Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?- 15

• 53 356
  • 766
  •   1
Отговори
# 210
Плащането на детските върви с месец назад.Сега чакаме за април,а майските през юни.Ако си пропуснала месец хич не се надявай да ти го въстановят.

# 211
Някой знае ли дали в Сливен има детски?

# 212
Дано се сетят да ги пуснат преди 1-ви юни, че да си купим на дечицата подаръчета!               

Само да не стане като детските през декември - колко дечица оставиха тогава безсрамниците без подаръци, още ми се свива сърцето като се сетя.

# 213
  • в пустинята
за пловдив днес пари няма да има инфо от асп.тел 634495

# 214
След като толкова малко майки пишат по темата значи ли това че все пак на места са преведени и и затова нямат интерес да влизат във форума и да пишат?

# 215
След като толкова малко майки пишат по темата значи ли това че все пак на места са преведени и и затова нямат интерес да влизат във форума и да пишат?

Тц, не е за това.

# 216
Бих искал да ви попитам, сега детските за месец април или за Месец Май се превеждат??? newsm78

# 217
Бих искал да ви попитам, сега детските за месец април или за Месец Май се превеждат??? newsm78
За април

# 218
Верно този мезец много ги забавиха тези детски надбавки и други помощи,миналият на 24 число аз лично съм имала,лошото е,че понякога хората опират и до тях,особенно сега в тази криза,лоша работа... Tired

# 219
От Благоевград нищо не пишете алоо. Да не би да ги взехте? Яд ме е че още се водя в Сандански но при първа възможност ще се прехвърля в Карлово. Все последни ги вземаме тука.

# 220
  • в пустинята
момичета разбрах че в поморие ще има детски следобед

# 221
Добре де два пъти ли в деня се правят преводи? нещо по- рано се обясняваше тука но искам да знам отново

# 222
Някой знае ли дали днес ще има в Бургас.

# 223
  • София-Велинград
Unikredit има три трашна,аз лично получавам или сутрин рано,слетобедните часове,и след 18.Все още не съм проверявала,но така като чета май няма смисъл.....

# 224
Абе аз проверявам през банкирането ама няма смисъл. Сметката е празна.

Общи условия

Активация на акаунт