ДАМСКИ КЛУБ 40+ ! Позитивни и чаровни... /тема 8/

• 20 038
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Стискаме, стискаме палци.
не знам как може да ти се опъва. нали сме виждали твои снимки и изглеждаш перфектно.
То и Бонго ще го потвърди. Чак до тук дойде в пещерата на 40-те разбойнички. Сигурно и накрай света ще те последва. hahaha Joy Wink

# 721
Синьо лято,много ме зарадва с обучението в италианският университет!
Зная за него, адмирациите са отлични,но програмата е супер натоварена,държи се на присъствие,а лекциите са поднесени интересно и имат гостуващи,световни професори.Радвам се за детенце,но не си ли много строга?!!
Мисля,че вместо да учи толкова усилено,да запише един курс по италиански,който на първо време ще и е от полза.Италианският е музика,прекрасен език,лесен,но за съжаление не е международен.
Новинка,Рехаб го е казала,само да допълня - има такива моменти,в които битовизмът надделява,но и това ще мине!
Нацункайте и нагушкайте малките съкровища,а на голямите дайте по някой лев!
Боби, preggo

# 722
Новинка, много ми е познато това усещане...Но момичетата са прави -трябва сама да си помогнеш. За съжаление често попадам в тази клопка. Добре, че все някоя приятелка се появява с примамлива оферта и  Simple Smile . Днес така приятелки ме " заведоха" на дългаа разходка след работа. Обиколихме Морската градина, стигнахме до Делфинариума и се прибрах толкова свежа  , все едно не е работен ден. За пореден път се уверих, че не трябва да се лишавам от тези удоволствия.
Синьо лято, малкото съкровище е супер  сладко. Радвай и се всяка минута. И италианския университет звучи много добре Peace Peace
Стискам палци на седмокласниците да излязат по-рано резултатите и да са най-добрите.
  Гледам мъже разпределяте, и купони си организирате... Ех, СОФИЯ си е СОФИЯ Simple Smile 

# 723
Ама май го досрамя и изчезна някъде newsm78
Бонго,Бонго......
не ме е досрамяло и не съм изчезвал.ти да не би да си ме виждала тази сутрин ??
понякога се налага да ходя и на работа

# 724
Я, да си признава! Коя от вас е красивия Бонго? Grinning
никоя не може да си признае.
аз съм си аз. още не съм си сменил пола  #2gunfire

# 725
Аз пък казвам Варна си е Варна!
Навсякъде около нас има мили и добри хора,просто трябва да се срещнат на нужното място и да се открият!

# 726
Синьо лято страхотна е бебка:)

А аз се научих да пиша с една ръка
другата къде си я завряла ???  Laughing

# 727
Хоп,цоп и аз,
момичетааа,за срещата,не сте ме разбрали,през работно време щъкам из София и ми трябва уговорка от предният ден,за да не се прибирам за на сам.не ме питайте колко искам да ви видя.Провокирах среща сутринта и тръгнах за работа,връщам се вечерта и какво да видя...имало среща в парка на разхладителни напитки,пяк ли да се хапя някъде а?Та моля ви,нека от предният ден,та да мога да се включа. Hug
Синьо лято,няма такава кукличка,намачкай я от мен. Hug Hug Hug
Новинка,Зури е права,ако сама не си дадеш време за релакс...........
Чакам ви за новата среща.
Мъже от тези не искам,метнала съм око на един и ако го сгаща,ще почерпя. Joy Joy JoyГоня го от 10 години,сега май най накрая го стигнах.Стиснете по палец,може и да ми върже. Peace
ти с кой ще ми изневеряваш ???  #2gunfire
ей сега настана боят .................

# 728
Жалко , че Бонго не си остави координатите - щях да ви го пратя довечера на срещата , нали искаше през седмицата на кафе да ходи  Joy hahaha
тук съм бре ,пилета !!!
тъкмо това си мислех - за кафето де  Laughing
в четвъртък съм на линия. ще се мотая из Гео Милев - мисля че така се казваше квартала.
който иска да заповяда на ... няма да е сутришно, но на следобедно кафе мисля че ще го
догодя. аз черпя.

бонго,бонго ......... тежка ти е съдбата. сам ще си се черпиш .
вие прочетохте ли това , или се правите на ударени с мокър парцал , а ????

# 729
Какво сте се разгонили,появи се един Бонго и юруш на бозавите мъже!

Въобще не си права!  smile3513 Бонго е всичко друго, но не и бозав! Толкоз чЕр и с толкоз чАр на куп, не се намира лесно!  smile3532
я црън , а ти бела . кви ли далматичнета ще се пръкнат от нас  smile3532

# 730
Тази работа с далматинчетата съм я приключила в този живот!
Давай сега по същество!
Рехаб,за погачата,до колко лева можеш да отделиш за подарък?

# 731
  • България
verano azul , бебка е прекрасна! И как ухае.... чак тук я усещам Simple Smile. За голямата девойка - чудесен шанс! Не го пропускайте!!!

новинка, не така!  Naughty Ако ти не направиш нещо за себе си, няма кой! Колкото и да е странно на тази философия ме научи моят съпруг Simple Smile. Имам си моето време за дружки, както и той неговото за приятели. Така се зареждам емоционално, а не ходя като някаква кисела лелка. Просто реши как искаш да се разтоварваш и го направи. Сега, не когато свършиш всички ангажименти! Те просто нямат карай Simple Smile

arween44 , ние се задоволяваме с виртуалните мъже, докато гепим реалните Wink.

я црън , а ти бела . кви ли далматичнета ще се пръкнат от нас  smile3532

Чудни ще са - красиви като мен и духовити като теб!  smile3534

# 732

Де да бях я завряла някъде  Mr. Green
Държа бебето бе, ти какво си помисли?

# 733

Де да бях я завряла някъде  Mr. Green
Държа бебето бе, ти какво си помисли?
в този сектор 40 + какво ли не би си помислил човек  Joy

# 734
  • София
Някой трябва да пусне нова тема.Понеже темите са до 50 стр. според правилата на форума.
Минем ли 50 стр. модератор ще заключи темата.
Явно Лейди Б нещо е възпрепятствана и няма да може да пусне новата.
Иска ли някой да пусне нова тема?

Общи условия

Активация на акаунт