Студ скова страната, ЮЛЧЕТА надуват ни главата!

• 28 327
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Илия получи оток, голям колкото яйце на мястото на убождането. Температура засега не е вдигал и друга реакция няма за момента. Но такъв оток не бях виждала след ваксина.

# 76
  • София
Дещо, къде точно е този линк с инфото за ваксините на пода  Confused

Астарта, как е Илия днес. Риванол сложи ли. Спадна ли оттокът.  Hug

# 77
Астарта, риванолът може да помогне. Дай Боже скоро да спадне отока.

Подаръкът на Николета за 1-ви юни е вече в България, но ще го донесат във вторник заради почивните дни. Нямам търпение Simple Smile В офиса се организира детско парти. До сега не съм присъствала и ще ми е интересно.

Как мислите да празнувате наближаващите рождени дни?

# 78
Астарта, това, което описваш ми прилича на постваксинална реакция. В упътването пише, че може да има такава реакция. Дано бързо да му минава на пиленцето! Praynig Hug

# 79
Астарта, как сте днес? Бобо също имаше отток, спадна много бавно  Confused Дано само това да ви е ракцията от ваксината  Praynig

Дещо, дано инфото ти не е вярно. Ако ваксините са в хладилни контейнери и после сложени в кашоните е ок. Но пак си има време , не могат вечно да седят така. Баси.... нямам думи, а това е капризна ваксина ... може да седи на стайна температура максимум час  Confused

# 80
  • София
Астарта, как сте днес? Бобо също имаше отток, спадна много бавно  Confused Дано само това да ви е ракцията от ваксината  Praynig

Дещо, дано инфото ти не е вярно. Ако ваксините са в хладилни контейнери и после сложени в кашоните е ок. Но пак си има време , не могат вечно да седят така. Баси.... нямам думи, а това е капризна ваксина ... може да седи на стайна температура максимум час  Confused
А какво става, ако престои на стайна повече от час? Става неефективна или направо опасна за децата? Астарта, дано риванолът помогне и няма други странични ефекти.

Много мило е това с пеещите и приказващи дечица  Hug Умници са ни юлчетата  Heart Eyes
Тони Барабони, честита бременност! Много весело и неусетно да се изтърколи. И януари да имаме много нови бебета  Laughing
Честито бебче на Рита-Зита! Дано успее да намине в темата и да пусне бебешка снимка Wink

# 81
Честито бебе Мина на рита зита! Да расте здраво и щастливо!

На Илия отокът му вместо да спада, става още по-огромен и силно червен. Вече профилът на крака му се различава от другия, двойно по-голям е. За щастие друга реакция засега няма, няма Т. и си е в нормалното си настроение. Дано с това да се размине всичко. И мен ме вълнува какво се случва с ваксината, ако престои повече от час на нормална температура. Ако се унищожава действието й, хич няма да ме е яд, само да не става опасна за децата.

Джоли, за рождения ден обмисляхме много варианти и в крайна сметка (заради финансовия фактор) се спрях на детско сутрешно парти с няколко дечица вкъщи. Другите ни варианти бяха детско клубче (пак сутрешно парти) и вечерна сбирка в заведение с приятелски семейства с дечица, но решихме тази година да го отбележим скромно Simple Smile

# 82
Ние парти ще правим, но още не сме решили в заведение или на двора newsm78

Астарта, с лекар не говорили за оттока?

# 83
Астарта, и при нас беше така на следващия ден - по-голям, зачервен и твърд на пипане Confused Дано това те успокои малко, супер е че му няма нищо друго  Hug

Не знам какво става със ваксината, за  вредности също, но мога да питам след празниците  Peace Мъжът ми каза, че ако случайно това се случи с някоя ваксина, то тя се изхвърля.  Аз пак ви казвам, че ми се струва невъзможно това с инфото на Дещо . Онзи ден като бях при моята лекарка, станах свидетел как сестрата отиде за ваксините с хладилна чанта  Simple Smile Така, че силно се надявам това да е съботаж на неваксиниращите  Peace

пп... може ли някой да ми пусне линка на Дещо, но да се чете от нерегистрираните във Фейса  Praynig

# 84
Астарта, дано до ден два да отшуми тази реакция.
И дано не е подходено толкова безотговорно към ваксините. И аз знам, че е задължително съхранението на Т 2-8 градуса.
За РД още не съм мислила. Миналата година го правих два пъти и пак много недоволни Close Бях се зарекла, че тази година ще си го празнуваме само четиримата на морето, но се наложи да отложим заминаването чак за август и сега очаквам "атаки" от бабите ooooh!

# 85
да се запиша да ви следа, макар и да не пиша Mr. Green

пп... може ли някой да ми пусне линка на Дещо, но да се чете от нерегистрираните във Фейса  Praynig
Шада, не съм сигурно дали е това, но ето на това попаднах по повод ваксината:  http://www.novatv.bg/bg/news/view/7467/2010/05/11/%D0%A0%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%9A%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1%80

Честито на всички бременни мами. Пожелавам им лека и спокойна бременност Laughing

Астарта, стискам палци бързо да спада отока. Видя ли го лекарката?

# 86
  • София
На мен Злати ми прати този линк : http://novatv.bg/bg/news/view/7467/2010/05/11/Разкритие-на-Календар  Peace

# 87
  • София
На мен Злати ми прати този линк : http://novatv.bg/bg/news/view/7467/2010/05/11/Разкритие-на-Календар  Peace

Sick Направо ми се повръща от глупавата ни държава вече  ooooh! Какво им пречеше да си ги купим ако искаме, не ми е ясно  Twisted Evil Аз не стига, че вече от 6м я бавя тази ваксина, а сега пак ще се разколебая  Crazy

# 88
Честито бебче на Рита Зита. Да расте здраво и силно!  bouquet
Астарта, на една приятелка на детето цялото краче беше подуто и червено. Дори хомеопатът им не бил виждал такова чудо. Crossing Arms Аз още не съм я слагала последната доза, да видим...
Снощи Сами ми изкара акъла. Събуди се и започна да кашля, едва дишаше. Едни хрипове, гърдите му хъркорят. Какво ли не мина през главата  ми-ларингит, алергия/мъжът ми ми подаи букет от полски маргаритки/. Дадох урбазон на хапчета, но хич не спахме.  Днес покашля. Какъв е този гаден закон детето ти да се разболее в петък вечер #Cussing out

# 89
Астарта, дано се оправи скоро Илия! Praynig
За рождения ден съм решила да го празнуваме по-скромно от миналата година. Ще има детски рожден ден, но не смятам пак да събирам роднините. Не искам да правръщам това хубаво събитие в кошмар за нас -  финансов и емоционален, че все някой има нацупен и недоволен. Crossing Arms Който обича Сами ще го уважи и без разни масрафи.

За ваксините съм възмутена. Знам че извън хладилник може до два часа да престои Пентаксим и то ако не е много топло. Не мога да си представя как може такова нехайство  #Crazy #Cussing out

ДеЩо, аз още не съм отбила съвсем, но натам отивам надявам се. Започнах да намалявам броя на кърменията и от 3 станаха две, после започнах да му отказвам всеки път и ако той се съгласява - пропускаме. Има случаи когато номера не минава и той почва да плаче, тогава му давам. Обяснявам че няма мляко, че има големи зъби и ме хапе и в повечето пъти се примирява.

Не знам дали има връзка с отбиването но от 2 седмици е ужасен. Всяко обличане, събличане, водене до тоалетната става с писъци, ритане и истерии.  TiredНепрекъснато недоволства и като не му изнася пищи ooooh! Аз вече губя контрол, защото и без това страшно лесно се уморявам и съм раздразнителна, а той буквално ме изцежда до край - и физически, и психически. smile3511 newsm45 smile3514

Общи условия

Активация на акаунт