ДАМСКИ КЛУБ 40+ ! Позитивни и чаровни... /тема 8/

• 20 028
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте момичета  Hug
Не пиша, ама ред не ви изпускам  Laughing Визата е взета, сега само чакаме от Бон да се обадят и потвърдят, че всичко е наред и да чакаме момичето да дойде. Толкова нерви и бягане за 3 дни скоро не сме имали.
Гледам разпределяте си красивите мъже на света  smile3534 За мен, ако може и едно неизвестно италианче с белозъба усмивка- само да може да готви превъзходно  Flutter

# 706
Браво за визата! Сега и да пристигне приятелката и всичко ще ви е на 6!

# 707
Elinor - заповядай!
Не му се виждат зъбите,но със сигурност ще ти сготви нещо hahaha

# 708
Elinor - заповядай!
Не му се виждат зъбите,но със сигурност ще ти сготви нещо hahaha

Много ме кефи, взимам го преди някоя от вас да го е грабнала  Laughing Ще ви каним на вечеря ( той ще готви, а аз ще каня  Wink )
Засега по едно тирамису със кафето следобяд:

# 709
Мале какви сте пишещи!! Нямате наваксване!! Че и палавници на всичкото отгоре. smile3521
За среща на биричка във Варна и мен ме бройте! А отвори ли ми се път към София ще се обадя на който иска да се видим. Същото важи и за софиянки и живущите в другите градове - обаждайте се когато сте във Варна.
Григори, каквато си душичка май всичкото сладко ще раздадеш. newsm51
В съседния двор до вчера имаше разкошна череша. Пиша "до вчера", защото "умните" й стопани осакатиха дървото и орязаха всичките горни клони, за да оберат плодовете. smile3518 Сърцето ме заболя за дръвчето. То бива лакомия бива, ама пък чак толкова. Вместо да си купят 2-3 кг (защото повече няма да изкарат от тези клони), посегнаха на дръвчето. Много ми е криво от тази простотия. Weary
Деси и Красива Белла ме питаха за института в Италия. Това е един от най-старите университети в Европа. Намира се в Пиза и има 11 (ако не се лъжа) факултета. Ще ви пусна линкове, за да могат интересуващите се да ги разгледат. От 2006 г. функционира негов филиал в Ливорно. Езика за обучение е английски, а от втората година се изучава и втори чужд език. Признавам си, че не бях чувала за този университет до момента, в който един много добър човек (пастрока на моя съпруг) не предложи на дъщеря ми да й поеме обучението там. Той няма деца, а е член на Асоциацията, която спонсорира университета и това му дава право да подпомогне едно дете. Реално тя не би трябвало да държи и приемни изпити, но аз й спестих тази "пагубна" за подготовката й информация.  newsm48 Нека чете цяло лято и без това има какво да наваксва, иначе съм наясно какво ще последва, ако разбере, че няма да има изпити. Всъщност това е само един много добър шанс за нея, но не е окончателна перспектива. Казала съм й, че ако ме разочарова няма да й позволя да срами човека и ще кандидатства някъде другаде. Просто трябва да ми докаже, че полага максимум усилия за постигане на заветната цел. Тъй като не мога да й плащам скъпи семестри където и да било, другото нещо, което отдавна сме си изяснили е, че ще учи и ще работи. Нямаме разногласия по този въпрос.  smile3521
И да ви споделя - май съм много припряна спрямо бебка в някои отношения - онази вечер сънувах, че вече е проходила.  Flutter После влизам и чета в темата, че наистина си имаме проходило бебче.
Ели, ти като си имаш момиченце сега хич ли не се отделяш от нея? Разсад съм ти приготвила! Утре ще поизляза малко навън с малката - ако идваш към центъра, обади се. Ако не става за утре, да се чуем за някой друг ден.
Момичета, Ментова отдавна не е писала. И Рак Пустинник също. newsm78

# 710
Пропуснах да напиша, че в линка, който е в подписа ми има снимка на беба. Blush Тя вече се заиграва с висящите над леглото й играчки и това е причината да имам възможност да пиша. Grinning

# 711
Ей,Синьо лято - стопли ми душата с тази снимка!
Много ти е сладка хубавицата,бързо да я нагушкаш Hug

# 712
  • Sofia
Гледам тирамису-то и гледам Дея и се чудя с кое да започна.
Пу, пу,пу каква сладка принцеска си имаш verano azul чакам линк  Crossing Arms

# 713
Синьо лято страхотна е бебка:)

А аз се научих да пиша с една ръка

# 714
Момичета, дано да не спамя темичката ни  за позитивните и чаровните на 40+, но аз съвсем сериозно ви питам - след работа остава ли ви време и най-вече желание да излезете на кафе и т.н.
Просто не знам на кой свят съм - непрекъснато съм уморена, спи ми се, като се върна се хващам в тенджерите и няма излизане от този омагьосан кръг...работа, колата вкъщи, спане, колата, работа. Отпуска не се задава. Има ли някоя от вас, която да се чувства така...или да се е чувствала и да е излязла от това състояние...приемам добри практики. Само моля, не ме включвайте в разпределението на мъжете - моите ми идват в повече #2gunfire

# 715
Титина, и аз съм така в повечето случаи (и в момента). Laughing
С недоспалия си мозък пропуснах да дам линковете в предишните постове.  Blush Ето ги:
http://www.unipi.it/english/university/index.htm
http://www.fondazionecariliv.it/default.aspx
http://els.adm.unipi.it/index.php
В последният линк, долу вляво има програмата на английски.

# 716
  • София
Ели , благодаря за тирамисуто! Не съм много по сладкото , ама сега имам нужда.
Синьо лято , голяма сладурка си имаш!  bouquet И това за голямата щерка е страхотен шанс.От сърце и пожелавам да се възползва от него!
Titina , радвам се , че намираш време да се разпишеш при нас.

Мен току що ме поканиха в събота на сладка погача на един юнак , който не устиска до Гергьовден , а се роди половин час преди това.Приемам идеи за подарък на бебе.Иначе сладкиша съм го измислила  chef

novinka, то ние от няколко дена основно спамим в темата , ама дано не ни смъмрят.
Колкото до излизането - аз лично никога не съм имала проблем със желанието за излизане.Ако е на хубаво място , с хубави хора , с които ми е приятно - не се замислям изобщо.Дори и това ми е някакъв вид "презареждане".Знам само едно , че работата нито в къщи има край , нито служебните ангажименти, така че , ако ти сама не си дадеш почивка - няма кой да го направи вместо теб.
Не  е задължително всеки ден да готвиш.Няма ли как да разпределите домашните задължения в къщи - поне там да имаш отмяна?

# 717
Верано Азул, усмихна ми деня с тази усмихната бебешка снимка  Heart Eyes Прекрасна е дъщеря ти. А до моята ще съм плътно още ден-два и после ще я оставя да "диша"  Laughing Утре идва приятелката й, визата е готова, получена е и е подпечатана! Емотиконка за "Уфф, най-накрая?" ? А от цетето не съм се отказала и не съм забравила Simple Smile Но пък забарвих как се казваше цвретето, което преди час харесах в цветарски- нещо като виещ се жасмин е, с ароматни,бели цветове.  Blush

# 718
  • София
Синьо лято, бебка е голямо сладурче!
И аз от 2-3 дни се питам къде се изгуби Лейди. newsm78 Тя и в другите 2  теми не се появява. Надявам се да изживява хубави моменти с пилота и да няма време за нас. Wink Hug
Новинка, аз през зимата на моменти се чувствам скапана и не ми се излиза. Насилвам се, излизам , зареждам се с енергия и после си се чудя сама на себе си  защо съм позволила да ме обземе апатията.
 Срещите с интересни и позитивни хора ме зареждат. Hug

# 719
Хоп,цоп и аз,
момичетааа,за срещата,не сте ме разбрали,през работно време щъкам из София и ми трябва уговорка от предният ден,за да не се прибирам за на сам.не ме питайте колко искам да ви видя.Провокирах среща сутринта и тръгнах за работа,връщам се вечерта и какво да видя...имало среща в парка на разхладителни напитки,пяк ли да се хапя някъде а?Та моля ви,нека от предният ден,та да мога да се включа. Hug
Синьо лято,няма такава кукличка,намачкай я от мен. Hug Hug Hug
Новинка,Зури е права,ако сама не си дадеш време за релакс...........
Чакам ви за новата среща.
Мъже от тези не искам,метнала съм око на един и ако го сгаща,ще почерпя. Joy Joy JoyГоня го от 10 години,сега май най накрая го стигнах.Стиснете по палец,може и да ми върже. Peace

Общи условия

Активация на акаунт