А за Панега само добри новини очаквам
.
и малко мечтииии
,Лек и спорен ден от мене на всички,А относно хреми при дечица аз също съм много доволна от клеевата тинктура ,но я разреждам със сребърна вода,А отделно цяла зима пият ср,вода без прекъсване,И съм много доволна,А изобщо като става дума за лекове искам съвет от вас,Искам да сменям личния доктор на децата и нашия също та да ви попитам знаете ли добър доктор семеен в градска болница да ми препоръчате ,че тя е по близо до нашто Аспарухово,Ако може дайте съвет или мнение,За което благодаря предварително
много вкусно това обедче ,а местенцето краи моренцето само за романтика бе душе.За градска болница доктор Въчкова ,тя е на мойто вече пораснало дяти педка от бебе го знае и ние сме при нея добра е и много нейни колеги я викат за консулт .Преди години когато водих моичкия за ваксина само по държанието ми и с няколко въпроса как се чуствам се досети да ме прати на специалист -тогава още не бяха джипита ,много сме доволни тя си е баш доктор в истинския смисъл на думата.Момичета ,защо не мога да отворя старите теми само 16 се отваря
Лек и спорен ден