ДАМСКИ КЛУБ 40+ ! Позитивни и чаровни... /тема 8/

• 20 045
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Браво на детенце , Григори!
Дано и за мама в скоро време имаш добри новини! Hug

Жалко , че Бонго не си остави координатите - щях да ви го пратя довечера на срещата , нали искаше през седмицата на кафе да ходи  Joy hahaha

# 646
Направо го изтървахме Бонго.Весело изкарване момичета  bouquet

# 647
Браво на детенце , Григори!
Дано и за мама в скоро време имаш добри новини! Hug

Жалко , че Бонго не си остави координатите - щях да ви го пратя довечера на срещата , нали искаше през седмицата на кафе да ходи  Joy hahaha
Чак яд ме хвана Cry
Не можеш ли да го проследиш по публикациите?Ти си хакера на темата,давай!

# 648
Къде е Бонго,бе?!!!!
Да се появи нещо различно и все ще се намери някой да го преоринтира!
Много сте сладки!
Рехаб,моля те прати ми линк на албума,нещо не мога да мисля от доктори и маймунски изпълнения,
но важното е,че дарих кръв.Григори Hugсега разбирам част от изживяванията ,който на никой не ги пожелавам.
Свраче,гледах "Омайна нощ" на Бургаският театър вчера - върховно удоволствие и невероятна игра на
Асен Балтечки,Мария Сапунджиева,Юри Ангелов!!Страшно ме зареди.Ако и другите постановки са на това ниво...!
Сега ще си взема бисквитка "Рехаб" !
Слънчеви зайчета на всички  love001

# 649
  • София
Белла, пратих ти ЛС.
Моля,Благодаря! , проследих го Бонго
Ето защо не пише - явно някой от родата му е гепил я жицата за нета , я компа  hahaha

# 650
Рехаб,благодаря!
Разгледах снимките,както винаги излизам грозно,но няма да правим БУК!
Няма да мога да се включа за срещата,но времето е наше!
Нещо за Бонго?!!!

# 651
Уби ме!
Само не ми го сервирай сутрин рано с кафето!!!!
Искам си момчетоооооооо!

# 652

сигурно жена му не го пуска да пише вече....

# 653
Добре сте вие,аз след малко отивам да правя сладко от бели череши.

# 654
  • София
ММММММММмммммм , Григори , много обичам сладко от бели череши.
Боби , къде си днес?
Лейди Б - също не се е вясвала.Айде пусни го малко тоя пилот и седни да попишеш де!

# 655
  • В светлината на слънцето
Аз ако успея да дойда, със сигурност ще е по-късно - оказа се, че трябва да съм в работата до 18 часа плътно, а после имам около час път, че ние сме на другия край на София. ooooh! Иначе днес Теди е с бяла рокля на розови цветя и с вееща се дълга коса, така че няма да ни объркате. Малкият е с оранжева блузка - засега, че не знам каква я е свършил в градината и дали няма да се появи с резервните дрехи. Mr. Green
григори, браво на детенце!  bouquet

# 656
Eхоооо, дотътрих се, нямаме ток от заранта Wink пестя телефона! Сутринта пуснах в другата тема инфо да знаят, че съм по задачи, не съм родила още, сега се прибрах, и тичам и тук да се отчета!

А Бонго сте го изпусналЕ чак тук е дошЕл с братята! НЕма ни кабела Wink хохохо Joy обещават до час "да доде" тока, че иначе сме я втасали кат' се разтече хладилника връз паркета Joy после ще чета, мернах само шестицата на детето - БРАВО , Григори!!! И мернах срещата ви, хитрундели Wink да пиете една бира за мен и бебелина!

# 657
.....да пиете една бира за мен и бебелина!
Е,това ти го обещавам с две ръце и одма,както е думата Hug

# 658
  • София
Мацки, страхотни сте! Какви снимки!:hahaha: hahaha Joy
Не мога да се присъединя към вас. Днес си е моята вечер с приятели. Следващия път и аз съм на линия, но без дете. Малко е пораснало . И тя ходи по площадки,  за да прострелва в съцата с поглед пъпчивите младежи. Wink
Грегори, браво на синчето!

# 659
тук съм бре ,пилета !!!
тъкмо това си мислех - за кафето де  Laughing
в четвъртък съм на линия. ще се мотая из Гео Милев - мисля че така се казваше квартала.
който иска да заповяда на ... няма да е сутришно, но на следобедно кафе мисля че ще го
догодя. аз черпя.

Общи условия

Активация на акаунт