Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 30 - Юбилейна и креативна!

• 49 689
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
Здр. Някой може ли да ми каже точния адрес на къщата от Листопад?
Благодаря предварително!
Кой каза преди време че ще ходи в Истанбул на екскурзия и ще посети къщата?!  #Crazy Спомням си само, че беше мъж!

Що питаш, да не искаш да ти донесат некое каренце от къщата?

# 46
А ако почнете с Джеврие и нейните памперси...голяма веселба ще падне Rolling Eyes.
рози-макси, обикновено в повечето случаи заставам зад мненията ти, но този път мери попинс е права.
Няма смисъл, само защото не ти се приема идеята, веднага да настръхваш. Wink Наистина темата за Ферхунде винаги доста вдига градуса на напрежението. Което съвсем не ни е необходимо не само в момента, а и изобщо. Пък и никой не е казал, че ще се пише само за памперси Wink (което, междувпрочем и на мен не ми харесва твърде, защото започна да се изтърква вече).

Къде и кога ме видя на настръхвам!?Че аз досега съм предлагала 10 въпроса за теми ,просто ми хрумва на момента и пиша,и се е одобрил може би 1  newsm78,ми аз все настръхнала трябваше да съм,глупости ooooh!.
Това че изобщо "няма нужда да се вдига градуса на напрежението" на мен лично ми говори-дайте да не спорим, да не коментираме сериозните неща във филма,а да си говорим празни приказки,ей тъй,да минава времето,да няма опониращи си,та да има мир и любов.На мен повърхностни,лишени от всякаква дълбочина писания не ми се четат и това се опитах да кажа с едно изречение.Но пък всеки си решава къде да влиза,дали да чете,дали да пише..... Peace.

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 16:36 от rozi-maxi

# 47
Здр. Някой може ли да ми каже точния адрес на къщата от Листопад?
Благодаря предварително!

Потърси forski като потребител тук. Той знае.
Ако ти е трудно да го намериш влез тук и му пиши лично съобщение. Ама не е влизал от месец и не знам кога ще ти отговори.
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=230178

# 48
  • Майничка
...Що питаш, да не искаш да ти донесат некое каренце от къщата?

Това е идея за сувенир! hahaha
Пу за мен "мильо"-то върху телефона!

# 49
Супер е новата тема, както винаги Hug  bouquet
алабала&Ники и сценарият ти е хубав, ама само не ми убивай Оузчо Naughty Не може ли всички да го мислят за мъртъв, а всъщност той да се преселва в България /Велико Търново или Трявна  Rolling Eyes/ и да си живее мирно и щастливо, а там да открие и голямата си любов /мен Mr. Green Laughing/ newsm78 Peace

# 50
алабала&Ники и сценарият ти е хубав, ама само не ми убивай Оузчо Naughty Не може ли всички да го мислят за мъртъв, а всъщност той да се преселва в България /Велико Търново или Трявна  Rolling Eyes/ и да си живее мирно и щастливо, а там да открие и голямата си любов /мен Mr. Green Laughing/ newsm78 Peace

Ами то Габрово е по средата между Търново и Трявна, така че трябва да го скрия у дома  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 51
алабала&Ники, последно Оуз ли взимаш? newsm78  Знаеш що питам

# 52
алабала&Ники, последно Оуз ли взимаш? newsm78  Знаеш що питам

Аз само под прикритие и ще го пазя за H0uSse_Baby . Не е мой тип. Ти знаеш аз кого харесвам ама няма да кажа да не ми го измъкнат под носа Simple Smile

# 53
  • София
Ох, ще ме умра от смях със сценария. Мога само да чета, но не и да мисля за такова нещо и да ви описвам идеите си.  Rolling Eyes

# 54
beylerbeyi şemsibey sokak no:9 ÜSKÜDAR\İST.
Някой искаше адреса на къщата, където се снима сериала.Дано да съм била полезна.
Честита 30 юбилейна тема.Не мога да насмогна да ви чета обаче днеска ви изчетох.Видях и снимките на алаба&Ники  много си фешън.

# 55
  • Велико Търново
Какво е това дето са го катурнали на Гюлшен на главата? Чак Ферхунделата се чуди.
 Joy  Joy  Joy

рози-макси, извинявай, не съм имала за цел да те обидя. Не ме разбирай погрешно, моля.
На мен също съвсем не ми се нравят празните приказки, но пък нажежената обстановка от последните дни е още по-неприятна. Вярно, че отговорността е на тези, които не успяват да се владеят и превръщат всичко в лично отношение, но... за съжаление е така. Знам, че ако различните становища се излагат достатъчно аргументирано и ако се спори в рамките на добрия тон, нещата въобще нямаше да стоят по този начин. Но и сама виждаш, че не всеки го умее това и... резултатът е налице. А отстрани е много грозно, повярвай ми.
Затова и идеята за избягване от анкета, свързана с Ферхунде (поне към момента), беше добре приета от всички. Едва ли мотивите и на останалите са били кой знае колко по-различни.
Още веднъж - извинявай, ако си се почувствала засегната.  Hug  Винаги ми е било приятно да те чета Simple Smile

Прочетох питането за адреса на къщата, пуснах в Гугъл търсене с ключови думи "истанбул къща листопад" и на трето място излезе описаното в блога на Ледена кралица: http://listopad-bg.blogspot.com/2010/03/blog-post_14.html   thumbsup

# 56
Не се притеснявай,не си ме засегнала Hug,доразбрахме се.
Аз много обичам да споря,да представям моите аргументи защо мисля така.Абсолютно всеки мой постинг е -мисля еди си какво,защото....Радвам се на хора,които опонират по същият начин,т.е. обосновават се,така се получават интересни диалози.Искам да кажа,че с Чибурашка сме били на различни мнения и все още сме по някои въпроси,и сме водили приятни спорове,аргументирани,приятелски,а и с други момичета също.Досега съм написала 1000 причини,поради които смятам Ферхунде за не добър човек.Ако се намери фенка на Ферхунде,която ми опонира с неини 1000 причини,защо харесва тази героиня,ще се получи добър диалог.Това на мен би ми било интересно,например да вземем друг герои,примерно Лейля,изберем защита и обвинение,и да се проведе един процес,примерно.Някакви такива,по-смислени неща.Да има примерно и съдебни заседатели,съдия....това го измислих ей сега,просто на момента,започвайки да пиша не знаех,че ще го напиша,но може да се доразвие идеята и да се използва  в дни,когато няма нови серии за коментиране. Разбира се,шегите са винаги добре дошли,но да ги разграничим от празните приказки Peace.

# 57

Ами то Габрово е по средата между Търново и Трявна, така че трябва да го скрия у дома  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Оооо хитро и подмолно ли ще действаме  Laughing и други ще се включим в играта, пък накрая ще се види къде ще се намери Оуз  Laughing Във всеки случай ще си го оставим в България...  Heart Eyes

# 58
sinite o4i понеже си с връзки /т.е. сме гъсти 2-те Laughing/ ще направя изключение само за теб. Ще ти го преотстъпвам вторник и сряда до към 5 часа, понеже съм на лекции Grinning Hug Peace

# 59
Вижте,какво измислих аз!
Епизод 500 Финал!!!
След,като Хаирие заминава с Нехир за Ада Пазъръ,Али Раза решава,че е влюбен Heart Eyes в .......Ахмет.Заедно те отварят 20 кафенета в които като танцьорка работи Седеф!
Хаирие се влюбва в работника (ония дето пееше) и се женят тя ражда  family6още 4 деца...
Лейля отваря собствен бизнес с Джефрие (правят магии) И СЕ РАЗВЕЖДА С Оуз,които пък се жени за Ферхунде .След като тя му харчи всичките пари решават да живеят без нищо (освен 70 чифта обувки на Ферхи)...
Левен става обущар и се жени за Джефрие...  luvbed
Фикрет става knit което ги зближава с Левент и след като Джафрие умира от злоба  Sick Фикрет и Левент се женят kiss
КРАЙ!!!

Общи условия

Активация на акаунт