Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?- 15

• 52 269
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
За Пловдив инфото е на 100% вярно.Които не вярва 032634495 или 029350550

# 106
напомняме на всички майки,които са загрижени за  своите деца и искат по- добро бъдеще за тях ,че на 1.06.2010год. от 10 часа пред националната библиотека  в гр. София ще се състои среща на представителите от градовете!нека да защитим децата си на техния празник !          http://www.bgpetition.com/za-decata-na-RB/index.html

# 107
някой има ли информаця за монтана-пощенска банка-няма за сега

# 108
добър ден момичета някой ако има информация за плевен нека сподели моля

# 109
 Praynig Praynig Praynig Praynig от Бургас да има някаква информация  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 110
  • Бургас
Ами то стана ясно,че вече в края на месеца ще си ги получаваме.Едва ли ще започнат по-рано да ги превеждат.И аз ги чакам с нетърпение,ама няма.

# 111
Praynig Praynig Praynig Praynig от Бургас да има някаква информация  Praynig Praynig Praynig Praynig
Преди 1 4ас бях на банкомата и нямаше,но една жена в магазина каза 4е е званяла и й казали,4е парите били пуснати и зависело от банката кога ще са по картите.
Моля ако някой има  интернет банкиране да провери и да каже дали информацията е вярна или са я излъгали по телефона!!!

# 112
  • добрич
От Добрич - обадих се соц. и ми отговориха че още няма превод на парите от София, така че днес тцъ!!!!!!!!!!!

# 113
Здравейте, момичета все още няма преводи,имам интернет банкиране.Става въпрос за пощенска банка.

# 114
Майчета и в Русе няма.ИНВЕСТ БАНК Проверено току що с интернет банкиране.....

# 115
и в добрич наи-вероятно няма да се надяваме до вечерта да ги пуснат ooooh! ooooh! ooooh!

# 116
 #Cussing out #Cussing out
ЛЪЖАТТТТТ сега званях в кол центъра на Ибанк и казаха,4е пари за детски за Бургас изобщо не са постъпвали в банката!Съжаляван,4е ви подведох,но и аз бях подведена....

# 117
нормално е с такова забавяне да  се разпространява грешна ихформация

# 118
  • в пустинята
в сайта на министерството на труда и соц политика се задават въпроси за детските и помощите,от там отговарят че те нямат вина за непреведените пари тъй като още няма превод от министерството на финансите.така че няма смисъл да чакаме.не се знае дянков кога ще ги приведе

# 119
Да не би да има наредба , с която да се регламентира плащането на 25 число от месеца ?
Същата, според която някои държат да се изплащат на 15 число Simple Smile

И пак не виждам къде е бавенето - ако са преведени предния месец на 26-27.. и този ги преведат по същото време..
Вие защо искате да подранят .. и да ги преведат на 15  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт