Отговори
# 180
За да разширим всички тесни места, трябва да комбинираме ънкоплер (напр. аспирин) с траспортно средство (коензим А - получава се от пантотененова к-на), да стимулираме черния дроб да преобразува триглицеридите във въглехидрати, да повишим инсулиновата чувствителност на мускулните клетки (метформин или хром), да ги прекараме до митохондриите, да стимулираме цикълът на Кребс (пируват или NADH) и да изразходваме енергията.

Освен това можем да стимулираме PPARɑ, за да може изгарянето освен в митохондриите да се извършва и в пероксизоми (сезамин и еписезамин).

И всичко това за да установите, че вместо откъм ханша сте отслабнали откъм бюста... Mr. Green

Е за такива разсъждения миналата година щяха да ме бият и ме завряха в кучешки *ъ* в една тема, която имах глупостта да захвана.

Вярвайте, никак не е просто, а и не ми се спори. bowuu

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 13:32 от PinkPanther

# 181
  • София
Аз току- що пуснах поръчка и не съм имала никакъв проблем. Ето още един код за отстъпка:    VET574

# 182
veihaivei - Има полууниверсални средства, стимулиращи метаболизма  през нервната система - тироидни хормони, ЕКА стак и др, но трябва да сме сигурни, че няма "стеснени" места. Има и стероидни анаболни препарати, но това е груба игра.

Затова сега искам да видя какво ще направи това IGF-1. Като видя, ще ви кажа, не обещавам нищо.

Една сламка - има препарат, проникнащ през кожата със способност да стимулира локалното отслабване - капсаицин (от люти чушки! Mr. Green) Трябва да се прилага много внимателно. В аптеките се продава като препарат против ставни болки - Finalgon.

Който иска да пробва - много да внмава! newsm78

Ванилиламид на нониловата киселина = синтетичен аналог на капсаицина. bowuu

Вижте и т'ва:

http://amritalab.eu/urbanspa/massage_cream/chilli_pepper

# 183
Още за капсаицина - това, че подобрява оросяването се знае,

това че предизвиква изгаряне на мазнини се знае,

това че премнава лесно през кожата (целулит, ставни болки) се знае...

А защо никой не вързва тези неща с цел локално отслабване?

Е, почти никой...

# 184
  • Sofia
Някой от вас правил ли е поръчка днес? С приятеля ми имаме 2 акаунта, пробвам да поръчам и чрез двата, но се появява един и същ проблем - слагам нещата в количката, но след като премина на чекаут, тя или е празна, или в нея има само част от продуктите! Плюс това снощи автоматично ми приспадаше няколкото долара кредити, които съм натрупала, но сега вместо това се появява полето за нов клиент отдолу, където се въвежда кода за 5 долара отстъпка... Побърках се вече, поне 10 пъти се логнах и все едно и също става! Някой имал ли е такъв проблем ?  Sad

Току-що се свързах с Customer Support чрез техния live chat и жената ми обясни, че в момента имат техническа неизправност, която ще отстранят възможно най-скоро.  Grinning Успокоих се, явно наистина имат проблем и причината да не мога да поръчам не е в мен! Казах й също, че са страхотни и че съм много доволна от сайта и от обслужването като цяло и на нея и стана много приятно. Три пъти ми се извини за техническия им проблем!  Wink

# 185
# 186
  • В сънния Люлин, прибулен...
Пинко, благодаря ти за линка, със сигурност ще взема този масажен крем.
Но какво имаш предвид, като казваш да внимаваме?

# 187
Ще кажа, че е същия крем... Просто трябва да се пробва.

Ако се комбинира вътрешно с капсули черен пипер и зелен чай( както пишат напоследък), ефектът ще се засили значително.

veihaivei - да четете внимателно указанията , да си миете ръцете след крема, да не си пипате очите или всякакви лигавици (тоалетната!), че ще ви се стори тесен квартала! Mr. Green

Кремове има и в айХерб, но ми е трудно да ги сравня.

# 188
  • Варна
 Joy  Joy  Joy Пинки умори ме от смях   bouquet  

моля да кажеш нещо за тези таблетки гледам, че има добри отзиви дали става и за косопад (явно хормонален при мъж)? Да ги комбинираме с шампоаните които ми препоръча?

http://www.iherb.com/Country-Life-Maxi-Hair-90-Tablets/1714?at=0

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 16:09 от nistiv

# 189
Извинявай, само витамини (нящо като Вкомплекс) и някои минерали, общо взето.

За вътрешно приемане препоръчвам Saw Palmetto и/или тиквено масло. Предостатъчно.

На сайта действително има объркване. Но видях, че продуктите на Drs Best са с допълнително намаление 10 %. Не е обявено, но се вижда в кошницата.

Дали обхваща всичко - не знам.

# 190
  • София
Абе хареса ли ви нещо от тези безплатните мостри... че аз каквото и да пия от тях направо ми се вгорчава живота 

# 191
Абе хареса ли ви нещо от тези безплатните мостри... че аз каквото и да пия от тях направо ми се вгорчава живота 
Искаш да кажеш,че са горчиви,или,че ти става зле от тях?

# 192
  • София
На мен много неща Simple Smile ми харесаха
Кафето и какаото - са с гъби и вероятно за това имат по-гаден вкус.
Акай-а и вит.С са ОК
Планктона е добър на вкус.
Фибрите много ми харесаха но дозата е голяма - добре че я разделих на 3 - иначе цял ден щях да си откарам във ВЦ-то - иначе супер меко действие.
Кое не ти хареса ?

# 193
  • София
На мен много неща Simple Smile ми харесаха
Кафето и какаото - са с гъби и вероятно за това имат по-гаден вкус.
Акай-а и вит.С са ОК
Планктона е добър на вкус.
Фибрите много ми харесаха но дозата е голяма - добре че я разделих на 3 - иначе цял ден щях да си откарам във ВЦ-то - иначе супер меко действие.
Кое не ти хареса ?
Ми кафето и какаото не ми харесаха, сега пробвах Мадре-С , хич не ми хареса  Sick...планктонът наистина става....имам още и други, които още не съм пробвала

# 194
Мислители, че това е подходящо за дете на 2г и 8м http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Probiotics-30-Billion-CFU-s … -VCaps/19521?at=0
Ето и моя код за 5$ ASO852

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 17:29 от danj

Общи условия

Активация на акаунт