Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 30 - Юбилейна и креативна!

• 49 712
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Аз ли не съм чула,ама тая майка как така досега не попита с какви пари е купен тоя апартамент или може би се досеща и затова не пита?

# 631
Левент да чака майката на Ферхунде да го вразумява-само това не очаквах,че би му подействало! Joy Нали уж бе мачо,пък сега да се осъзнавал! Тя и майката на Ферхунде трябва да е малоумна да отива при него,без да го познава,че и във фирмата му,и да му дава ъкъл!Ама айде,лежала в затвора,простено и е,някои работи явно не са и много ясни!

# 632
  • София
   Вкуса на Ферхунде се оказа ужасен. По-грозен апартамент не съм виждала. А беше хубав като беше празен.Мислех,че ще направи нещо ултра модерно, а тя....

# 633
  • Пловдив
  Вкуса на Ферхунде се оказа ужасен. По-грозен апартамент не съм виждала. А беше хубав като беше празен.Мислех,че ще направи нещо ултра модерно, а тя....
И аз това си мислех тази вечер, като гледах сцените в апартамента  newsm78 - супер кичозно канапе, по стените някакъв кошмар от цветове и форми Crazy... Абе с две думи - по-грозно и от овехтялата къща на Али Ръза и павилиона в Адапазаръ взети заедно Mr. Green

# 634

Можело е да не се стига до това,майка и да я защитава нали,да няма втори съпруг и т.н.,ама сценаристите така са решили
И второ-Ферхунде едва ли и е благодарна за това,понеже  с това убийство майка и тотално я изоставя влизайки в затвора.

Ами да беше оставила мъжът й да изнасили Ферхунде и щяха да са заедно! Не се бях сетила!
    Ако майка й беше като нея, сигурно щеше да й тегли една и кой откъде е! Ама жената я обича!

# 635
Ами то  явно за това стигнали парите ,Ферхунде не я видях да пазари,може майка и да и е помогнала Flutter

борчето ти явно не четеш подред-сценаристите са решили майката да има втори съпруг и ситуацията да се развие по точно този начин,можело е да не допуска майката нито втори съпруг,нито опит за изнасилване последвано от убийство,ама нейсе!
Това е положението.

# 636
  • София
Ами то  явно за това стигнали парите ,Ферхунде не я видях да пазари,може майка и да и е помогнала Flutter
Тц!Ферхунде каза,че чака да и докарат мебелите в някоя от предишните серии.Взе 350 000, апартамента е 240 000, имала е пари за мебели.

# 637
ааааа Shocked Тайнеееее кво праЙш тук Hug

# 638
  • София
ааааа Shocked Тайнеееее кво праЙш тук Hug
Ми аз това гледам, повече от онова!

# 639
Като гледам майка и как отиде при шефа и да му се кара,хич да не тя е и поръчала мебелите. Laughing Пък много важно,че с парите на дъщеря и,тя за важните неща не пита,само слухти и се прави на майка!

# 640
  • София
Като гледам майка и как отиде при шефа и да му се кара,хич да не тя е и поръчала мебелите. Laughing Пък много важно,че с парите на дъщеря и,тя за важните неща не пита,само слухти и се прави на майка!
Не е майка и!Когато дойде , Ферхунде и каза,че чака мебелите!

# 641
  • Варна
Цитат на: Ледената кралица link=topic=497911.msg15206254#msg15206254
 някой да знае как се казва песента? newsm78 Много ми хареса...

To Kyma - Haris Alexiou
Ето я и тук, но е с лошо качество Simple Smile
http://www.vbox7.com/play:eea7e14e

От тук можете да си я изтеглите - Haris Alexiou - To kyma.mp3

# 642
Не ми се карай ако може  Шегичка

Не искам да се карам с никого, HouSse Baby! Просто понякога се дразня много! Като виждаш, че е бяло, как да му кажеш, че е черно! Нямам предвид отговора ти, по принцип говоря. От начало следя темата, ама напоследък привържениците на Ф. много ме дразнят! Затова и прописах в темата! Знам, че всеки си има мнение, всеки има право да харесва този или онзи, ама като го виждаш, че не е стока, за какво ми го хвалиш?

# 643
борчето за теб едно е бяло, за друг същото е черно. Какво да се прави, всеки по различен начин вижда нещата и ги пречупва през собствената си призма. Няма какво да се дразниш, това си е филм Hug Peace

# 644
То в целия филм двама свестни има-Джем и Таксим-пък другите със сигурност не са толкова порядъчни ,морални и  все от тоя сорт.Ама май свестните го отнасят.

Общи условия

Активация на акаунт