Попътен вятър на порасналите ни деца - 5

• 25 667
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Аз на никого не липсвам,ама да се запиша.
Мислих,че на никого нищо не се случва,щом не пишете,пък то...... #2gunfire 

Ама без екшъни не може.
Големия снощи се прибра от Бургас.Не го бях виждала от десетина дни.Не ми обърна много внимание.Днес само се разминаваме.Взе ми колата,доре не знаех и излязъл.Ама нали си е кротко и послушно дете се прибра навреме,вечеря и после се посмяхме.
Иначе аз започнах работа в понеделник след като бях в болнични повече от два месеца.Разбрах,че колежката,която е имала заповед да ме замества се е изказала,че съм платила на лекар в София да ми дава болнични лятото,че да работя на морето.Направо издивях.Сега не й говоря на тъпата мисирка.Иска ми се да се блъсне в мен на някое тротоарче в което да й разбия устата  Joy   Хора всякакви.Едвам ги понасям вече.Пфууу,няма ли да се пенсионират вече ..........
Пожелавам на всички работещи,почиващи,плажуващи и палаткуващи,пък и на тези с навехнати крачета весели дни и само хубави неща занапред. Laughing

# 646
  • София
Ричко, нес е притеснявай - така са децата. И Ани буча и мърмора докато си обслужи помияра вечерта. Видя, че не се глеза, боли си ме. Ще дойде и нашето време - ще ни оценят. Важното е да избутаме до тогава.
А колежката - освен да я командироваш до Лозенец - хем строеж на метро, хем нов водопровод и огромни разкопки. .....
Не се вълнувай кой какво казал и кой го споделил после. Сега клуките са по службите, в къщи се прибираме само да спим.

# 647
  • София
Тука съм, мацки, ама нещо в работата е пълен зверилник. Само мъже са, а са по- клюкари и интриганти от жените. Та затова хич не съм в настроение и не ща и вас да занимавам.
Върнахме се в неделя с Макс от вилата. Въобще не я усетих тая една седмица и хич не ми стигна почивката.
Оня ден ни удариха колата. Вярно ламарини са, вярно има си застраховка, пък ние никаква вина, ама си е разправия. Както и да е. Иначе сме добре. Ангел хвана летния грип с високата температура точно, когато бях при наще. Притесних се доста, но зълвичка, нали ми е готина, го е взела при нея и го е пооправила. Замина на морето за някакъв концерт. Прибра се и пак гонеше някакви температури, този път ниски, обаче ходи насам- натам  Twisted Evil Дано се оправи и няма нещо сериозно, че вече нямам сили да се занимавам.
По този повод питам софиянки- търся гинеколог, ама не на частно, а със ЗК. Че нещо и аз го закъсвам Laughing
И на мен всички ми липсвате, Ричко и ти разбира се.  Hug
Айша да се оправя бързо. Госпожата прегръщам и ще чакам да се чуем.
Аз викам да свикаме сбор първата седмица на септември  Wink Да са се прибрали всички и да няма хър- мър  Hug
Много се радвам за Петя на Ванчето, да я прегърнеш. За всички дечица се радвам- кой скитори, кой не слуша, кой работи................ само да са ни живи и здрави   bouquet

# 648
О ,благодаря ти Абет  Hug
Вчера се е учила да прави коктейли ,в тези горещини много се харчело -спрайт със мента  Flutter
Вечер се прибира ,като пребита ,но сутринта стриктно спазва времето да отдите навреме и докато дойдат плажуващите ,всичко да е Ок. Party

И да Чиститя на Мария 4 рожденичката  Heart Eyes
Мими ,нека Ивка да е все така лъчезарна и усмихната и много ,много здраве и късмет!  bouquet

# 649
  • София
Ванче, и Ангел учи за тия коктейли. То и това си е допълнителен занят  Wink Нека се учат на каквото им представи живота. Само Господ знае един ден какво ще им сервира и какво ще им е от полза  Hug
Само да разкажа вчера как се смях. На Ангел колегата- готвач е мексиканец и бил голяма скица. Звъни ми Ангелаки по телефона и онзи до него не разбрал с кой говори вика:
- здравей, сладурано. Ангел му казва:
- това е майка ми ,бе, ама и тя е сладурана.  Laughing На 40 години /посмалил манго/  е и е много яка.
При което аз се заливам от смях и му казвам:
- Чоче, кажи на мексиканчето, че съм яка в пълния смисъл на думата  Joy / нали ми знаете габаритите  Laughing /

Честит рожден ден на Ивето   bouquet И на прекрасната и майка   bouquet
Само здраве и късмет и пожелавам. Да е обичана и щастлива  Hug

# 650
Честит рожден ден на Ивето   bouquet Много здраве и любов!

# 651
Ивеееее    bdbaloni Да си жива и здрава.

# 652
Мария, честито! Да ти е живо и здраво порастналото момиче!  bouquet

# 653
Честит празник , Мария 4 ! Да ти е жива и здрава красавицата , да те радва с успехи и много да те слуша ! Wink А на Ивето пожелавам здраве , късмет и много любов !  bouquet
Абет ,  Heart Eyes и аз те гушкам силно , явно наистина е зверилник при теб , щом и  телефона нямаш време да вдигнеш ! ooooh! Надявам се по - късно да те чуя все пак ! Praynig За доктор - нямаш грижи , ще те водя , ама в момента е в отпуск ! Ако е нещо спешно , казвай , имам и друг много добър ! Peace За сбор в началото на септември , съм абсолютно съгласна , предполага се , че вече всички ще са "на лице " ! Peace Надявам се , че Ангелаки вече е ок , много е гаден този летен грип!
Ванюшка ,  Hug  аз нещо съм пропуснала май ? newsm78 Има нещо ново и хубаво около Петенце , кажи ми , моля ? Praynig Каквото и да е - много се радвам за нея !  bouquet
Милички , от вчера съм със страхотно главоболие , удари ме мигрената вай , а и синузита нещо се обажда , та едвам си държа главата изправена ! Затова ви цункам по домова книга и отивам да се скрия някъде ! Sick

# 654
  • София
Мария, честит рожзен ден на Ива с пожелания за здраве и сбъднати мечти!
Да и е лесно ученето и да се разбирате.
Аз - мърдам засега. Поотболя ме малко, бях си днес на работа. Гледам да не го натоварвам през почивните дни. Надявам се, да отмине до понеделник.
Щом като успях да наготвя мусака и да разходя кучо - бавно, но стана.
Абет, препоръчвам отделението към Военна болница.
Те работят и с не военни, и със ЗК. Просто първия път се записва час в частния кабинет Гин арт/потърси го в интернет/, може и с талон от ЗК. После решават как ще те лекуват и така. Аз  отидох там след ровене в интернет и съм много доволна. Водила съм и Ани на профилактичен преглед.
http://www.koog-vma.com/dostap-konsultacii.htm
аз си харесах д-р Начева  и забравих за проблемите.
Ако искаш питай на ЛС
Диваненце Ани пак е с колелото и ще си дойде към 23.30.
Ще ме умори това дете.

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 20:50 от Aisha

# 655
  • София
Мери Попинс, честит рожден ден и тук!   bouquet
Да си жива и здрава и много щастлива.

# 656
Адашче , Честит Рожден ден ! bdbaloni happy bd bdbaloni Да си жива и здрава , много късмет ти пожелавам ! Всичкото лошо да е зад гърба ти и от всичкото хубаво - по много! Весел празник и наздраве ! Party

# 657
Мери Попинс ,честит рожден ден скъпа    hbday    bdbaloni

Желая ти малко по-светло бъдеще.Всичко лошо да е зад гърба.Скоро се надявам да се видим.
Приятно изкарване на празника.

# 658
  • Ямбол
Здравейте, момичета! Hug Hug Hug
Снощи късно се върнах от морето и днес вече съм на работа  ooooh!
Искрено и от сърце благодаря на всички за прекрасните пожелания за 20-я рожден ден на Ивка!
Черпя ви по една мента със спрайт

Много ми е хубаво това питие в жегите  Laughing
Да са живи и здрави всички деца и много, много щастливи и удовлетворени  Peace
Изкарах си прекрасно при Ивка на морето, а на нея й отхвърча дупето. Имат много работа, днес замества колежка и кара двойна смяна.
Лошото е, че се разболя и кашля много. Сменя вече 3-ти антибиотик и така....

Мерипопинс, Честит рожден ден и тук и от мен! Да си жиова, здрава, щастлива и адски много обичана и уважавана!
Много успех и в каузата  newsm51

Айша, дано вече се оправя крака ти, ама наистина ме разсмя от сърце с тази 120 килограмовата.
А децата .... Господ да ги пази всички  Praynig Praynig Praynig

# 659
  • София
Мария, крака вече е само с ластичен бинт. По неволя забравих болките - - всеки ден трябва да се пазарува и мъкнат торбите у дома. Който обича да пие бира и вино, а не знае кой педал на колата за какво е - няма друг избор.
Аненце от вчера е на снимки на есенната реклама на М-тел. Снощи то 2.00, днес сигурно също.
Като я пуснат по Тв да знаете кой е правил прическите.
В София вече не е жега, но ще пробвам ментата със спрайт. пък може и да се разчуе  Joy

Общи условия

Активация на акаунт