Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?- 15

• 52 499
  • 766
  •   1
Отговори
# 345
# 346
Това е добра идея.И аз имам две деца,ще си подам декларациите отделно,и без друго сега юни трябва да ги подавам.Та да видим дали ще ми разрешат на едното да са през пощата,което ме съмнява много.

Аааа! Но по същия закон с разтегливия срок нямат право да ти откажат превод по сметка или чрез пощата, както и да те задължават да ползваш определена банка (това за Бургас)
Попълнете си собственоръчно графата и банковата сметка, ако откажат трябва ПИСМЕНО да кажат защо и тогава вече има доказуемо нарушение

И понеже задължително ще ни разкарват от яд, злоба или други недостойни причини, молбите ще трябва да подадем в началото на месеца за да има все пак време да поправим потенциални "забележки"

# 347
Това е старо и ве4е го знаем!Нагли са колкото си щеш!!!
И да питам....За Бургас някой провверявал ли е?
А относно протеста...някой уведомил ли е писменно в общината 4е ще има?Ако не,не си правете труда!"Обществен ред" ще ни пръснат до две!!!!НО АЗ ЩЕ СЪМ ТАМ! ПОНЕДЕЛНИК 10 сутринта!

# 348
Моля всички майки , на протест на 01.06.2010г. в центъра на своя град от 10.00часа

# 349
За Бургас някой проверявал ли е?

# 350
  • Бургас
.........
Аааа! Но по същия закон с разтегливия срок нямат право да ти откажат превод по сметка или чрез пощата, както и да те задължават да ползваш определена банка (това за Бургас)
Попълнете си собственоръчно графата и банковата сметка, ако откажат трябва ПИСМЕНО да кажат защо и тогава вече има доказуемо нарушение".........
Аз съм попълвала личната си сметка в молбата за еднократната помощ при раждане. В резултат парите ми бяха преведени в сметката за детските Mr. Green  ДСП-Бургас си имали договор за обслужване с Инвестбанк и точка Tired
За майките, писателствали из сайта на Министерството, думи нямам ooooh! То бива, бива простотия, ама чак толкова...

# 351
  • София-Велинград
Хайде да организираме нещо и за София,точно тук където са и те,трябва да сме най-силни.

# 352
Не съм наясно,дали точно пред АСП по градове трябва да се притестира на 1юни,но ако сега не се даде гласност,ще се тълкува че българските майки са търпеливи и на тях средства толкова не им трябват..  #2gunfire Наистина трябва да излезем на протест,ако не искаме парите за май да си ги получим септември!!!Аз просрочих вноската по кредита вече,начислиха ми лихви на секундата-ако ще ми бавят детските и майчинството,да ми ги изплащат с лихвите!!! #2gunfire

# 353
Някой получавал ли е майчинство за АПРИЛ

# 354
.........
Попълнете си собственоръчно графата и банковата сметка, ако откажат трябва ПИСМЕНО да кажат защо и тогава вече има доказуемо нарушение".........
Аз съм попълвала личната си сметка в молбата за еднократната помощ при раждане. В резултат парите ми бяха преведени в сметката за детските Mr. Green  ДСП-Бургас си имали договор за обслужване с Инвестбанк и точка Tired

и са в нарушение на закона

# 355
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)

Още в началото на май го получих.Сега юни,трябва да преведът за май.

# 356
както писах и в сайта на Дарик,
сега званях на социалните и за Бургас превод днес няма и няма да има!ще 4акаме понеделник!

# 357
Ако и майчинството се получава в следващия месец - т.е. през май за април - аз го получих на 4.05

# 358

И аз не съм получила за април.

# 359
Някой ще излезе  ли на протест в Силистра на 1.06.  в 10.00ч.?

Общи условия

Активация на акаунт