Нови придобивки в гардероба - 19

• 71 109
  • 691
  •   1
Отговори
# 420
# 421
Милейди, толкова си фина и красива,че аватара много подвежда Blush Heart Eyes Примъчняло ми е за твоите красоти Sad
Гагче, честити покупки, много красиви сандалки Hug
Като стана въпрос за чанти съм си заплюла това чудо

Jeny - още не са дошли, за сега стискам палци Simple Smile
Много готина чанта!

# 422
  • Варна
GagaMaga   bouquet  Heart Eyes

# 423
  • София

В пощата ли се получават нещата от този сайт или....

# 424
# 425
  • Все на втория етаж
Мимозата, къде се намира магазина с кошничките? Към 25 пристигам, на 26 сме на сватба във Варна , после малко на почивка и ще имам време да повършея там - надявам се де  Simple Smile

Дългите поли са страхотни, но отиват ли на дами с ръст 150 см? Все си мисля, че ме захлупват още повече. Blush

# 426
  • Belgium
Славче, за тебе винаги  Hug

Иренка, според мен трябва да пробваш. И аз си мислех, че дълга рокля няма да ми отива, обаче грешах  Laughing

Не съм висока - 1.65  Laughing

# 427
Иренка, аз съм 1.58  Mr. Green. Нося дълги рокли, дълги поли. Харесвам се. Даже мисля, че ме удължават до известна степен. Но и да не е така, не ми пуска особено, аз съм доволна от ръста си.

# 428

В пощата ли се получават нещата от този сайт или....

Казва ли ти някой...нямам си на идея, ще видим като дойдат.

# 429
На митница няма да е,щом е от Англия.

# 430
А, да сигурно; но не знам дали идват с куриер до адреса или в пощата.
Почакайте и ще ви кажа  Mr. Green

# 431
  • София
На митница няма да е,щом е от Англия.

Да, това е ясно....чудех се дали няма да е по куриер.

П.П. Току що си спретнах една бърза поръчка и ще видим къде ще пристигне......има интересни неща в сайта  Crazy

# 432
Относно дългите поли и рокли, носете си ги и да не ви пука. Аз пък съм близо 1.80 и все са ми къси, особено китайските изпълнения, така че висок, нисък...важното е да се чувстваш добре.
Иначе вчера си купих много хубава официална дълга рокля от т.нар. аутлет на Зара, но е на Капаска,  взех я за 42 лв, намалена от 139, разни намаления, талони смятаха 15 мин на касата. Нямам фото обаче няколко дни.

# 433
Just*AvvA*, кога взе полата от магазинчето? Все още има ли такива поли? Тези дни нямах никакво време да отида, но утре мисля да съм първа  Grinning

# 434
И аз се интересувам от магазинчето  с дългите поли Blush Може ли да споделите къде е , моля!

Общи условия

Активация на акаунт