Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?- 15

• 52 440
  • 766
  •   1
Отговори
# 195
Монтана- няма децки-няма чл.43

# 196
Ямбол ЦКБ-няма!

# 197
  • в пустинята
в сайта на мин.на труда:няква кукувица е написала,че платежните са по банките ама министъра не разрешавал да се изплащат парите на болните деца.АКО ТОВА Е ВЯРНО НЕЗНАМ КАК СПИ ТОЗИ ЧОВЕК.при масларова май беше по добре

# 198
Децки за Варна ще има на 31-во число 100% достоверност

# 199
И откъде е достоверността? На мен ми казаха, че днес се очакват детски, но не и чл. 43.

# 200
И откъде е достоверността? На мен ми казаха, че днес се очакват детски, но не и чл. 43.
Децките мила нали знаеш ,4е ги о4акваме още  след 16 ти ,но  въпроса е че си оставаме с чакането.Не съм влязла да ви лъжа тук .Просто само искам да ти кажа ,4е инфото е от извора newsm10И вече вски месец за Варна ще е така

# 201
Не казвам, че някой лъже. Служителка ми каза, че детски се чакат днес, а интеграционни другата седмица, дори и след 31.

# 202
Не казвам, че някой лъже. Служителка ми каза, че детски се чакат днес, а интеграционни другата седмица, дори и след 31.
децки чакай 31-во число И пак казвам това е за Варна

# 203

Какъв е този член 43, какво значи? newsm78

# 204
Чл. 43 е за деца с увреждания. А миналия месец детски получихме във Варна на 23.04. Чл. 43 на 04.05.

# 205
Aз децки не чакам, Whistling но детските дано дойдат днес..заедно с майчинството за април!! ooooh! Сръбвам си от кафето на megiAN и изчезваме да наобикаляме банкомата.. Tired

Хубав и паричен ден,майчета! Hug

# 206
  • София
Aз децки не чакам, Whistling но детските дано дойдат днес..заедно с майчинството за април!! ooooh!
Това за майчинството - надали проблемът е в НОИ! Моето вече отдавна го получих и изхарчих.

# 207
И аз не съм получила майчински.Както и други мои познати.

# 208
Аз вече трето кафе пия.Ако за Пловдив има новини пишете.Дано накрая се смилът над всички и пуснат още днес всичко което ни дължат.Всички плащаме данъци,а тези пари са в бюджета на страната от началото на месеца. #2gunfire

# 209
  • окр Пазарджик
Ау коклко народ в тая тема. И аз чакам детски, като не съм получила за април , ще ги получа ли заедно с майските, тогава си подавах документите ?

Общи условия

Активация на акаунт