Нови придобивки в гардероба - 19

• 71 139
  • 691
  •   1
Отговори
# 390
  • Belgium
Даа и мен Mea Culpa ме развесели  Laughing

Бях я чела в друга тема, че тия дни и е абсолвентския бал, не сме чак толкоз по-дърти от нея  Joy

Тиа, аз почти всяко лято ходя до Варна и не мога да подмина магазините с лека ръка, там има разкошни неща  Crazy

# 391
Тиа, благодаря. Heart Eyes
Може някой друг да пише от профила на Меа Rolling Eyes

# 392
Момичета, като порасна искам да бъда като вас.    bouquet

хаха,това развесели деня ми Flutter (На колко години си ако не е тайна?) Mr. Green

И мен много ме развесели, вчера. И й погледнах профила. На 22 е. Mr. Green

Е,значи е пораснала вече PeaceСамо две години по -малка е от мен Peace
Лу,аз 2 пъти съм ходила на шопинг във Варна и имам много добри попадения от там,ама скоро май няма да ходя ,така че усещам как ще ти завиждам като се върнеш Heart Eyes

# 393
Моите дълги поли вече са за смяна, колкото и да ги обичам, искат да си ходят Sad
Моля ако мернете зареждане нейде, с едноцветни, цветни, все тая, да ми кажете  Praynig Само трябва да падат тежко и да не са с ластик по цялото дупе, че ставам бъчвичка  Blush
Снощи кибичих досред нощите да пускам поръчка от New Look и като дойде ще се похваля  Grinning

# 394
  • Belgium
Гагче, заразих ли те аз с New Look  Mr. Green

Какво си поръча ?  Flutter

Докато тия от магазина не ми дадат комисионна и не презаредят няма да пращам никой повече   Whistling

# 395
А като презаредят, тайно само на мен ми пусни ЛС  Sunglasses  Laughing  аз ще отида веднага  Laughing

# 396
Ооо, Лу, направо нямаш идея колко ме зарази  Crazy - изядох сайта! Преди да намаля до абсолютен минимум, кошничката ми със съкровища беше за 560 Паунда  Laughing

Понеже за сефте поръчвам така дрехи он-лайн и се притеснявам, ми се искаше първо да дойдат и после да казвам, ама не мога да устоя  Mr. Green Ето тези неща:

поличка

сандалки

пантофки

и някой неща за миличкия ми мъж  Mr. Green

# 397
  • Belgium
Оууу поличката е бонбон  Heart Eyes

Да се похвалиш като дойдат  Grinning

# 398
Разбира се!  Hug
Дано да ми станат  Embarassed

# 399
И аз пък като порасна искам да стана като вас  Crossing Arms А като имам деца, искам да ги обличам като вашите внуци! Урааа....заплюх си, пу, пу, пу....

За аватара- имате грешка, това съм аз след второто дете, в очакване на лятото. Тази другата грация прилича на мен, но не може да ме догони просто

И какво за ходене до Варна?!? Аз другия месец съм там, и тъй като не съм била от стотици години, не зная добрите места за пазаруване, така че и тук публично ще си измоля милото другарче да ме заведе лично до този магазин, че това е просто срамота само вие да ги изкупувате морските красоти  Naughty

Гага, много готини неща! Чакаме ги в снимки на живо, като ти попаднат в лапичките.

*Jeny* , много секси рокленца  Heart Eyes

суси, стилна и красива, както винаги до сега  Hug Heart Eyes

# 400
Момичета, в търсене на бяла чанта съм, вече повече от месец. И си ходя с миналогодишната, но ми е омръзнала. Затова, ако някоя от вас е виждала по сайтовете хубава бяла кожена чанта, задължително с къси дръжки, или една  къса, моля да помогне. А, и да е голяма.
Предпочитам да е с твърда форма, но тогава става още по-трудно, така че това не е задължително. Crazy

# 401
Здравейте момичета,често разглеждам и се радвам на вашите покупки аз си пръчах страхотни сандали но са ми малки и трябва да си взема следващия номер ако някой ги хареса може да ми пише номер 37 са ,че мъва ми ще мрънка довечера чудя се как да му кажа Confused

# 402
Дай да ги видим. Grinning

# 403
# 404
  • Belgium
Иии веднаха си харесах чанта от линковете на de_desto, ееей лакомо око  ooooh!

Ей я:

Общи условия

Активация на акаунт