Ще имам близнаци! Тема с продължение....18

• 40 785
  • 883
  •   1
Отговори
# 810
И на мен повечето приятели ми казват Нинче, ама свикнах от форума да ми казват Ники  Joy

Та аз си правя моите само в Кандиларов. Преди до НДК, там ми е работата, сега намерих техен клон в Младост 1 и съм много щастлива, защото е на 2 мин от нас.

Аз пускам на 14 дни.

# 811
и аз си пусках  урина  на  всеки 15  дни, а  пкк и  биохимия на  всеки 30  дни по мое  си  назначение.да  си  знам  аз кои  показатели  на  къде  вървят.преди  да  забременея  хемоглобина  ми  беше  нисък и  имах  и  желязодефицитна  анемия. тази  седмица  като  казах на  докито  че  имам отвреме  на  време  бяло  течение ми  назначи стерилна  урина  за  микробиологи4но  изследване.

# 812
Влизам да видя дали има новини, дано всичко е наред с Димяни и бебките!  Praynig

Да ви кажа честно тук в Холандия ми правиха 2 изследвания за цялата бременност - само за кръв веднъж в началото и после към 6-я месец, защото казах, че се уморявам и ми провериха хемоглобина. Урина въобще не са изследвали, да не говорим, че за цялата бременност и след раждането имам един вагинален преглед  Simple Smile Сигурно щях и без него да се размина ако на първия преглед за установяване на бременността гинекологът не беше решил да ме прегледа и с вагинален ехограф, за да се видят по-добре двете точици  Heart Eyes
Но тук са известни с възможно най-естествения си подход към бременността и раждането. Нормалната практика е при безпроблемна бременност да се ражда вкъщи, за болнично раждане трябва направление  Simple Smile

# 813
  • Някъде там...
Фата, то и тук по ЗК е горе-долу същото.  Mr. Green Май за всеки триместър по веднъж има изследване на кръв и урина, 3-4 ехографски прегледа и това е. Но понеже доста от момичетата тук са след ин витро и затова се презастраховат... аз също бях така. Още повече, че имам един късен спонтанен аборт преди това та "страх лозе пази". Пусках всеки месец платени изследвания и ги носех на д-р Сигридов, който ме следеше на частно.  Правех ги в Кандиларов.

Новини от Димяни няма ли?  Praynig

# 814
Аз също си правех изследванията 1 в месеца: ПКК + диф. броене, урина ОХИ, стерилна урина, СУЕ, FE, глюкоза, CRP, а на края - албумин в кръвта. Всичко съм си плащала, правех ги в 1 лаборатория. МБ също съм си правила, общо 4-5 пъти, 2 по ЗК и 3 на частно (нещо от този род беше).

Ади, чакаме да се включиш с новини и то добри!!!!  Praynig  Praynig  Praynig за Димяни и бебчетата!!!!

# 815
От вратата влизам и веднага бързам да пиша Hug

Имаме си три геройни Hug
ДНЕС В 9:44 ч НА БЯЛ СВЯТ СЕ Е ПОЯВИЛА БОРБЕНАТА ПРИНЦЕСА ВИКТОРИЯ,С ПЕКРАСНИ МЕРКИ-950 ГР,38 СМ,2 мин. СЛЕД НЕЯ,В 9:46 СЕ Е ПОЯВИЛА ДРУГАТА МАЛКА ПРИНЦЕСА-ВАЛЕРИЯ,С НЕ ПО-МАЛКО ЗАВИДНИТЕ МЕРКИ-850 гр,34 см.ПРИНЦЕСИТЕ ДИШАТ САМИ ЗА СЕГА И ДАНО ВСЕ ДА Е ТАКА.ТАТИ ГИ Е ВИДЯЛ,КАЗАЛ Е,ЧЕ СА МНОГО ОФОРМЕНИ И ПРИЛИЧАТ НА БАТЕ.ОПЕРАЦИЯТА Е БИЛА ТЕЖИЧКА,НО МАМА Е СИЛНА,ЩЕ СЕ ПРЕБОРИ И С ТОВА Hug

ЧЕСТИТО МИЛА ТОНИ.САМО РАДОСТ ОТ ТУК НА ТАТЪК И МНОГО,МНОГО ЩАСТИЕ.БЪРЗО И ЛЕКО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И МНОГО ПРЕГРЪДКИ ОТ НАС Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 816
  • Някъде там...
Честито, Димяни! Да са ви живи и здрави малките героини! Бързо да наддават и да си ги гушката скоро вкъщи! На тебе бързво възстановяване, много търпение и кураж!  Hug

# 817
  • Пловдив
Честито Димяни  Heart Eyes!!!Да са ви живи и здрави малките принцеси  Praynig!Бързо възстановяване за мама  Hug !

# 818
Димяни ,да са ти живи и здрави сладките принцеси,бързо да се възстановявате и скоро да  се гушкате с тати вкъщи.Много целувки и прегръдки  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 819
  • София
  Честити малки принцеси, да са живи и здрави и бързо да порастнат.

# 820
  • София
Честита радост Димяни!  bouquet
Да са ви живи и здрави принцесите,бързо да натрупат грамчетата и скоро да са си у дома.
На мама бързо възстановяване.

# 821
  • софия
Димяни, да са ти живи и здрави малките Виктория и Валерия, бързо да наддавате и скоро да се приберете тричките вкъщи Hug Hug

# 822
Браво за хубавата новина, Димяни радвам се, че всичко е минало добре.Бързо възстановяване и
честити малки принцеси Виктория и Валерия!  baby_neutral baby_neutral bouquet  bouquet  bouquet

# 823
Честито, Димяни!!! Дано от сега нататък всичко да е наред и с трите ви!!!

Много хубави имена имат малките принцеси  smile3501!!!

# 824
  • София
Здравейте момичета. Включвам се набързо за да ви съобщя хубавата новина, че станах горда мама на 07.07. на Стефан 2300/46 см. и Виктор 2550/47 см. Вече сме си вкъщи и всички сме добре. По-голямо щастие и радост няма особенно, когато всичко е минало добре. Пожелавам и на вас скоро да си гушнете рожбите и да се радвате на прекрасните им гласчета...  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт