Пъп4ици по гушката-от жегите ли са?

• 8 938
  • 50
  •   2
Отговори
# 15
Дъщеря ми беше в майкини миналия уикенд, а там е много горещо. Като я взехме в неделя я видях, че се е поизприщила по гушката. От претопляне е. Наистина минават бавно, особено ако се задържи горещо и детето се изпотява наново. Добре, че вкъщи е по-хладно и лека полека минаха. От мазане мисля, че няма особена полза.

# 16
И аз мисля,че пъпките са от претопляне. Peace
При дъщеря ми излизаха на няколко пъти сега в жегите,третирам единствено с Елоком веднъж дневно.

# 17
И аз съм на мнение,че е от жегите и особено,ако се плюнчи сега заради зъбите.

# 18
Миналата седмица имаше ситен и грапав обрив отзад на вратлето.Мина си наистина сам.А миналата година имаше някакъв обрив по вратлето, но беше нещо много упорито.Червено и все едно н а рани.Тя редовно беше мокра от млека, слюнки, все нещо течеше.Водих я на лекар и и изписаха някакъв крем който доста бързо се справи с проблема.Но според мен трябва да се види от лекар и той да прецени какво е и с какво да се третира

# 19
Най-вероятно пъпчиците са от претопляне.

# 20
И  ние имаме подобен обрив - отстрани на вратлето, между гушката и гърдите, както и по горната част на ръката (не наведнъж, но изчезнат от едното място и се появят на друго). Много ситни пъпчици и на гъсто. Това, което помогна при нас - спрях да я къпя с душ гелове, а само с чиста вода. Значително намаляха.
Днес и педиатърът ги погледна и каза, че са от жегите.

# 21
И синът ми е имал такива-около деколтето и сгъвките..от претопляне...не съм мазала с нищо,само хладка вода...

# 22
  • София
и на нас много такива пъпчици от жегите ни излязоха,но сега поизчезнаха.а пък аз забелязах,че като е малкия с по широчки бодита около вратлето е по-добре,защото от търкането на дрешката като че ли се разраняваха!

# 23
Ето,че има и като нашият случай.И малкият е с пъпки като тези на снимката на бебчето в другата тема.Сега има по коремчето и гръбчето и малка част от лявото краче.То на крачето се появиха днес,а на гърба почти изчезнаха.И аз давах капки Фенистил обаче не помогнаха,а точно преди месец ги ползвахме при алергия от антибиотик и за един ден пъпките почти избледняха.Явно така ще бъде цяло лято  Confused все в пъпки

# 24
И аз мисля, че са от претопляне. Peace

# 25
Не знам дали темата ми е за тук,ако модераторите преценят нека я преместят.Миналата седмица в големите жеги на малки(7 месеца) му излезнаха много ситни пъп4ици по гушката,но страшно много.Лекарката ни каза,4е е защото там му се изпотява вратлето и ни предписа Фенистил,да оба4е ве4е трети ден няма никакво подобрение newsm78Запо4вам да се 4удя да не е някаква алергия към нещо,4е успоредно и захранвам,оба4е няма по други места на тялото.Някой имал ли е такъв проблем?И ако да,така ли ще е цяло лято? ooooh!
Аз мажех с крем "здраве" вечер преди лягане и минават след 2-3 дни. И сега имаме по гушката и пак мажа с крема.

# 26
  • о`майна лунна нощ е
Нашите пъпчици почти изчезнаха. Минаха за 5 дена общо, но отчитам захлаждането на времето, което със сигурност е помогнало организмът да се успокои и реакцията от топлината да премине.

# 27
И според мен е от претопляне. Когато малкият беше на 3 месеца, му избиха такива пъпчици. Не минаваха, а ставаха все повече и повече, докато в един момент не се получи една рана по дължината на цялата гушка. Нищо не ни помогна, освен Клотримазол и пудричка.

# 28
Ние имaме същите-от претопляне сa.Не сaмо по врaтлето.Под мишниците свивките нa лaктите и коленцaтa също.И нa лицето и избихa.Ние сме и с голяяяяямa косa и още пове4е се зaтопля и поти
От няколко дни е по хлaдно и се поскрихa.

# 29
  • София
На дъщеря ми и се появяваха така през лятото няколко пъти. Педката ми изписа Фенистил, а и мазах 2-3 пъти с Елоком-това помогна при нас, защото гушката беше адски червена, тя се чешеше.... От момента, в който я заведохме на море /може и просто съвпадение да е/ престанаха да се появяват.

Общи условия

Активация на акаунт