Ще имам близнаци! Тема с продължение....18

• 40 783
  • 883
  •   1
Отговори
# 825
Честити дъщерички, Димяни! Да сте живи и здрави, много обичани и щастливи и трите! Честита радост на цялото семейство!
Да бъдат все така борбени малките госпожици, бързо да наддават и скоро да ви радват в къщи! Praynig  bouquet

Yulia, ЧЕСТИТИ ЮНАЦИ! Поздравления за теб, много радост и щастие на семейството ви!

# 826
Честито, Юле!!! Да ти са живи и здрави младежите и само радост да ви носят!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Чудех се аз, защо не пишеш, а то какво било  Laughing Laughing Laughing

# 827
  • Варна
Честито на двете нови мами!  newsm51 newsm51 newsm51

Дано бебчетата на Дамяни наддават бързо и да се прибират скоро в къщи. В коя седмица се родиха двете принцеси?

Julia Yankova, как мина раждането? Ти възстанови ли се?Скоро вече нищо няма да те боли и ще хвърчиш около децата Simple Smile

# 828
Димяни да са ти живи и здрави принцесите и скоро да си ги прибереш в къщи  bouquet
Julia Yankova на теб да са ти живи и здрави принцовете и големи да пораснат   bouquet

# 829
Юле, честити юнаци!Да са ви живи и здрави и много радост да ви дават.
 newsm51

# 830
  • Пловдив
Честито и на мама Julia   Hug !!! Да са ви живи и здрави юнаците!!!Много щастие и радост да ви носят  Peace!
Когато имаш малко време разкажи повече подробности около раждането  Heart Eyes

# 831
  • София
Димяни, браво, мила! Да са ви живи и здрави малките принцески и много да ви радват!
Julia Yankova, честита радост и на теб! Да са ти живи и здрави юнаците!

# 832
ЧЕСТИТО НА ЮЛИЯ И НА ДИМЯНИ.ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ. smile3525 newsm51

# 833
Честито на Димяни  Grinning Малките принцески бързо да наддават и здрави да се приберете по скоро в къщи!
Честити момченца и на Юлия  Grinning

# 834
  • софия
Юле, честити юнаци, да са ти живи и здрави, да растат много усмихнати и щастливи деца Hug Hug

Имах аз някакви подозрения, че имаш основателна причина да не се появяваш Wink Grinning Grinning

# 835
Честито на мама Димяни!!! Дано от тук нататък всички трудности и перипетии да останат далеч в миналото!!! Бързо наддаване и изписване на малките принцески, а на Димяни - бързо възстановяване.

Юле, на теб честити юнаци, да те радват много и дано те слушкат!!!! С нетърпение ще чакам да разкажеш за раждането (нали с теб вървяхме заедно, а ние сме още 3в1 и не бързат да ни разделят още).

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 08:59 от brumbarche

# 836
честито и от мен на Юлия и Димяни!Да са ви живи и здрави дечицата!!!
Димяни в коя седмица роди бебенцата?

# 837
  • София
честито и от мен на Юлия и Димяни!Да са ви живи и здрави дечицата!!!
Димяни в коя седмица роди бебенцата?
  По линииката от профила и почти 28 г.с.

# 838
честито на Юлия и Димяни Hug Hug Hugи на двете пожелавам много много здрави бебчета!!!на димяни и бързо възстановяване.

# 839
Честито  на  двете  мами !  Да  са  ви  живи  и  здрави  рожбичките и много да  ви  радват.   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт