Ще имам близнаци! Тема с продължение....18

• 40 847
  • 883
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
хайде и аз да се запиша в тази тема
видях доста полезни съвети в последните 2-3 страници. Много ви благодаря  Hug

# 241
  • софия
Момичета, didre има нужда от нашите стиснати палци-от няколко дни е в болница с възпален лицев нерв-бебоците засега са добре, но секциото го изместват от понеделник за някой от оставащите дни тази седмица

# 242
  • София
Didre,
Дръж се, с теб съм и съм сигурна,че ще се справите.Късмет !!!  Praynig

# 243
  • Пловдив
didrePeace  Peace  Peace!
Всичко ще е наред!

# 244
  • София
Малечка, браво, стискам палци и всичко ще е наред...да не те разтресе сега треската? Wink Скоро ще си гушнеш малките съкровища...

Кеви, аз също пих желязо и то превантивно след като хемоглобина ми падна на 117 - а от месец ми го спряха защото се оказа, че ми е 120 и всичко си е наред. Относно лентичката кликни върху която и да е от нашите и тя ще те препрати до страницата на профила ти да си сложиш, следвай стъпките не е сложно.

Силно стиснати палци и на Дидре - дано всичко приключи по-скоро и да е наред  Praynig Hug

# 245
  • София
хайде и аз да се запиша в тази тема
видях доста полезни съвети в последните 2-3 страници. Много ви благодаря  Hug

Писе добре дошла...радвам се да те срещна в тази отчетна тема...  bouquet

Много хубава и лека бременност

# 246
  • Варна
Аз забелязах, че Didre нещо се изгуби...Милата, Didre..... Стискам силно палци да се оправи  този лицев нерв и да мине успешно раждането  Flowers Four Leaf Clover

Момичета, пийте си желязото. Аз също бях с нисък хемоглобин и с желязо в нормални граници. Но все пак пиех желязо и  имаше ефект - Хемоглобинът се покачва  newsm10

Аз също взех да се замислям за раждането ........ тук във Варна преди да сложат упойката (пълна упойка) те завързват с колани - легнал по гръб. Да, ама аз не мога да лежа по гръб  #Crazy става ми лошо.
Момичета, и моето секцио наближава, но мъжът ми не иска да казваме дата, защото е суеверен.  Дано всичко мине добре Praynig

# 247
  • софия
Цитат
Аз също взех да се замислям за раждането ........ тук във Варна преди да сложат упойката (пълна упойка) те завързват с колани - легнал по гръб. Да, ама аз не мога да лежа по гръб  #Crazy става ми лошо.
Момичета, и моето секцио наближава, но мъжът ми не иска да казваме дата, защото е суеверен.  Дано всичко мине добре

japanese, не се тревожи, лежането по гръб е за много малко преди да те хване упойката.А защо ще си с пълна упойка-така си го правят във Варна или има някаква друга причина?
Всичко ще мине добре и ще чакаме да се похвалиш съвсем скоро Hug Hug

# 248
  • Варна
japanese къде планираш да раждаш?

стискам палци на didre всичко да е наред с нея и бебчетата  Hug

# 249
  • София
 Има ли още някой, който ще присъства на лекцията. Мисля, че дотук потвърдиха две мами  Simple Smile

# 250
  • Варна
Здравейте и от мен!
Не съм писала досега в темичката, но редовно ви чета. Стискам палци на Дидре, вярвам, че всичко ще мине добре.
По принцип живея във Варна, но в момента съм в София. С удоволствие бих посетила лекцията за кърменето в събота, ако не е проблем заедно с таткото Simple Smile.

# 251
  • софия
Цитат
По принцип живея във Варна, но в момента съм в София. С удоволствие бих посетила лекцията за кърменето в събота, ако не е проблем заедно с таткото

Е при това положение ще дойде и нашия татко, че от няколко дни се е притеснил да не е единствен мъж на лекцията Laughing

# 252
  • София
  Няма никакъв проблем таткото да присъства, дори може само от полза да е, защото подкрепата от най-близките е от огромно значение  Simple Smile

# 253
  • София
Момичета благодаря ви за подкрепата и стиснатите палчета, ще ми трябват Hug
А да ви кажа, треската почна да си ме тресе, ама не знам и аз от тези хомеопатичните лекарства какво мога да взема newsm78
Тъкмо вчера с сетих за Дидре, че се загуби и днес щях да питам, а то какво било Praynig
Миличка с теб сме и да знаеш, че всичко ще е наред с бебетата...Дано и при теб нещата се оправят по-бързо Praynig Praynig Praynig

# 254
Привет на всички,
аз чак днес загрях, че пия желязото заедно с Магнерича, а не трябва, тъй като не се усвоява. Ама все съм гладна и никога нямам 2ч за да си пия хапчето.

И аз онзи ден се сетих, че не съм засичала Дидре. Стиснати палци за нея.

Общи условия

Активация на акаунт