ОЩЕ ЕДИН ЖИВОТ ОТНЕ ТАЯ ГРОБНИЦА " ХИГИЯ"

• 2 607
  • 8
  •   1
Отговори
  • Пловдив
ако не е за тук темата моля да я преместите,не съм много в час с форумите,но искам да разберат повече хора.Току що чух за поредна родилка отишла си за минути в тая болница,докога тая скапана България ще позволява такива неща, и по-принцип към кротък човек,но след думите на тъпата служителка от болницата която дадоха - МИ ТОВА НЕ Е СЛАДКАРНИЦА,ТОВА Е БОЛНИЦА И ТУК ВСЕКИ ДЕН УМИРАТ ХОРА, прозвуча много грозно,недай си боже да съм на съпруга на мястото,който остава с три дечица,направо ще ги  #2gunfire.  Бог да я прости!   

# 1
  • Талант на 2012,2013 г.
 Най-напред:Светла памет на младата жена! Flowers Rose Flowers Rose
Думите на служителката ме втрещиха меко казано. Първото,което си помислих и го казах на глас пред съпруга ми беше: "Тази не е ли жена?" Повече нищо не можах да коментирам... А  тя беше толкова спокойна и нагла. Не, колкото и да мъча сивото си вещество наистина не знам какво да кажа... Имаше една поговорка"Пази боже, сляпо да прогледа!" Мисля си, че това е тази същата. Сега е там, на това място, но вечно там ли ще е? Където не е сладкарница??? Naughty

# 2
  • Пловдив
Нашите семейни куфари все повече се приближават към вратата, прекрасната ми страна България,може би ще остане и без нас заради държавата България.

# 3
  • Добрич
И аз току-що прочетох статията за смъртта на младата майка и овчедушието на коментиралата служителка!Такава наглост , просто ме оставя неспособна да мисля...
Светла й памет на тая майчица и нека Бог накаже виновниците! Praynig
Моите най-искрени съчувствия на семейството и на таткото! Дано дечицата израстват достойни хора, дори без майчица!

# 4
Много,съжелявам за цялото семейство на родилката.А,за  тая вещица ,думи нямам.Нищо не остава ненаказано на тоя свят.Поне се надявам,де.

# 5
Поклон пред паметта на жената, която е трябвало да бъде щастлива майка за втори път.  Cry Cry Cry
Не смятам обаче за уместно темата да бъде точно в този форум.

# 6
Цяла вечер не заспах след като чух тази ужасна новина по НТВ.Гледах съпруга, лелята и тази говорителка която се изрази толкова брутално #2gunfire .
Светла и памет на жената

# 7
  • Пловдив
който знае къде и как да се премести моля направете го Peace

# 8
Вижте, специално от болниците в Пазарджик съм шокирана... аз съм бъдеща баба, но дъщеря ми ще ражда във Варна. Родът й по бащина линия е от Пазарджик, свекърва ми почина есента. Всички бяхме ужасени от връзките, необходими да освободим трупа и др. гадни формалности!
Здравеопазвенето в малките градове според мен е нулево!!!! Съжалрявам жените, които си поставят в ръцете на провинциалните болници!

Общи условия

Активация на акаунт