Нови придобивки в гардероба - 19

• 71 134
  • 691
  •   1
Отговори
# 285
Виждам,че коментирате очилата на Oliver Weber -от както си харесах един модел в Мол Варна, не мога да спя направо.
Моля, ако някой си ги купи, да сподели впечатленията си от тях, защото не знам за тези 100-тина лева - камъни сваровски ли ми продават или качествени очила  Thinking
Иначе са с 2 години гаранция  на камъните

Мисля, че Оптикласа предлагат очилата на Oliver Weber. А за тази оптика не трябва да имаш притеснения за качество, перфектни са. Точно от там имам едни очила на Фере с камъни, които не са мръднали.

# 286
# 287
  • София
Страшна е тази Айфелова кула  Peace  От София ли е потничето  Sunglasses ?

# 288
# 289

Благодаря ви момичета   Flutter.От София е потника , от прословутия Limited Edition Outlet. Grinning

# 290

и едни сандали, които ще снимам и покажа, когато ми пристигне потничето от Тия

# 291
Моля, някой който е по-наясно с e-bay, да ми каже - ако продавачът е от Хон Конг и поръчам до англ. адрес - къде ще пристигне, дължа ли мито,ДДС? Мноо съм си харесала един часовник се чудя как да го придобия  Blush

# 292
Моля, някой който е по-наясно с e-bay, да ми каже - ако продавачът е от Хон Конг и поръчам до англ. адрес - къде ще пристигне, дължа ли мито,ДДС? Мноо съм си харесала един часовник се чудя как да го придобия  Blush

Ако продавача е от Хонг-Конг няма значение дали ще пристигне в Б-я, или в друга европейска страна, все е едно и също. И там дължиш. А каква е цената на часовника?

# 293
Около 6 паунда, много са готини във всякакви цветове...

# 294
Около 6 паунда, много са готини във всякакви цветове...

На 6 паунда ти не дължиш нито мито, нито ддс.

# 295
обаче за страни извън ЕС е нужен личен документ за да си получиш пратката.И ако е на твое име ,а иде в Англия няма да ти я освободят Peace

# 296
T.e. ако ги поръчам до БГ, ще ми дойдат в пощата, а не на митницата? Последен въпрос  Embarassed

Извинявам се на всички за спама, а на Авче и Тиа много благодаря   bouquet

# 297
T.e. ако ги поръчам до БГ, ще ми дойдат в пощата, а не на митницата? Последен въпрос  Embarassed

Точно така. Grinning
На суми над 15 евро се плаща ддс само, а на суми над 150 евро мито и ддс.

# 298

Извинявам се на всички за спама, а на Авче и Тиа много благодаря   bouquet

да,ще дойде в пощата PeaceСамо да знаеш,че понякога се бавят около 40 дни пратките от там Peace
(пусни ми линк на тези часовници на лс,ако може-търся си отдавна цветен часовник)

# 299
И на мен,ако може едно Лс.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт