Покажете си детските стаи -11

• 120 773
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Прегледа ли цялата колекция? Има ги в различни цветове. И тук има килими на цветя.

# 106
  • София

Моля, за помощ Praynig, ако някой може да ни препоръча фирма или майстор за направата на детско обзавеждане може и на ЛЧ!

А....моля и аз, ако някой е доволен от някого, нека препоръчката да е тук. И аз още не съм избрала фирма.

# 107
Привет,момичета!
Отдавна следя темата  с интерес,но ето че  и аз мога да покажа обновена детска стая,макар и не на 100% завършена.

# 108
  • София
Привет,момичета!
Отдавна следя темата  с интерес,но ето че  и аз мога да покажа обновена детска стая,макар и не на 100% завършена.

Честито, много е свежа. Зеленото е като нашата стая. Може ли да споделиш повече подробности, къде ти я правиха и колко ти излезе, какви са размерите?

# 109
Ами да ти кажа мъжът ми я прави.Използвахме си старите матраци.Исках да усвоим пространството зад вратата,за да има  максимално свободно пространство.На мен ми хрумна идеята до  долното легло да има плъзгаща врата и там се прибират завивките,на втората снимка се вижда.Стаята е 5м/3,5м.Около една четвърт от пространството  е заето, а другото е свободно.
На късата стена цялата конструкция  е  около 3м дълга,а на дългата малко повече от 2,5м.Това е в общи линии.

# 110
  • София
Здравейтe Simple Smile
Включвам се и аз хем да покажа нашата детска, хем да почерпя свежи идеи.
Ето някои снимки
и елементи от нея.
Успяхме чудесно да я спретнем преди година, но скоро ще се местим в ново жилище и пак ще трябва да правим всичко наново.
Но този път ще са две легла, а не двуетажно и ще трябва да измисля някакъв начин да обособя кът за игра, в който да има и пространство, но и места където лесно и бързо да могат да се прибират играчките.

# 111
предстои ни ремонт и дано скоро и аз се похваля с нещо ново и красиво Simple Smile))))

# 112
от известно време чета темата, много хубави идеи и стаи  Simple Smile

това е стаята на сина ми http://invisible.snimka.bg/children/kris-s-room.510130.19224900, мебелите ги избрахме семпли и неутрални, наблегнахме на аксесоарите и просто да изглежда като детски кът, по- натам на мястото на къщата ще има бюро  Simple Smile

успех на всички на, които им предстои ремонт   bouquet

# 113
  • Банкя
babaToHka Много практична и весела стая. Peace Интересно ми е, колко квадрата е. Thinking Предполагам не повече от 10кв.м. Тук преди време някой пита за решение за 2 деца в маломерна стая - вашето е много добро.
Дали имаш снимки на гардероба отвътре - много ми допадат тези ъгловите и ми е интересно, как е решено пространството във вашия. Wink

Мармозетка джудже Много хубава стая! Grinning Интересно решение с леглото под прозореца, не е често срещано. Аз може бих го преместила по-късно където е къщичката, а бюрото, за което пишеш, бих сложила под прозореца. Peace

# 114
Благодаря Акси  Simple Smile в интерес на истината леглото го сложихме там, за да има повече място в средата за играчките, в момента се ползва само за игра, по натам ще видим кое къде изобщо дали ще е в същия си вид Simple Smile иначе съм съгласна, че наистина  е по-добро бюрото да е под прозореца Peace а много ми хареса идеята за етажерката на Анит@  Hug

# 115
babaToHka, на мен много ми харесаха мотивите от Мечо Пух по стените. Много веселяшко и свежо изглежда с тях. А питането ми е по какъв начин са изпълнени и ако са тапети от къде са?

# 116
  • София
Здравейтe Simple Smile
Включвам се и аз хем да покажа нашата детска, хем да почерпя свежи идеи.
....

Много свежа. Моля те, кажи колко е дълго леглото и къде ви го правиха? И аз харесах мечо пух....стикери ли са и откъде?

babaToHka Много практична и весела стая. Peace Интересно ми е, колко квадрата е. Thinking Предполагам не повече от 10кв.м. Тук преди време някой пита за решение за 2 деца в маломерна стая - вашето е много добро.
Дали имаш снимки на гардероба отвътре - много ми допадат тези ъгловите и ми е интересно, как е решено пространството във вашия. Wink

Аз съм тази с малка стая и 2 деца Simple Smile

# 117
  • София
Радвам се, че харесвате нашата детска стая  Blush
Около 12 кв. е. Обзавеждането е Туинго на Арон, ето го гардероба, много е практичен, само дето му махнаме долната тръба за закачалки, че дребния все се удряше в нея.  Laughing
А за да съберем двете деца в една стая, един познат мебелист надгради леглото по мой проект - сряза му долните шкафове наполовина и ги направи на чекмеджета, направи и гардеробчето под горното легло. Лошото е, че от едната страна на стаята всичко е в мебели, а другата е цялата празна и някак си не успяхме да обособим кът за игри (и играчки) и всичко е в кутии на пода. От един френски сайт, който някой наскоро беше пуснал съм си харесала те това, мисля че доста успешно ще събере няколкото вида конструктури, колички и други натурийки.
Със стените си играхме доста време, като направихме един вълнообразен макет и падна голямо
очертаване и внимаване по време на боядисването. А картинките са стикери, които поръчах от Ибей, бяха 3 групи стикери и пристигнаха от Южна Корея за 4 (четири!!!) дни, на цена от 33 долара заедно с доставката.
Направо се влюбих в стикерите, после поръчах и едни за антрето и за новото жилище пак ще поръчам.

# 118
  • София
  Днес ми доставиха боята, която си избрахме от палитрата за стаите. Еми направо останах гръмната от цвета за детската. Каките си поръчаха розово, дотук добре, но ние уж го избрахме светличко и пастелно. Оказа се че е доста наситено и ярко, а стаята е около 18 кв метра и мисля че изобщо няма да е добре с този цвят. Кажете какво да правя докато има време и не са започнали да боядисват. Дали може да се разреди с бяла боя да кажем? Лошото е че не е от евтините бои и не мога да си позволя да я изхвърля просто и да поръчам нова....

# 119
  • София
Aila, ние също имахме драма с жълтото в стаята. Избирахме го в Бриколаж уж много внимателно, за да е топло и меко и когато мацнахме се оказа лимонено жълто, ама направо да ти прискърцат зъбите.  Confused Отидохме да попитаме какво може да се направи и те ни го взеха и го промениха към по-топло жълто, само че този път избирахме цвета не в магазина, а отвън, на естествена светлина.
Така че отиди там, където си купила боята и говори с консултантите, ще ти помогнат.

Общи условия

Активация на акаунт