Ще имам близнаци! Тема с продължение....18

• 40 786
  • 883
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Буба, разликата е само 1 седмица - това наистина не е сериозно. Искрено ти пожелавам всичко да е наред, иди питай и друг лекар ако ти е много ти е притеснено, но 1 седмица не е повод за притеснение! Моите също имаха разлики и понякога над 1 седмица. Да не говорим, че измерванията често грешат...

# 76
  • София
buba824, не се притеснявай - по-добре отиди на друг лекар, за да си по-спокойна

# 77
  • Свищов
лошо в такъв ранен стадий на бременноста да изостава толкова много и, че може да загине.......цял ден съм много притеснена, иначе всичко друго е наред.
Чак голямо изоставане не смятам, че са 6 дни. Аз имах между моите девойки разминаване и разминаване между реалната г.с. и тази на видеозона. Засега са живички и здравички и толкова реват че. ... Wink. Не се тревожи,  иди при друг лекар.

# 78
Успех на Azalita утре и леко раждане  Hug
Чакаме ви с бебчетата  Hug  Peace
buba824 , не се притеснявай въобще! Моите си вървят от началото така - кога няколко дни, кога седмица разлика. И досега никой не ми е казал такава глупост  #2gunfire

# 79
  • софия
buba824 и моите са с няколко дни разлика от самото начало и винаги ми казват,че си е съвсем нормално при близнаци, така че според мен не се тревожи.А още една консултация за твое спокойствоие винаги можеш да направиш

На мен например Марков ми каза, че долното бебе стои по-свитичко и по-натясно и затова е възможно да не се хванат точните мерки-той например ги измери абсолютно еднакви

# 80
  • София
Не знам какви са тия доктори-откачалки  #Cussing out
Буба, въобще не обръщай внимание на тази ненормалница...това свестен доктор няма да го каже ... отиди на консултация при друг лекар и се успокой...така без да искаш можеш да си навредиш и на теб и на бебчетата...
Никога ,ама никога не могат да измерят бебетата с реалните им размери...чак когато ги гушнеш ще видиш колко разлика има...
Азалита-успех  newsm17..айде утре с бойна крачка  smile3540 и да се похвалиш скоро...стискам палци  Peace

# 81
buba824 Не се тревожи и моите са с такава разлика, пък никой не ми е казал, че не са добре. Като ходя на консултация всеки път са по-големи, но разликата си стои- значи порастват baby_neutral baby_neutral
Живи и здрави да са Praynig Praynig

# 82
buba824, мойте бебки също вървят с една седмица разлика, това е  глупост  , дето са ти казали  #Cussing out Направи си консултация при друг доктор и се успокой  Hug Heart Eyes

# 83
  • Варна
мале, мале... какви лекари  ooooh! Ето затова ви казвам, момичета, че съм станала много недоверчива към лекарите. buba824, този лекар или не трябва да го слушаш или да го сменяш.

TANYA02 така ще е с коремчето  Wink Аз като лягам, си слагам 1 възглавница под корема и като се обръщам ми е много трудно. А среднощното ставане си е в нормално нещо. Аз ставам да направя лека гимнастика Joy за да ми се раздвижат костите и ставите, че много се схващат. #Crazy

# 84
Azalita, успех утре  Praynig стискам палци  Peace

# 85
Момичета, благодаря за подкрепата и пожеланията! Hug Hug Hug

Пожелавам ви леки дни, спокойни нощи и никакви поводи за притеснение!  bouquet

# 86
Здравейте на всички, нека и ние се включим в тази тема. Сега сме точно по средата на бременността. Чест и почитание на всички family family4   

# 87
Здравейте момичета  Hug
Аз нещо се поизгубих тези дни,възползвам се от хубавото време и по цял ден съ на разходка Peace
И моя хемоглобин е малко нисък и док ми изписа ферофолгама 2х1 ,но аз го пия май само вечер преди лягане ,защото много ми се гади  Embarassed Embarassed
Azalita ,успех миличка,ще чакам снимчици на бебешорчетата
Много гушки на всички ви пращам  Hug Hug Hug

# 88
  • София
  Азалита е вече Мама!!! Днес в 8:31 са се родили Юлия 43 см, 2250 и Мила 41 см, 2150 грама. Да са и живи и здрави и много да я радват, а на мама бързо възстановяване  Simple Smile

# 89
Да са й живи и здравички и много да я радват.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт