Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 30 - Юбилейна и креативна!

• 50 861
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
Дега,с този емотикон  Whistling,какво чувство изразяваш,не мога да разбера?

# 241
  • до една звездичка
Между другото, не знам дали знаете, но всъщност "бозав" значи "със сив тен", а не "розов", "бял", както много хора смятат.  Whistling
Напротив бозаво е отенък на кремавото нещо между жълто и бяло.

Можеш да си свериш информацията тук (и на много други места), ако не вярваш.:
Аз пък бих искала да ми покажеш, ако е възможно, къде прочете, че "бозаво е отенък на кремавото нещо между жълто и бяло."   Crossing Arms

http://www.kakvo.org/tword/%D0%B1%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D0%B2

Дега,с този емотикон  Whistling,какво чувство изразяваш,не мога да разбера?

Добронамерена толерантност и разбиране.  Wink

# 242
Ами ако бозав,идва от боза,то значи цветът е жълто-сиво-кафяв...поне аз така бих определила цвета на бозата.Т.е. ,и двете сте прави. PeaceАз го използвах в смисъл,че ще се слива лицето с косата ми,ако се изруся,много съм бяла,даже жълтея  Rolling Eyes.

# 243
Майка и Норден ли се  казва? Аз пък я чувам като Нуртен!
Според мен Ферхунделината майка се казва Нурдан.

# 244
  • до една звездичка
Ами ако бозав,идва от боза,то значи цветът е жълто-сиво-кафяв...поне аз така бих определила цвета на бозата.

Не идва от боза.
Идва от цвета на вълната. Сиво-кафяв.

# 245
Между другото, не знам дали знаете, но всъщност "бозав" значи "със сив тен", а не "розов", "бял", както много хора смятат.  Whistling
Напротив бозаво е отенък на кремавото нещо между жълто и бяло.

Можеш да си свериш информацията тук (и на много други места), ако не вярваш.:
Аз пък бих искала да ми покажеш, ако е възможно, къде прочете, че "бозаво е отенък на кремавото нещо между жълто и бяло."   Crossing Arms

http://www.kakvo.org/tword/%D0%B1%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D0%B2

Трябва ли да сам го прочела някъде та да го знам?Просто от личен опит го знам,че на руси хора с бяло лице им викат ''бозави''

# 246
Аслъ ми харесва повече - правилни черти, красиво лице и усмивка, ведро излъчване, изправена стойка. Стандартна като шведски фотомодел, но красива.
Ферхунде има сексапилно тяло, ама май едва го удържа да не дебелее, и като започне, първо дебелее в прасците. Мернах я в един кадър с панталон в анфас и разбрах защо все с рокли и поли ходи - има криви бедра и широк таз.
Има некрасива форма на главата (интересно ако я обръсне като онази ирландска певица, забравих й името - Шиниа Оконър май, какво ще представлява) ниско обрасло чело. твърде широки скули, широко плоско триъгълно лице като на котка или змия, рибя уста с тънка долна устна откриваща долните зъби. Гънката на брадичката се получава от това, че долният венец (зъби) е твърде изпъкнал. Винаги силно гримирана с дебел черен грим около очите. Непрекъснато чупи вежди, гледа изпод вежди, гримасничи, което не я разкрасява твърде.

Man in Black, сценарият ти е страхотен, пълен делир. много се смях! Правиш сериозна конкуренция на АлабалаНики! Ледена кралица и Чеб, защо не пуснете номинации за най-добър сценарий към края на темата.

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 19:39 от soya-fen

# 247
  • до една звездичка
Трябва ли да сам го прочела някъде та да го знам?Просто от личен опит го знам,че на руси хора с бяло лице им викат ''бозави''

Ами като че ли трябва. Rolling Eyes Особено, когато спориш. Нормално е човек да се обоснове, да докаже гледната си точка.

# 248

Ами като че ли трябва. Rolling Eyes Особено, когато спориш. Нормално е човек да се обоснове, да докаже гледната си точка.
Първо НЕ споря,а казвам това което знам,но от битова култура съм запомнила,че базовото е с 1,2 тона по-светло от кремавото, и с отенък на кафяво.

# 249
Е да ,но абсолютно винаги ,когато чуя това определение,е употребено със значението,с което и аз го употребявам-бозав-нещо като светъл,бозав като рус,бозав като безцветен....бозав като сив,не знаех.Но това са подробности,все пак не мисля,че неправилно съм използвала думата.

# 250
٠•● Dega ●•٠ е права. Бозав / бозев / бозляв (от турски) - сив, сивкав.
Ама да си призная, че и аз досега съм я употребявала за много рус човек или за някой безличен. Просто неправилно сме използвали думата.

# 251
Неджля видя , че още има баламурник с БМВ Х5-ца да и се върже на акъла след всичко, което му причини и хайде, готово. Защо да се вози на автобуса  Joy Joy С право майка му на Джем така стана и си замина... Майките, които имате синове, как бихте реагирали ? То хубаво да искаш детето ти да е щастливо, но в случая според мен Неджля е просто една използвачка. Няма чувства към Джем, но след глупостите, които направи се чуди дали ще има някой свестен да и върже.. видя , че е балама и и прости и хайде... Иначе пък Фахрие Евчен актрисата ми харесва много като визия.
Лейля е супер нагла , как коментира за какво бил харчел парите си Яман.. това си е негова работа, и как ще и ги вземе от заплата... 38 000 .. колко пари взема, хаха , нямам думи просто  Joy Мислят си, че всички са им длъжни.
Хайрието как пуфтя и репликата "Хайде да идва по-бързо Яман да превежда парите"... чакай малко, ма , какъв ти е на теб Яман, че да ти оправя бакиите...
Значи , човек за да им даде на тия пари, трябва въобще да няма уважение към парите.. знаейки, че никога няма да му ги върнат.. Ако се замислите реално за някакво такова семейство в живота.. това са едни измамници, които само търсят кого да завлекат с пари... после друг ,че да оправят старите си борчове и така..
И Али Ръза, по принцип го имам за интелигентен човек, но ми писна все като има проблеми да седи и да гледа умно.. какво е това държание.. напълно неадекватно.. вярно, че децата му много му струпаха на главата, но явно малко ги е пердашил като малки, че така да му играят кючек на главата... Представяте ли си , да имате такива деца... Мили Боже....
Фикрет, въпреки че напоследък ме дразни, снощи поне се държа възпитано като поиска парите от Тахсин. Но сега тази вечер Джаврието като чуе по телефона... лошо ще и стане горката  Joy
Левент го харесвам много като външен вид, но наистина прави селски номера. Е, все пак е на положение , в което може да си го позволи, но все пак от гледна точка, на която и да е жена, да ти върти някой такива номера.. заслужава да му се врътне и на него един номер. Да се влюбят в някоя , която е по-голям играч от тях, заслужават такъв тип мъже и да си намерят майстора  bowuu
Иначе най-много ми хареса сцената Джаврието как си подаде ръката  Joy Joy Joy Между другото само аз ли забелязах и дали таки ми се стори или ръката на Джаврие беше със сравнително хубава кожа и въобще не беше някаква ръка на бабичка с отпусната кожа и старчески петна? newsm78
Супер много си права!!!!

# 252
Man_In_Black страхотен сценарий hahaha  bouquet

Да си призная - чудех се защо Нежля все ми е антипатична, въпреки, че в темите бяха изтъквани положителните й качества...
Вероятно интуитивно се усеща студенината й. Въпреки, че актрисата е симпатична - героинята ме отблъсква.
Докато Лейля, въпреки всичките си грешки ми е по-симпатична. Но не мога да го обясня на какво се дължи........
И аз съм така и нямам представа защо Crazy Peace

Dartanian според мен Гюлшен е перфектната приятелка ЗА Ферхунде Peace

Просто не е случил на жена, на човек до себе си, който да разсъждава и действа като него. Да го разбира, а не зад гърба му да крие грешките на децата, след това да страда заради простотията и елементарността на жена си.
Затова, човек трябва да търси точния човек за съвместен живот, за да не се разминава с него  по много житейски  въпроси! Naughty
Али Ръза тръгнал към Москва, Хайрието към Багдад - е, как да се срещнат? newsm78
Е, какво ще рече "Не е случил на жена"?!? Все едно от тотото му се е паднала..
 hahaha Хайрие, че е проста и ограничена - такава е, но Али Ръза също е виновен Naughty Къде е гледал като я е вземал #Crazy Ооо, забравих, било го срам да откаже.. Ми от единия срам си провали целия живот и живота на децата си ooooh!

Кой ви харесва повече,като визия Ферхунде или Асла?
На мен Ферхи. И Аслъ е хубава, лъчезарна е, но Ферхи има някакъв чар, който мен много ме впечатлява Heart Eyes Peace

# 253
Бозав наистина има цвета на бозата или както писахте на вълната, но не от бели, а от сиви овце! Naughty Тоест е сиво.
 H0uSse_Baby,
Гюлшен може да е перфектната приятелка на Ферхунде, но такава аз не бих искала да имам. На Ферхи й е много удобна и лесно манипулативна, не бих искала такова мекотело за приятел, което на всичко отгоре ще ме крие, когато върша безчинства. Ако ми  е приятелка, ще направи всичко възможно да ме спре да не ги правя. Значи и тя е като нея, само че не й стиска да натвори всичките "чудеса" на Ферхи.
А колкото до това "Не е случил на човек" става въпрос, че не е имал възможност да я опознае преди да се ожени за нея.
Направо си е било тото. Ама не е улучил! Naughty За съжаление. Така е, когато интелектуалното ниво е много различно.
Или тя трябва де се дообразова, или той да се смъкне на нейното ниво.
А Шефкет е е пръкнал нещо средно- учил, обаче останал наивен и все едно, че е раснал в саксия.
Иска много, а не му стига вътъка.
Като младо магаренце- ряз има, ама няма даян.

За тези, които не знаят остарели думи- Започва силно, но не му стига силата.

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 20:16 от Dartanian

# 254
Именно, за това си пасват Laughing На мен не ми е направила лошо впечатление, аз бих искала да имам приятелка като нея Wink Peace

Общи условия

Активация на акаунт