Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 30 - Юбилейна и креативна!

• 50 854
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
айде приятно гледане

# 256
Возят се в градски транспорт Naughty, забележете!!! Ами, кризата ги е хванала явно. А Хайриетка - детето, детето......Ама и скандалжийка, ей!

# 257
Голяма скандалжийка е Хайрието и с тази огнена коса чак не мога да я понасям и все да си отвори устата. Ако я затвори сигурно ще спре да диша. Все трябва да е отгоре и да каже каквото мисли.

# 258
Тия Текин са опасни!Тяхната работа-кой ми с*а в гащите! Sick

# 259
Очевидно Оуз е разказал абсолютно всичко на Шевкет. Обаче Оуз ще има проблеми с този Телят като излезе може би  Thinking

А това Ферхунде е голяма гадина значи... Винаги тя трябва да направи първата крачка винаги тя и сега като видя че изостава и айде няма развод... направо е чудовище.

# 260
Ферхунде ги сплаши  Mr. Green Али Раза как се зачерви  #Crazy А Хаирие и тя не знае какво иска ''това невинно момиче'' до ония ден беше безсрамница,мръсница.Най-мразя такива хора,които не могат да признаят грешките си а винаги другите са им виновни.Защо един път не потърси вината в себе си?

# 261
На тази русата кака на Левент, не и помня името, май не и е за пръв път да си играе игрички с разни "безобразни" любовници. Ще има борба между двете за Левентчо.

# 262
Е Али Раза,кажи кой от двама ни е по-велик  #Crazy hahaha

# 263
Лелееееееееее ooooh! ooooh! ooooh!
Не искам да съм на мястото на Фикрет, като се върне в при семейството си! ooooh! ooooh!
Уууууууужас!

Ето, за пореден път лъжата не води до нищо добро. Naughty

И като гледах как се изплаши горкото дете в затвора ми стана много гадно. Cry Все по-тъжни стават сериите......... Sad Cry

# 264
Е Али Раза,кажи кой от двама ни е по-велик  #Crazy hahaha
Джеврие ханъм из дъ бест!  superuu

# 265
Аслъ е направо безлична в сравнение с Ферхунде

# 266
Тъй е, Аслъ е гола водичка в сравнение с Ферхунде.

# 267
Аслъ е направо безлична в сравнение с Ферхунде
                И доста самоуверена . Mr. Green
                 Баба Джваки изби рибата в сериала. Joy
                 hahaha Кефи ме да я гледам , от нея научих доста бисери  Joy
                 Ама да не ми е в къщата , че не съм дарена с търпението нито на Фикрет, нито на Тахсин.  Twisted Evil
                 И ще стане една  Joy Joy Joy

# 268
 smile3521 Аслъ е абсолютна кранта,Ферхунде е супер!Но Джеврие -напълни ми душата  Laughing Наистина си е права жената!Това не са 5 лева,права е да преживява!И като им знае семейството с право се съмнява,че ще и ги върнат!А за бисерите и-и на мен ми допадат,ама не мога да ги запомня всичките Joy

# 269
Очевидно Оуз е разказал абсолютно всичко на Шевкет. Обаче Оуз ще има проблеми с този Телят като излезе може би  Thinking
А това Ферхунде е голяма гадина значи... Винаги тя трябва да направи първата крачка винаги тя и сега като видя че изостава и айде няма развод... направо е чудовище.
Това е много тъп блъф, защото за да се омъжи за Левент, както тя си фантазира, трябва да се разведе с Шефкет. Браво на Шефкет, за първи път беше тотално откровен с Ф-е. А Аслъ - ето това е класа. Ако беше Ф-е, щеше да се развика като някоя циганка ,както беше със Седеф.

Общи условия

Активация на акаунт