® E-bay - тема 53

• 31 095
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
  • София жк Бъкстон
Да от 01,06 излизат във ваканция и курсът от 13,06 отпадна и остана само този от 06,06.

# 61
Да ви попитам като напиша адреса на посредника за доставка в и-бей какъв телефон за връзка да напиша?

# 62
  • Пловдив
Lilince ако ти ги прати със send money ще ти удръжат такса от Пей Пал.
.................
Arven, каква е таксата, нищо не намерих в Help-a на PayPal.  newsm78 А и до сега не съм засичала да ми тегли нещо или не съм обръщала внимание  newsm78.   bouquet

Не съм Arven Simple Smile, но мисля, че е 2.9% + $0.30 USD - не съм съвсем сигурна Thinking
Когато се получават плащания в английския ибей, май удържа на продавача 0,35 паунда.

А тези пари не остават ли в акаунта? В смислъл, ако не ги прехвърля в картата, ще ми вземат ли такса? Тя не е ли само, ако искам да прехвърля парите към сметката ми?

# 63
# 64
Предложете ми сигурен продавач на фотоапарати. Някой купувал ли е от тук ?

# 65
  • Шумен
.....................
А тези пари не остават ли в акаунта? В смислъл, ако не ги прехвърля в картата, ще ми вземат ли такса? Тя не е ли само, ако искам да прехвърля парите към сметката ми?
Не, за друг вид такса става на въпрос. Тази за прехвърлянето към сметката е друга. Ето го обещаният начин за пълен или частичен refund. Проверих как става.
1. Отваряш транзакцията в PayPal.
2. Натискаш Issue a refund.
3. В полето Refund Amount въвеждаш сумата за refund.
4. Натискаш Continue.
Линковете са картинки  Peace.

Джемма, сигурно си мисли, че сме на Луната  Mr. Green.

# 66
  • Пловдив
vi_ki , благодаря ти за отделеното време и подробното описание  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Наистина много ми помогна  bouquet

Сега ще му го обясня и на него ooooh!
Ай, ся да ми каже, че не знае как Mr. Green

# 67
Да се похваля какво получих вчера Simple Smile Много съм доволна, роклята е просто страшна, за мен е  Crazy БлузатаБлузата е за мама и тя е много мекичка и ефектна около деколтето!
Случи ми се нещо странно преди 2-3 дни играех за едно потниче и като се прибрах от лекции видях, че ми е изчезнало от списъка за наблюдение и бях получила странен e-mail от ebay , че търгът е прекратен. После видях, че и продавачът не е регистриран вече.  newsm78 Странна работа, някой да е срещал подобен случай. Добре поне, че не го купих потничето, че не се знае дали щях да го получа.

# 68
момичета имам следния проблем-спечелих една стока с обявена доставка до Бг -4 лири,платих я на 14,05 и от отгава продавача ми праща постоянно мейли че няма да ми я прати докато не платя още 4 лири за препоръчана поща с номер  ooooh!!какво мога да направя  ooooh!
извинете ,че се самоцитирам-но имам спешна нужда от пощта ви по този въпрос  Praynig Praynig Praynig

# 69
  • София
Крачето на детето е 18 см в момента.
Доизносва обувките на Виктория, които са 28 номер и са й леко големи. Виктория носи в момента 30, UK11, което й е съвсем точно и клони към малко.  
Затова се ориентирахме към номер 9, но приемам всякакви съвети.
Aлекс, номер 9 със сигурност ще са малки.Аз купих за моята щерка, на която крака е 16.5см номер 9 и са и точно.

# 70
Lilince ако ти ги прати със send money ще ти удръжат такса от Пей Пал.
.................
Arven, каква е таксата, нищо не намерих в Help-a на PayPal.  newsm78 А и до сега не съм засичала да ми тегли нещо или не съм обръщала внимание  newsm78.   bouquet
Ами не знам точно колко е таксата, но на мен са ми пращали дребни суми по този начин и ми удържат от 30 до 50 пенита. Става въпрос за английски Ибей  Peace

# 71
Да се похваля,рядко ми остава време:
Панталонче Некст
екипче Барби

# 72
  • Варна
момичета имам следния проблем-спечелих една стока с обявена доставка до Бг -4 лири,платих я на 14,05 и от отгава продавача ми праща постоянно мейли че няма да ми я прати докато не платя още 4 лири за препоръчана поща с номер  ooooh!!какво мога да направя  ooooh!
извинете ,че се самоцитирам-но имам спешна нужда от пощта ви по този въпрос  Praynig Praynig Praynig

Не съм имала подобен случай, но бих писала, че имам 100% позитивен рейтинг /предполагам и ти/, че съм получавала много пакетчета от Англия и не е имало проблем /не че не е възможно точно сега да се изгуби де..../ и че не искам да плащам повече от обявения шипинг, не е коректно от негова страна. От друга страна ако стоката е скъпа и ти е важна, може би е добре да платиш допълнителната такса...

# 73
  • Варна

Щом е пишело, че доставката е 4 лири - няма нужда да пращаш повече  Naughty Нека да ти прати нещото с обикновена поща.
Кажи му, че ще отвориш диспут и ще му напишеш отрицателен фийдбек - ще видиш, че ще омекне  Peace

# 74
Според мен направо отваряй диспут!

Общи условия

Активация на акаунт