Нови придобивки в гардероба - 19

• 71 135
  • 691
  •   1
Отговори
# 270
Готини гривни, май всички сме така с камъчетата. Hug

# 271
  • UK
Здравейте! Надявам се , че приемате нови членове в клуба на пазаруващите с кеф  Flutter
Ето моята придобивка от днес Grinning

# 272
  • Все на втория етаж
Аууу, Суси влюбих се в обувките ти, но с моя 34/35 номер е абсурд да намеря даже подобни обувки. Tired Със здраве да си ги носиш. Simple Smile

# 273
Виждам,че коментирате очилата на Oliver Weber -от както си харесах един модел в Мол Варна, не мога да спя направо. В Пловдив ги има в Технополис на един щанд и в Галерия Мол, за съжаление тези които харесах, за да ми ги доставят от Варна,искат капаро, а аз пък искам преди да ги купя, да видя хубаво как ми стоят Crossing Arms
Моля, ако някой си ги купи, да сподели впечатленията си от тях, защото не знам за тези 100-тина лева - камъни сваровски ли ми продават или качествени очила  Thinking
Иначе са с 2 години гаранция  на камъните

# 274
Аз пък имам огромен проблем с намирането наэочила-нищо не ми седи. Ето и днес уж си харесах два модела, но сега като се гледам на снмиките и ми се доревава направо- като муха от анимационен филм

# 275
От вчера ето тези балеринки:

# 276
mqrr, здравей , моля сподели от къде са обувките!   bouquet

# 277
Много красиви покупки сте направили всички Peace
Аз с камъчета имам едни очила на Евита Перони,240 лева дадох за тях миналата година и 3 от камъчетата ми са паднали,сега се чудя къде да ги дам да ми сложат,че много ме дразнят така.
Иначе сега съм поръчала да ми донесат такива очила http://www.nikeprice.com/img/316/075191001.jpg ,пробвах ги от една фриендка,която има такива и ми заспаха на лицето.
Ще ми ги донесат след 7 юни,ще ги цъкна тогава на живо.

# 278
А, камъчетата все падат....мен така ми падат на едни Макс Мара, само че ходи разбери къде са... с малко брокатен лак съм ги мацнала временно, ама...  Crossing Arms

# 279
  • UK
mmmshushy80 , здравей, купих си ги от тук- Лондон, но ги има също и в сайта им и доставят в цял свят . Тук са вече напълно изкупени от магазините Shocked
http://www.swedishhasbeens.com

# 280
В някои бижутерии слагат камъчета PeaceАз съм носила тук в Пловдив ,да ми сложат допълнително-има различни размери и цветове Peace

шапка

гривна (Авче Hug)

# 281
Днес си взех ето тези обувки.
Сега умувам с какво и къде ще ги нося  Simple Smile

# 282
А, камъчетата все падат....мен така ми падат на едни Макс Мара, само че ходи разбери къде са... с малко брокатен лак съм ги мацнала временно, ама...  Crossing Arms

Аз имам едни очила на DIOR  с камъчета, не са мръднали, ама така или иначе вече не ги нося, че не ме кефят.

Тиа, страхотна шапка, на плажа съм само с такива! Simple Smile

# 283
# 284
В някои бижутерии слагат камъчета PeaceАз съм носила тук в Пловдив ,да ми сложат допълнително-има различни размери и цветове Peace

шапка

гривна (Авче Hug)

Шапкате  е супер  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт