция. Пари за сценария не искам, само да го реализират и да ме запознаят с Нихат Алтънкая  smile3508

Gulia не я е гледала, защото е била в затвор.

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 23:03 от Grozdanka

# 130
Трябват ли им пари - веднага господин Яман! Напълно разбирам че му е писнало на човека...
Яман не тряваше да ги кара да го чакат да утре.Подло поведение! StopНямаше да загуби ако беше помогнал!

# 131
Трябват ли им пари - веднага господин Яман! Напълно разбирам че му е писнало на човека...
Крайно време беше да му писне.  Rolling Eyes Crossing Arms  

Аз пък съм съгласна с Али Ръза. Беше много прав в това, което каза на Неджля.
Човек никога не трябва да ближе там, където е плюл.
Аз също ми

Много, много, много вярно!
1000% съм съгласна и с теб, и с Али Ръза!

Правилно!  Peace
Аз също мисля като вас. Peace Обикновено съмненията остават.

# 132
За Яман мисля ,че достатъчно много им помогна и вече стават нахалнички.Поведението му пред Есра(може и да греша за името и)и на мен ми стана много грозно и това че я забави толкова много докато и каже,че не може да и даде парите.Напоследък много ме драни тази неговата.

За мен Яман е глупак. Не знае как да си го върне на Шефкет. Ами дай им пари да му покрият бакийте, вържи си гащите със договор пред нотариус за парите, пък след това ги дръж постоянно в ръцете си и си играи постоянно с тях както си искаш.

Като излезне Шефкет от затвора, да му намери някаква мизерна работа при него за унижение, да падне до нивото на обикновен бачкатор, а при положението че е бил някога банков чиновник. Да го направи за да си възстановява откраднатото от него, дръж го постоянно длъжник, обложи го с лихви и му го натреси тройно за да се чувства кофти, че е зависим по всякакъв начин от него.

Но Яман е глупак като слуша поредната си шафрантия в живота, която се е хванала с него само и само да му харчи парите, а той глупака и вярва и и се води по акъла пилешки. И поради тази причина за това няма да има никакво име на играч от класа.

Според мен Яман постъпва прекалено първично, прекалено просташки, ами нищо чудно че постоянно го мамят и крадат. Като не знае как да си изиграе картите винаги ще е губещ.

Аз ако бях на неговото място, щях да постъпя точно по този изключително подъл начин, да ги обвържа Текинови с такива неизгодни за тях финансови договори, че цял живот да са ми зависими от мене и да плащат гяволиите на синът им. Ама кой да мисли с горната си глава, като има заместител долна такава глава, палячо. Naughty

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 23:27 от Ben Sedefe aşığım

# 133
  • София
   38 000 лири, какво са купили толкова с тези пари? Та това са много пари!

# 134
Немога да не се разпиша в Юбилейната Листодаена темичка.....Браво на всички който са се погрижили да изглежда така добре  Peace С всяка изминала тема сте по-добри

Аз съм от тези който само четат и много рядко пишат ,но сега направо не се стърпях ...НОМЕР 1 СТЕ   bouquet Peace  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт