ДАМСКИ КЛУБ 40+ ! Позитивни и чаровни... /тема 8/

• 20 030
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, мили момичета! И аз позатихнах, че ме е заврътяла една шайба, пък и нямам какво да пиша. Малката разбойничка няма усмиряване - щъка и се вре навсякъде, а и нали й стягам малък, но все пак първи рожден ден в събота, след който заминавам по горите на слабително-релаксираща ваканция - не знам дали ви се похвалих! Ще бъда в Емен до Търново и ще обикаляме с групата околните красоти, ще ядем малко и здравословно (дано не проверяват багажа  Joy) и ще правим някакви разтоварващи игри. Ще сме в "Имението" Някой ходил ли е? Абе живот и здраве, после ще докладвам!

Grigori,   arween44,  не губете надежда!   Praynig Hug  Praynig

Красива белла, това е супер гадно!  #Cussing out И аз за това гледам да стоя по-далеч от вестниците.  #2gunfire

Лейди, темата както винаги е очарователна!  Hug

Ames, колко хубава новина!  Heart Eyes

Моля, благодаря - и мен днес цял ден ме болят очите и главата. Кръвното ми е добре, май, но малкият дзвер игриво будува тази нощ 4 часа, та сигурно от това ще да е. А и ми е студено, а на мен много рядко ми е студено, аз уж съм морж. Искам да се наспяяяяяяяяяяяя!  Cry Cry Cry

Момичета, кога всъщност се наспива една майка? Като прати детето в университета ли?  Crazy

Хубава вечер от мен! Сигурно като успя Емка Бадемка (ако въобще успея, че днес двете сме самички) ще гушна възглавницата и аз.... Еееей, все повтарям Дани Глоувър от "Смъртоносно оръжие": "Стар съм вече за тея работи!"........

# 31
Авеили, аз съм била преди май 3 години в Имението. Беше декември, ужасен студ, сняг и  невероятна красота. Може би през пролетта е още по-красиво. Представлява един комплекс с отделни къщи, на мен ми хареса, има и малък басейн.Ще чакам да споделиш инфо как е сега. Приятно изкарване! Между другото, и аз съм Илиева, това наобратно буквите не ми е хрумвало. На предишната среща на осмокласните майки направо се чудех на акъла си да се кръстя новинка, ама любимият ми ник, като се регистрирах, се оказа зает.
Студ в София, момичета, хич не ми понася, ама знам, че няма да е задълго и това ме крепи. Искам морееее, искам в Гърция, ама да видим... Лека, приятна и спкойна вечер!

# 32
  • София
Момичета, кога всъщност се наспива една майка? Като прати детето в университета ли?  Crazy

Ха,ха! Всяка вечер дрема на компютъра до малките часове, за да я видя, че си е включила скайпа - признак, че се е прибрала(на всичкото отгоре тя е с един час назад).   #Cussing out

# 33
Добър вечер момичета,май една майка никога не се наспива.Спокойна вечер аз се прибрах преди малко,ще почета малко и ще слушам музика.По късно ще проверя какво сте писали.Благодаря ви за подкрепата.Дано не ви се налага никога да транспортирате болен от малък град до болница някъде другаде.Кошмар е.

# 34
Нищо подобно! Stop
Точно тогава започват безсънните нощи! Joy

Лейдиbouquet

# 35
А след това старческото безсъние !
Но сега се отправям към "балдахина",все още не съм в третата възраст!
Лека  и спокойна нощ!

# 36
А на мен пък освен, че ми се спи като на умряло куче, ама не мога ... от два часа ми хлопа сърцето и бебка рита като щура, меря си кръвното през 15-20 минути, но не се качва повече от 125/80, само пулса ми удря стотака...та затова си го чувствам сърцето в гърлото. Отхлабих си сутиена (писна ми всеки месец нова мярка да си купувам, вече не знам има ли по-големи мерки и къде вече да търся Joy ... от 95 Б преди сега съм 110 Д френски - те са с 15 разлика с нашите и европейските), но е същата работа, не знам от какво се разхлопах така  Sick

Хайде, лека нощ, да спите в кош и да сънувате грош!!!

Григори, ние мислим с теб, да знаеш, не си самичка. arween44, и за теб се отнася! Да се стабилизира тате, тежко ще ви е, но не губете надежда!

# 37
  • София
Arween, Gregori,  Hug Hug Praynig Praynig

Момичета, днес се настудувахме с моята приятелка,.. Бяхме навън за около 2 часа,.. Ужасссс...!
Nature Snowman вчера чух за 10 см нов сняг на Черни връх и ей така  newsm77  ми настръхна гривата!!

Dessi, бързо да се оправяш! sun Изпращам ти слънчеви мисли!  Hug

Bobi, за кръвното е напълно в нормата, но за пулса не мога да дам мнение,.. Thinking Вероятно защото си самичка и се притесняваш все пак,.. И аз да те питам: дружка , съседка няма ли около теб? Погали бебка! preggo

Aveili, моя син до към 3 год възраст се будеше по 15-ина пъти на нощ - или проплакваше нещо, или  искаше вода, а после пиеше по 2 шишета мляко (=500гр) през нощта,..!Явно си е до детето - ама и аз съм била същото трънче в леглото Mr. Green
И аз като теб все се питах: Кога ще дойде момента да заспи моето дете вечер и да спи спокойно до сутринта?

Е, дойде тоя момент!  Peace
Обаче и друг дойде: Мамо, в събота  искам да отида на Рожден ден - в нает за една вечер апартамент, без родители , 20 деца сме, ще ме пуснеш ли?  Sunglasses

Хайде сега да запивайте спокойно, а аз имам 2 нощи да мисля за събота  Mr. Green

Лека, мили момичета! Hug

# 38
Добро утро,красавици!
Много ми е приятно да ви чета - като пристигна в офиса,това ми е първата работа.
Писна ми от този студ обаче....а днес трябва да ходя до централния офис да си взема служебна бележка,че утре ще подавам молбата за детските - ужас #CrazyНе ми се мърда,а транспорта до там е толкова неудобен...
Авеили,моля за малко повече инфо за това имение - страшно ме заинтригува.Не чакай скоро да се наспиш обаче Laughing
Аруин - дано всичко е наред с татко ти,искрено ти желая да се оправя бързо!Майчето на Григори - също!
Боби - почивай,мила,не се шашкай,мисли за хубави неща и говори на бебка - със сигурност те чува и ще се успокои.
Лейди - много ме е страх от такива купони,не знам как ще вземеш решение newsm78
Ако съм пропуснала някоя от вас,да ме извини bowuu
Обичам ви всички Hug

# 39
Добро утро!Време за кафенце !
Не мога да повярвам,че е 20 май - студ!
Сега отчитам колко е важно да си независим от топлофикация не ,че съм доволна от тях,но хората с газ имат това предимство.Моята приятелка си е пуснала парното и се кефи,а съм облечена,като за излизане!
Не съм зиморничава,но тези аномалии ми се отразяват зле.
А сега хубав и устремен ден!
 Flowers Rose

# 40
Добро утро, момичета. То на този час баба ми му викаше "обед стана"  Laughing
Боби, високия пулс не е нещо за подминаване, консултирай се. А за спането по диагонал и аз се кефя- мъжа ми заминава рано и аз си доспивам в точно в тази поза- жаба по диагонал в гьола  hahaha
arween44, ГригориHug С пожелание скоро да се оправят родителите ви. Flowers Four Leaf Clover
Авеили, на въпроса ти кога- аз вече спя по цяла нощ  Grinning Най-тежък за сън период е бебешките години  и ранните, бунтарски години..При вторите клечиш на стратегическо място на балкона с телефон в ръка. А те израснаха общо взето преди нашествието на мобилните..
Шанелче, аз повечер от 2 кафета не пия, а и трите майстори дотук не успяха да ми вдигнат кръвното. И как биха могли със свекито да се преборят. Вчера мета парченцата мазилка паднали от свалянето на прозореца и тя идва да ми каже, че трябва да ги събера на купчинка, да ги сложа в лопатка и да ги изхвърля. Избухнах в луд смях  hahaha Чудя се как съм оцеляла без нейните инструкции как се диша  Joy Joy

# 41
  • Sofia
Привет Grinning balloon
Ели,  свекърва ти с вас ли живее ?
Боби,  вие с бебка  нямате търпение да се видите  Heart Eyes
Моля Благодаря!!! поздрав Hug

# 42
Привет-мривет. Само минавам да се разпиша, че съм във фаза работа безкрай. За безсънието - ще подавам молба за увеличаване на денонощието. Да знаете към кого да я адресирам? ooooh!

# 43
Привет-мривет. Само минавам да се разпиша, че съм във фаза работа безкрай. За безсънието - ще подавам молба за увеличаване на денонощието. Да знаете към кого да я адресирам? ooooh!

Към някой вампир,да те клъвне по вратлето и проблема ти е решен завинаги.Ако познаваш такъв,много те моля дай го на сам. Joy
Здравейте,
утре и почивкаааа,няма такъв кеф.Дано само времето да се оправи,че съм се заринала от дрехи за пране.Умряхме от студ тук и климатика не смеем да пуснем,че миналата сметка за тока ни разби целият месечен бюджет.Обещала съм си 3 дни да се скъсам от мързел,домакинска работа няма,в ремонт сме и без това всичко е нагоре с краката. Whistling

# 44
Добър вечер момичета,днес прехвърлиха майка ми от реанимация в отделението,но още е доста зле най вече със сърцето два пъти викаха кардиолог.Преди малко се прибрах от болницата след 12 часово стоене.лека и спокойна вечер от мен.

Общи условия

Активация на акаунт