Покажете си детските стаи -11

• 120 609
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • Пловдив
Нахлувам с един въпрос - къде мога да намеря принцески балдахин за легло  Grinning
Да е йозов (розов), прозрачен и принцески е поръчката от госпожица дъщеря ми.

ЮСК-а срещу Метро/видях,че си от Пловдив/,аз от там купих на моята дъщеря

# 47
  • Варна
И ние започваме ремонт в детската.За сега сме на тема ламинат-http://media.snimka.bg/6318/018890940.jpg
Решила съм мебелите да са в зелено,оранжево и лилаво.Какво мислите за такава комбинация newsm78

# 48
Такааа, сега да покажа и нашата детска стая, остава да вземем пердетата с картинки на Макуин светкавицата и един не много скъп детски полЮлей, щото цените по магазините са им....леле майко, една настолна нищо и никаква си лампа - 50 лв само защото е с Човека паяк. Чакам мнения и предложения, но да ви светна предварително, че при създаването на проекта сме се водили от идеята да не сменяме обзавеждането за двамата синковци след няколко години като поотраснат и максимално събиране на багаж. Laughing
http://jiktak70.snimka.bg/children/detska.504351

# 49
  • София
jiktak, Много свежо ! Браво  Peace
От къде е обзавеждането?

# 50
jiktak, много ми хареса!  smile3501
Наистина откъде е обзавеждането?

# 51
jiktak, супер е стаичката!  Peace Може ли само да те помоля, да кажеш колко са високи креватите (само рамката отдолу, без матрака)  Hug

# 52
  • София
И аз се записвам в темата. Гледам за детско обзавеждане, за 2, различни по пол деца. Много труден избор. Харесала съм това - http://www.carlodanielli.com/bg/products/cat_6_0/ , но ми се иска да го видя на живо.
А някой купувал ли е от тук: http://www.lineastar.com/bg/kids/000.html ?

# 53
jiktak   страхотна дестка стая.

suzi_a   няма да сгрешиш при комбинацията на цветовете-колкото по-шарено ,толкова по-забавно за дечицата!  Peace

Спокойна не съм чувала много добри неща за мебелите на Карло Даниели.Не е сигурно ,че в пакетите ,които ще ти доставят ще са пълни и няма да ти липсва някоя част.

# 54
Хайде и аз да се отчета,вече с почти готова детска,със стари пердета.Днес остава да ни закачат и огледалната врата на по големия гардероб и идва най приятната част-нанасянето.Въпреки,че в това малко стайче с толкова мебели знам ли къде ще сложим играчките.
Момичета да ви питам ако нещо се нарисува на стената около вратата ,дали няма да стане много натруфено?
http://buba1.snimka.bg/other/spalnya.271977.18907550

# 55
  • Банкя
buba_dokeva Не помня, дали преди ти бях писала, но това лилаво е много нежно, перфектно за госпожици. Grinning
Мебелите са оригинални и продължават цветовите линии от стените. Peace

Около вратата бих нарисувала евентуално няколко (не повече от десетина) цветя, например с шаблон, форма подобна на ключа за лампата, няколко размера (3 до 4), цветове - лилавото и розово като ключа. Имам предвид само цветенцата, там където е прашецът, да остане светлият цвят на стената. Wink Hug

# 56
buba_dokeva, jiktak  страхотно са ви се получили стаите Party.
Нашата детска вече е с латекс. Малко са объркали местата на двата сини цвята, но реших да го оставя така. Тъй като над леглото мисля да направя целия свод в звездички и исках там да е по-тъмно синьото, за да прилича на нощ. Те обаче са обърнали местата и ми дойде идеята да очертая звездичките с по-тъмно синьото Rolling Eyes

# 57
jiktak, супер е стаичката!  Peace Може ли само да те помоля, да кажеш колко са високи креватите (само рамката отдолу, без матрака)  Hug
Леглата са 35 см., а обзавеждането е по наш проект, естествено съгласуван и изпълнен от един много отзивчив и коректен мъж, който се занимава с мебели, има си фирмичка. Човека е перфекционист и държи на качеството на изработка, като например да не се виждат сглобките, постигане на максимална здравина, хармония между цветовете и т.н.
Предположете каква е цената на мебелите според вас, за да преценя дали съм се набутал или не, като говорим за услуга - "не пипате нищо", ако мога така да я нарека, защото не ми разрешиха даже и да помогна при пренасянето със шеговитата забележка, че мебелите на са мои докъто не си ги платя. Wink Яко, нали.. Даже смениха една от вратичките, защото имаше едно малко тъмно петно, като черта, която даже и след много търкане не можали да изчистят, а нямаше да я забележа, ако не ми бяха казали. bowuu  Браво на пичовете.

# 58
  • Банкя
Предположете каква е цената на мебелите според вас, за да преценя дали съм се набутал или не, като говорим за услуга - "не пипате нищо", ако мога така да я нарека, защото не ми разрешиха даже и да помогна при пренасянето със шеговитата забележка, че мебелите на са мои докъто не си ги платя. Wink Яко, нали..

Предполагам, че материалът е ПДЧ.
Залагам на 1100-1200лв без матраците и механизмите за повдигане. С тях около 1700лв. Peace

# 59
buba_dokeva аз съм по- скоро за едно голямо цвете на бялата част от стената, където ти е ключа - може да е различни нюанси на лилавото и някакви зелени листа около него. Може и няколко малки цветчета.

А за мебелите на Carlo Danieli, тези, които са от Италия са ок, но тези, които ги правят в Китай съм чувала, че не са качествени.

Общи условия

Активация на акаунт