Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?- 15

• 52 292
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
Момичета ,вместо да изпадате в истерии, подгответе се че ще имате пари към 30, ако пък са по рано- ок, то е ясно че все не стигат ама пък и да си хабите нервите всеки месец за нещо независещо от вас - няма смисъл! Плащанията пак са регулярни- всеки месец , но в края , не в средата.

# 121
Здравейте и във Варна няма,преди малко проверявах

# 122
Димитровград-ЦКБ-няма.Проверих преди час и нещо.

# 123
  • София
СиБанк-София, преди малко нямаше.
Честно казано, по-късно от 20-то число не съм ги взимала до сега. При мен лично се явява вече 5 дни отгоре. Като знам, че имаше хора, които си ги взеха на 4-ти от следващия месец - това може би означава, че сега ще ги вземат на 10ти. Ако има такава логика въобще.  ooooh!

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 14:48 от Klemy

# 124
аз последните месеци ги вземам  или на 30 ти или на 4 следващия месец ,така че щом на вас още неса ви ги превели значи да чакам вече към 10ти

# 125
Аз не съм много сигурна, че вече можем да говорим за забавяне, защото май всички вече ги получаваме към края на месеца.
Бюджетът пренастроих отдавна и нервите спестих.
Темата ми е полезна, за да ме ориентира дали евентуално имам превод.
По-рано от последната седмица на месеца вече не очаквам.

# 126
Да кажа,че в София,Пощенска Банка няма преводи.

# 127
Туко що говорех с ДИРЕКЦИЯ СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ казаха днес и утре нямя да има преводи евентоално четвъртък или петък направо ужас

# 128
Относно София това е най-дългото забавяне до сега.
Максимум до 22-ро число са изплащани парите.

# 129
В Русе също няма. Проверих въпреки, че не ги очаквам по-рано от края на месеца.  Wink

# 130
  • София
Мда, намирисва ми, че за някой градове този месец ще има сериозно забавяне, щом в София се чакат чак към 27-28 най-рано. То всъщност вторник е новият месец, значи срокът е до понеделник вечер, нали така?

# 131
Момичета ,вместо да изпадате в истерии, подгответе се че ще имате пари към 30, ако пък са по рано- ок, то е ясно че все не стигат ама пък и да си хабите нервите всеки месец за нещо независещо от вас - няма смисъл! Плащанията пак са регулярни- всеки месец , но в края , не в средата.

Принципно е така, ама пусто чудо като съм свикнала лично аз толкова години да взимам детските около 15 число....Навика е голямо нещо......Но вече май се научих да чакам.......

# 132
На мен този месец отново освен детските ми бавят и майчинските.

# 133
  • София
Днес висяха на обяд пред пощата и нещо негодуваха. Обаче не си тръгнаха, насядаха на стълбите. Едната крещеше, че няма да отиде да краде, а децата й гладни. Предполагам, че чакаха детски и те.  Знам ли, може да са започнали да ги дават по пощите днес.  ooooh! На маймуни ни направиха, направо яд ме хваща. Седим и чакаме едни кирливи 35лв. на дете, не милиони и пак ги мотаят. Да, още няма закъснение, но съдейки по предните месеци - със сигурност няма да се изплатят навсякъде преди края на месеца. И пак ще има - закъснението е няколко дни, няма място за протести. Мизерна държава.

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 17:16 от Klemy

# 134
И днес няма да си получим детските - това е ясно.Мизерна държава - спор няма - изхода от мизерията в България - първи и втори терминал на летище София.
В 14ч. проверявах но нямаше - това за Русе Булбанк.

Общи условия

Активация на акаунт