Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря мебели за детска стая в зелено, оранжево и лилаво?
Как мога ефективно да съчетавам цветове за стая с бели мебели и текстурирани стени?
Къде мога да намеря балдахин за принцеса за легло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря мебели за детска стая в зелено, оранжево и лилаво?
-
Как мога ефективно да съчетавам цветове за стая с бели мебели и текстурирани стени?
За ефективно комбиниране на цветове с бели мебели и текстурирани стени, помислете за избор на жълто, прасковено или лимонено зелено като основни нюанси. Подът може да бъде в тон с белия цвят на мебелите. Декорации и аксесоари могат да въведат допълнителни цветове в стаята, като например червено за добавяне на разнообразие.
-
Къде мога да намеря балдахин за принцеса за легло?
-
Как да създам разделение в стая за момче и момиче?
-
Къде мога да намеря оригинални лилави завеси?
И без това имам финансов дефицит + опозиция вкъщи, така че ще карам полекичка с обзавеждането. Бебчото го чакаме след минимум 2 месеца. Може и да не е готово всичко до тогава, но - здраве да е!
. Във Домко наистина има тапети и фризове на Дисни, имат и онлайн магазин, разгледай :
Ако някой знае и има опит с такава фирма, моля за контакт, аз още търся, защото и от икейските гардероби, които си бях харесала, съм на път да се откажа по същата причина. Само легло до момента съм одобрила - простичко, дървено, белгийско...

Няма да ви казвам какво жабешко зелено стана. Правиха боята във някаква борса на машина с ръчно дозиране. Цвета, който се получи определено беше по-зелен отколкото в каталога. Гледах, чудих се и реших, че е прекалено силен цвета и на следващия ден с бояджията правихме фокуси - добавих синьо за да се пречупи цвета и бяло, за да стане по-светъл. Резултатът върху стените беше потресаващ - неоново синьозелено. Не можах да реша дали ми прилича на болнична чакалня или дискотека. Самата боя изглеждаше различно на стената. Боядиса човека 2 ръце балконската част и аз не издържах. Спрях го и на следващия ден купихме нова боя от Практикер. Мъжа ми държеше да е с компютърно дозиране на боите. Доста го изнервих с опитите си да спася повторното купуване на боя.