Ще имам близнаци! Тема с продължение....18

• 40 846
  • 883
  •   1
Отговори
# 255
  • софия
Привет на всички,
аз чак днес загрях, че пия желязото заедно с Магнерича, а не трябва, тъй като не се усвоява. Ама все съм гладна и никога нямам 2ч за да си пия хапчето.

И аз онзи ден се сетих, че не съм засичала Дидре. Стиснати палци за нея.

Ники, аз реших да пия вместо Мачнерич прахче Диаспорал, което се пие веднъж дневно-пия го сутрин със ставането, за да е на гладно и ям млечни продукти чак на обяд, защото и те пречат на усвояването на магнезия.Желязото го пия само вечер веднага след вечеря, макар че трябва да го пия 2 пъти, ама много ми се гади от него Sick

# 256
Mozi на мен Колева ми го изписа 2 x1 и а Магнерича 4 x 1 засега. Еми не мога само да гледам какво да ям и да не ям, то така много трудно.

Ти гледам добре напердваш, супер.

# 257
  • софия
Да, наистина е много затормозяващо само да мислиш кога какво да изпиеш и кога трябва да се храниш-мен това поне много ме затрудняваше като пиех Магнерич
А иначе напредваме по малко, дано така да е до август Wink

Радвам се, че и при вас нещата са така-дано да нямаш никакви проблеми до края Praynig Praynig Hug Hug

# 258
  • София
Опа 
Завърнах се Mr. Green
Бебките са супер но толкова дълъг преглед откарах,че се отекчих чак  Laughing
От 10,30 до 12,00 видеозон като изключим  говорене 30/ мин  а след това запис на тонове /днес беше за първи път/ на всяко бебе по 20 мин! 
Всичко им е наред сърчица като на зайчета 
Едната лява мадама седалищна е 579 гр. ,а другата дясна надолу с главата е 537 гр. супер се развиват но ми беше смешно това,че лявата така тъпчеше крака си на главата на дясната   
Миналия път нали ми взимаха кръв и урина и урината не бях погледнала но пишело : бактерии но не масови което каза,че вероятно става въпрос за външна бактерия но за всеки случай ще направим утре една стерилна урина за да сме спокойни пък ако има нещо ще пия АБ! 
Следващата консултация ми е на 25 юни и така и тонове пак! 

Дидре  Praynig Hug
МАлечка,всичко ще е наред и при теб както и при Japanese  Hug

# 259
Димяни, нищо ли не ти казаха за задуха?
Мози, чаят от коприва дава много добри резултати за повишаване на желязото, освен това май има хомеопатичен продукт, пак с желязо, който не дразнел стомаха, но не съм го проучила още. Моето желязо засега е добро, чак док каза че е доста високо за бременни и ме пита специално дали пия чай от коприва - явно действа. Но от последното изследване се вижда че и при мен почва да се понижава и сега се чудя на какво да се спра - не ми се иска железен препарат че съм ужасно зле със стомаха и това ще ме довърши. Май ще нагъвам чай от коприва  newsm78

# 260
  • софия
Kevi , ако разбереш нещо за чая пиши, ще го комбинирам с 1 капсула Ферофолгама, че две ми идват много-и без това едвам се отървах от постоянното гадене и повръщане, което имах чак до 19 г.с.При мен желязото започна да се покачва и влезе в норма, но хемоглобина ми е нисък

# 261
И АЗ ЩЕ ДОЙДА НА ЛЕКЦИЯТА.
НА МЕН НЕ МИ СЛЕДЯТ ТОНОВЕТЕ ОЩЕ

# 262
Мози, и аз съм така с нисък хемоглобин - 100, а желязото ми е добре, и док предложи да си бия витамин В12 от 1000 единици, по веднъж на седмица, така ще си вдигна хемоглобина. При бременните плазмата се разрежда с 50% , а броя на еритроцитите нараства само с 25% и оттам се получава ниския хемоглобин, не че имаме реална анемия. Но трябва да се вземат мерки да се стимулира производството на еритроцити, за това ако липсва желязо се пие желязо, ако не се бие витамин В12. А чаят го има в аптеките, като си поискаш чай от коприва няма проблем, само трябва да се пита дали от корени на коприва или листя, фармацевта трябва да знае къде имаповече желязо

# 263
  • софия
Kevi , мерси за инфото, ще си го купя

TANYA02 и на мен още не ми правят запис на тоновете-аз другата седмица съм на преглед и предполагам, че ще ми кажат кога започваме

# 264
mozzi и аз ще питам лекарката др седмица.
За сега пия само Магнезий, но като ходих да се видиме с лекаря който изражда, каза да пия по 3,а не по 1 ная ден newsm78.

# 265
  • софия
TANYA02, точно така е, Магнерич или Магнерот таблетки се пият обичайно 3х1 на ден; аз пия Диаспорал прахче-той се пие веднъж на ден Peace

# 266
  • София
Здравейте! Стискам палци за Дидре - убедена съм, че всичко ще е ОК.

# 267
  • София
Кеви,питах го и  ми каза,че щом задуха ми се получава и права кати съм явно не е от бременноста Rolling Eyes

# 268
  • София
Има ли още някой, който ще присъства на лекцията. Мисля, че дотук потвърдиха две мами  Simple Smile
Аз ще се опитам да дойда,но при мен вече нищо не е сигурно  Grinning

# 269
  • Варна
Mozzi, в болницата, която ще раждам, практиката е с пълна упойка. Знам, че в София е със спинална, но от една страна и аз предпочитам пълна, че няма да ми издържат нервите  Peace

Писе, в АГ-Варна ще бъда. Лекарят ми там практикува, пък съм чувала, че там е най-добрата апаратура за бебчетата.

Общи условия

Активация на акаунт