Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?- 15

• 52 494
  • 766
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Пари ще има на 31 май в 16:55, както миналия месец #2gunfire

# 361
  • София-Велинград
Щом в Пловдив и Бургас няма да има,така ще е и за София.Боже мой колко сме безсилни пред тая държава и пред тези хора,дали изобщо някои ни чете,тук или където и да било.

# 362
Някой получавал ли е майчинство за АПРИЛ

И аз не съм получила за април.

на 25 май ми беше преведено майчинството.

# 363
  • Mediterraneo
За майчинствата може да пишете в тази тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=488117.0

# 364
моля ,по една майка от всеки град да се обади на този номер 029176830 ,за да извика репортер в своя град в деня на стачката.Нека този път организацията ни да е по успешна .

# 365
София ОБ- НЯМА.
Преводи днес не се очакват.

# 366
  • София-Велинград
Аз направо се чудя,как може такъв геноцид към майките,който раждат бъдещето на тая страна,как може никъде,абсолютно никъде да няма и един превод???

# 367
Аз направо се чудя,как може такъв геноцид към майките,който раждат бъдещето на тая страна,как може никъде,абсолютно никъде да няма и един превод???

да, така си беше и през последните 5 месеца, когато София мълчеше, защото беше сред градовете, където все пак имаше поне един превод

трябва да се признае на управниците ни - като не могат да осигурят по-добро за всички, поне могат и успешно уеднаквяват страданието на всички... smile3515

# 368
моля ,по една майка от всеки град да се обади на този номер 029176830 ,за да извика репортер в своя град в деня на стачката.Нека този път организацията ни да е по успешна .
Да се обадим,ама ако се съберем в някои градове тълпички от по 10 човека,ще е доста грозно.А ако наистина и този път не се съберем,просто нямаме право тук да пишем с възмущение,че има закъснение по изплащането на детските.Аз в понеделник ще си бъда на площада,пък да видим какво ще стане.Късмет на всички!

# 369
  • София-Велинград
Права си Аон,и при нас са ги бавили,но все пак до 25-то число сме ги взимали....Няма значение дали сме от София,Бургас,Добрич,или някое малко градче както ,и от най-затънтеното ни село,всичките деца са българчета,всички,ядат,обличат се, и искат сладолед и играчки.....
Няма ли директна връзка с Дянков,Тотю,или  Бойкооооооо............
Аз се наемам лично да се обадя.....

# 370
Няма в Пощенска София,не се разхождайте...

# 371
  • в пустинята
а по интелигентните от мен.във ВИДИН са започнали да ги пускат,но незнам на кои банки

# 372
  • в пустинята
има пари и в монтана СИБАНК дано е вярно

# 373
  • София-Велинград
Да и аз прочетох в другият форум,че във Видин са почнали да ги пускат,но никой от никъде не потвърди инфото.

# 374
една позната от СП ми каза че вече датата е 30 по-рано пари няма Whistling

Общи условия

Активация на акаунт