Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?- 15

• 52 374
  • 766
  •   1
Отговори
# 525
На колко месеца трябваше да се подават документите?

# 526
  • София
Славина,това ще ми е последния пост по темата,не обичам да влизам в излишни конфронтации.
Съгласна съм,че трябва да се променим.Да бъдем толерантни,да умеем да говорим ,когато има нужда или да замълчим,когато това е наложително.Най-малкото да помислим,преди да кажем/напишем нещо.
Но се радвам,че в крайна сметка мнението ти от:
Стига вече,почти всички които получаваме детски ,се нуждаем от тях,сега какво трябва да съжаляваме ,че децата ни са здрави ли???

еволюира до:
С това съм съгласна,децата с увреждания да са с предимство както и децата на самотните майки

# 527
На колко месеца трябваше да се подават документите?

На 12 месеца  Hug

Може да поговорим и по въпроса, колко от майките които получават семейни помощи за деца, наистина имат право да ги получават...[/color]
с това не съм съгласна. Според мен всички деца трябва да получават пари. С какво моето, твоето или детето на някоя друга работеща мама и платила си данъците, да е по-маловажно от ромчетата.
Сега ако щете ме нападайте, но не мисля и малко 35лв. да не си ги получа.
Да за мен са добавка- пакет памперс и кутия храна, които така или иначе купуваме.

Виж за тези пари по чл.43 и аз мисля, че трябва да се превеждат навреме. За щастие и се надявам да не ми се налага да ги взимам. Но и аз имам приетелка, която ги получава. Добре че не са и спешни, че има кой да им помага.

Хайде със здраве, пък все остава надеждата за по-добро

Peace Peace Peace Peace Hug Hug Hug

# 528
  • София-Велинград
Благодаря Валя,изобщо идеята ми не е била да засегна някой,вероятно съм била гневна,за което моля отново за извинение!!!!!

# 529
направо ме е срам да си кажа, но аз се разплаках пред банкомата в петък!!!...детето ми имаше нужда от инхалатор - спешно!!!този път алергията се появи внезапно....а нямах толкова пари, ...аз чаках точно тези детски , но УВИ!!в петък виждах детето си да се задушава...всичко останало няма да го коментирам...извинявам се на Админите ако съм гневна, ако преценят да изтрият и това,..не само за пенсионерите ( с най-добри чувства към тях ) ......от една разплакана майка, която беше в безизходица

# 530
направо ме е срам да си кажа, но аз се разплаках пред банкомата в петък!!!...детето ми имаше нужда от инхалатор - спешно!!!този път алергията се появи внезапно....а нямах толкова пари, ...аз чаках точно тези детски , но УВИ!!в петък виждах детето си да се задушава...всичко останало няма да го коментирам...извинявам се на Админите ако съм гневна, ако преценят да изтрият и това,..не само за пенсионерите ( с най-добри чувства към тях ) ......от една разплакана майка, която беше в безизходица
между ддругото...аз съм майка на здраво дете , което било,,просто с алергия"

# 531
  • Пловдив
Не е честно на пенсионерите да бъдат изплатени пенсиите още на 7-мо число, а децата да чакат до края на месеца. Crossing Arms
 И мисля, че ако направим протеста около 17-18 часа ще има повече майки, от колкото в 10, бих искала да дойда , но в 10 часа ми е невъзможно.

# 532
Стига вече сте ''яли'' пенсионерите.Детските нямат общо с тях. Ние пък от малките градове какво да кажем?Когато в големите градове пуснат детските при нас идват след 2-3 дена.В София и другите големи градове ако ги вземат днес или утре,ние може и за другата седмица да останем.Така че има и по прецакани Tired

# 533
Това е добра идея,за по късния час.Точно в Пловдив по това време ще има издигната сцена и много деца който ще танцуват и пеят.Не трябва да разваляме празника им.Те са положили много труд за да покажат какво са научили на сцената.

# 534
Гадове,вместо да заведем децата си на забавления и точно на техния ден да ги поглезим,те ни карат да се чудим с какви пари хляб да им купим.За глезотий и празнуване да не смеем и да помислим

# 535
Без да ви хвърлям в паника имам въпрос.Вярно ли е ,че снощи по не знам коя телевизия е казано нещо от сорта на това ,че няма да плащат детските на този етап?Моля някой да ми отговори.Спешно.
според мен не е вярно това-п-щом по пощата всички са ги взели още в петък трябва и ние с картите да си ги получим скоро Rolling Eyes

# 536
Без да ви хвърлям в паника имам въпрос.Вярно ли е ,че снощи по не знам коя телевизия е казано нещо от сорта на това ,че няма да плащат детските на този етап?Моля някой да ми отговори.Спешно.
според мен не е вярно това-п-щом по пощата всички са ги взели още в петък трябва и ние с картите да си ги получим скоро Rolling Eyes
Чул те Господ.

# 537
В Сливен има ли детски?

# 538
дано днес напълним темата със добри новини и навсякъде да ги преведът днес .Че днес малкия ми е рожденник ,а други ден е големия ,та поне с тези пари да им организирам един малък празник .

# 539
София -Люлин преди малко се обадих в социялни и казаха че до следобят ще има детски по  картите

Общи условия

Активация на акаунт