Нови придобивки в гардероба - 19

• 71 147
  • 691
  •   1
Отговори
# 375
Лу, Tia_e, страхотни придобивки Simple Smile

Tia_e такава чанта като твоята много се чудя еали да не поръчам, но в синьо.....

Ето от мен две роклички, има и още нещица, но не съм ги снимала....
рокля 1
рокля 2

# 376
  • В центъра на Вселената...

Луда съм по обички  Crazy и не мога да не попитам тези от къде са/
  bouquet

# 377
Калипсо не съм Тиа ама обичките са Дисни -Тинкърбел  Peace Много сладурски бижута имат.  Peace
Много хубави чантите на Лу и Тиа и дрехите..и червената тениска...Браво! Та Сузи роклите са много женствени и елегантни   bouquet Вики първия колан от ляво и оня като дървен   bouquet

Преди време ме питахте за коша ми с плетена дантела -за тия които са от Варна заредили са кошове и го има в 2 цвята 59 влв,има и един тюркоазен много ефектен и един с 2 големи китки....Те бяха по-евтини ама не помня цена  Peace

# 378
  • В центъра на Вселената...
mimoza, 10X !
От ebay? Не ги откривам  newsm78

ПС намерих ги  Peace

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 13:00 от Calypso

# 379

Преди време ме питахте за коша ми с плетена дантела -за тия които са от Варна заредили са кошове и го има в 2 цвята 59 влв,има и един тюркоазен много ефектен и един с 2 големи китки....Те бяха по-евтини ама не помня цена  Peace

Ами ние дето не сме от Варна ? Crossing Arms Sad
В София някой мяркал ли е нещо такова ? Thinking

# 380
  • Belgium
Някои от нас като идат във Варна, ако слушкаш Маци, може и да ти донесат  Mr. Green Whistling

# 381
Бързо си признавайте кой изкупи полите като на Лу  Laughing отидох днес нямаше нито една шарена, само едноцветни, а аз такава имам  Sad

# 382
Бързо си признавайте кой изкупи полите като на Лу  Laughing отидох днес нямаше нито една шарена, само едноцветни, а аз такава имам  Sad

Искренно ме разсмя   Joy Joy Joy

Мациии кога ще ходиш? Flutter

# 383
  • На точното място
Ех, момичета, на всички попълненията в гардеробите ви са супер. На мен не ми остава време да качвам снимки и да пиша, но ще се включа ако се направи сбирка пред гардеробите на Лу и Тия  Laughing
Да спомена само , че в обедната почивка случайно набарах детски магазин в ликвидация и облякох малкия си мъж доооооста добре за доооста малко пари Wink Доволна съм от шопинга си днес.

# 384
# 385
  • Belgium

Shocked hahaha

Е кога успяха бе? Тъкмо обещах на една съфорумка да и купя, ако са останали  hahaha

Мациии кога ще ходиш? Flutter

За съжаление чак другия месец, но ще ида до магазина непременно, все ще отнеса нещичко  Whistling

# 386
Имаше една шарена, но беше къса, над кокалчетата щеше да ми дойде, аз аз съм 165, не съм висока. Такъв модел нямаше нито една.

# 387
Е, бива ли такива работи! Crossing Arms
Аз пък искам такава пола. Crossing Arms

Засрамете се! Mr. Green
А следващата която мине през магазина, направо да им поръча да докарат още. Laughing

# 388
Момичета, като порасна искам да бъда като вас.    bouquet

хаха,това развесели деня ми Flutter (На колко години си ако не е тайна?) Mr. Green

Мимозке,не давай такава информация,че малко ми трябва да ти висна пак на врата Whistling Hug
Лу,вече почваш и в други градове да вилнееш,а?
Jeny, много хубави рокли  bouquet

# 389
Момичета, като порасна искам да бъда като вас.    bouquet

хаха,това развесели деня ми Flutter (На колко години си ако не е тайна?) Mr. Green

И мен много ме развесели, вчера. И й погледнах профила. На 22 е. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт