Покажете си детските стаи -11

• 120 651
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Пипилота, благодаря!

Спунк ме е изпреварила с отговора - аз не слагах грунд - добре издържа - вече 1 година се ползва активно и има само 1 драскотина и 1 отлепено място, че девойката лепна дъвка... ooooh! , но ако беше с грунд сигурно щеше да е супер  Peace

# 316
  • Шумен
Да повдигна малко темата, че изпаднала назад.  Laughing

Момичета харесва ли ви как стои този килим на стаята?
http://kiva.snimka.bg/other/kilim-detska.525470.20092768

Имам възможност да го сменя за оранжев овал или футболно игрище зелен с разни цветни човечета в 4те ъгъла. 

Стори ми се, че този е най-подходящ, но все пак не е излишно и чуждо мнение.  Hug

# 317
Ами, честно казано, както го описваш, вероятно някой от другите два ще е по-добре. И този не стои никак лошо, мо мъъъъничко ми се бият нюансите на синьото между стената, килима и чаршафите. Аз лично в такива случаи предпочитам да търся контраст.

# 318
  • Русе
и според мен е по добре да го смениш щом имаш възможност

# 319
  • Шумен
Добре, но с кой? С футболното игрище ми се струва, че ще стане претрупано и с различни теми. Той пък беше по-тъмно зелено от наличното. А оранжевият си беше изчистен без нищо по него.  ooooh!

# 320
Аз мисля,че не килимът е проблема. Разбира се ни най-малко искам да те обидя,но останалите цветове в стаята са различни помежду си и става малко шарения. Нещо не си пасва,но не мога да разбера какво. Може би цвета на пода не пасва с нищо от стаята и какъвто и килим да сложиш....

# 321
  • София
Според мен с оранжевия ще е по-добре, особено ако не е ярък цветът.
Доста цветове има в стаята, които са хубави, но по принцип комбинацията синьо/зелено не е препоръчителна, затова не е добре да се добавя още от тези цветове според мен Peace

# 322
  • София/Осло
Синьо/зелената комбинация е особено носеща заряд.
А за детска стая е перфектно!

Килимът ти kiva е много хубав, за мен си отива с чаршафите и пода, но не и с прасковените стени. От там ти идва проблема ! Ако бяха бели щеше да е идеално !

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 12:57 от Госпожичка Клавèл

# 323
И аз така мисля, като Госпожичката. Кива, остави си синия килим, пък догодина ако ти се занимава може и да боядисаш наново, (аз теб те запомних с това, че си много дейна и хич не те мързи, какво чудо направи от онзи гардероб Laughing).

# 324
  • София
   Аз съм за този килим и боядисването!  Peace Или прасковената стена бяла или същото бежаво като на килима и чаршафите...  Hug

# 325
Госпожичке Клавел, показала си страхотни комбинации, особено последният пример е номер 1. Даваш ми много добра идея за нашата детска стая  Hug

# 326
  • Шумен
Благодаря ви момичета, че се включвате по моите дилеми.  Laughing Определено има нещо дразнещо в нашата детска и благодаря, че ме насочвате към проблема. Засега ще оставя килима, че сина ми днес го видя и си го хареса. Пък най - малкия проблем е една боя на прасковата.  Mr. Green

Госпожичке пуснала си пак страхотни снимки, направо ми се прииска да започна пак ремонта.  Laughing

# 327
Килимът ти kiva е много хубав, за мен си отива с чаршафите и пода, но не и с прасковените стени. От там ти идва проблема ! Ако бяха бели щеше да е идеално !

Да, това е добър съвет! И на мене ми се струва, че това ще оправи нещата.  Peace
Ако все пак решиш да сменяш килима, оранжевият овал звучи добре, но пак... зависи от нюанса. Играта е на нюансите, не на цветовете. От там идват всички грешки при цветовите комбинации - хората съчетават "цветове", а не конкретни цветове. Ама как само се изразих... дано не бъда разбрана погрешно. Embarassed

# 328
  • Mostly in my mind
комбинацията зелено и синьо наистина е много свежа и приятна. аз съм почитател и на зелено и лилаво Simple Smile

# 329
Оооps, писала съм преди видя, че kiva се е включила.  Embarassed

Я кажете, какво мислите за гипсовите фризове в детската? Имам предвид най-изчистените, които разделят двата цвята на стената. Чудя се дали да сложа един семпъл бял релефен фриз, или хартиен на мотивчета. Или и двете - някъде видях снимка на такова нещо и не ми се стори претрупано... Но все пак ми се ще да чуя мнения. Мебелите, по всяка вероятност, ще са бели.

Общи условия

Активация на акаунт