Ще имам близнаци! Тема с продължение....18

• 40 816
  • 883
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте!
От днес в октомврийската ни темичка си имаме две близначета момченца на мама Андреа които не живеят в БГ! По стечение на обстоятелствата се наложи да се родят много раничко!
Двете мишленца тежат по около 530 гр и 30 см.
Нека се молим за тях! Praynig Praynig Praynig 

# 121
  • София
  Дано да се преборят мъниците  Praynig. В коя г.с. са родени? Имало ли е време да правят профилактика, тоест да задържат поне малко раждането? Аз също в момемнта следя един блог на родители с близнаци родени 24 гс. За съжаление момченцата имат повече трудности и се справят по-бавно с препятствията, при по-ранно раждане.

# 122
  • София
21.5 г.с. тя имаше проблем след катастрофа преди години  Rolling Eyes някакъв нерв който притискал и от там се влошило състоянето и на 3 та Confused
Няколко дни опитваха да спрат раждането!

# 123
  • София
  Ох прееекалено рано е, където и да се намира.. В блога който следя, поне успяха да докарат до 24 гс, която се смята и за гранична за спасяването на бебчатата.. Мисля че има и 23 гс. оцелели бебенца, та дори и 22 гс
  Много съжалявам, че така са се развили нещата при тази майка. А имало ли е някакви индикации за проблеми преди това, след като са знаели за евентуалния проблем или не е било сигурно, че ще окаже влияние.
  А ето и блога който следя, има снимки на бебчетата, но предупреждавам, че снимките са леко стряскащи, ако досега не сте виждали и не мисля че са именно за тази тема. По-късно ще махна линка http://olliestale.blogspot.com/
  Пожелавам на всички майки пишещи в тази тема да изкарат до седмиците в които бебчатата ще са живи и здрави и няма да имат никакви проблеми  Hug

А сега малко новини. Лекция за кърменето в МД ще има и най-вероятно ще е вторият уикенд на юни  Simple Smile

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 20:06 от Aila

# 124
  • София
Ето малко снимки на малките:
http://www.facebook.com/photos.php?id=100001043258388#!/photo.php?pid=94841&id=100001043258388&fbid=112079178836857
Дано имат шанс!  Praynig

# 125
  • София
  Димяни линка ти нещо не се отваря. Ето ги снимките на двете борбени мъничета отново. Забелязвам на снимката, че двете шушулки са в едно кувъозче. Наскоро четох за ползите от това в блога на Фата  Simple Smile

# 126
  • София
Имаш ли регистрация в Фейса?
Ако имаш мисля,че няма проблем да ги видиш!  
http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=94841&id=100001043258388&fbid=112079178836857

# 127
  • София
 АЗ ги видях, даже съм ги сложила в последния ми пост, а от феиса въпреки че имам регистрация нещо не ми се получи.  Ето и темичката, където се получава информация за мъниците.
  Може ли да кажете дали седмицата, която сме предложили за лекция ви устройва и колко евентуално биха могли или желали да дойдат.

# 128
  • София
Аз имам огромно желание!   Peace

# 129
# 130
Стискаме палци и ние на малките Филип и Тейлър да се преборят без усложнения  Praynig

# 131
Наистина много рано са се родили много неприятно Rolling Eyes, дано оцелеят/ незнам какви са шансовете при такова тегло/. Стискам палци всичко да се оправи и да са добре  Praynig

# 132
  • София
  Теглото не е проблем в случая, дори в бг се спасяват по 500 грама мъници. Проблема е прекалено ранната г.с в която са родени. В другата темичка имаше вчера добри новини, че едното бебче е изплакало, дано днес също има добри новини  Praynig

# 133
  • София
Вчера си писах с Андреа и тя каза,че за малко е изплакало едното и,че за няколко секунди е дишлао само но бързо е започнало да посинява!
Охх...дано бог е с това мило семейство! Praynig Praynig Praynig

# 134
  • Варна
Дано се оправят тези бебчета Praynig

Aila,четох статията за кърмене на близнаци в списание 'Моето дете', четох и твоя коментар  Peace И това ме подсеща да те питам. Позата, в която двете бебчета са легнали по корем върху теб (виждала съм твои снимки, точно в тази поза), възможна ли е за новоредени бебчета? Те нали не могат да си повдигат главичките и по този начин не си ли забиват нослетата в гърдата?

Искам да питам всички момичета, които приемат железни препарати. От няколко дена забелязах, че езикът ми е черен  #Crazy Отначало си мислех, че е от храна, но това не се маха. Не знам от колко време е така. Но тъй като от хапчетата за желязо знам, че фекалиите се оцветяват в черно, дали този черен език е пак от желязото?

Общи условия

Активация на акаунт