Болница Токуда - тема 5

• 107 422
  • 889
  •   1
Отговори
# 690
  • в града на вечния купон
О, Радост, много ти благодаря!  Hug
Ще си заявя епидуралната по-рано.  Peace
А в предродилна зала може ли да присъства мъжа?

Момичета, на деня на отворените врати казаха, че настаняват в Гинекологията само когато няма места в родилното. Все пак те не са специализирана болница - родилен дом. Стараят се да имат до 1000 раждания на година - това е цитат от беседата. Peace
моя мъж не искаше да присъства и за това го пуснаха само до вратата на родилното.
трябва да питаш, но има такса за присъствие на таткото

# 691

Аз също не съм го чувала - нито на отворените врати от Д-р Илиев, нито от Лазарова, докато съм ходила на консултации. Вярно, Лазарова е лаконична и делова, не се обяснява много, но пък беше откровена и ме подготви, че може и да няма свободни самостоятелни стаи.

Ох не го написах точно, ще уточня Peace...Аз като питах моя доктор, ако самостоятелните стаи са заети къде настаняват, той ми каза ако държа на самостоятелна стая ще ме настанят в самостоятелните стаи на гинекологията...
Другия случай, когато настаняват там е, ако няма места в родилното...т.е. тази опция е само в краен случай!
И  дори и това да се случи, веднага щом се освободи място в родилното преместват там!

# 692

Аз също не съм го чувала - нито на отворените врати от Д-р Илиев, нито от Лазарова, докато съм ходила на консултации. Вярно, Лазарова е лаконична и делова, не се обяснява много, но пък беше откровена и ме подготви, че може и да няма свободни самостоятелни стаи.

Ох не го написах точно, ще уточня Peace...Аз като питах моя доктор, ако самостоятелните стаи са заети къде настаняват, той ми каза ако държа на самостоятелна стая ще ме настанят в самостоятелните стаи на гинекологията...
Другия случай, когато настаняват там е, ако няма места в родилното...т.е. тази опция е само в краен случай!
И  дори и това да се случи, веднага щом се освободи място в родилното преместват там!

и така да е  пак е гадно
като нямат достатъчно места да не поемат ангажимент, ама нали трябва да вземат по 2хил.
няма да се учудя ако почнат и по другите отделения да настаняват

# 693
Никой няма да ви вземе двете хиляди лева насила. Или се съгласявате или търсите друг вариант на болница.
Наистина това може да стане само в краен случай и веднага ще ви преместят при първа възможност, персоналът наистина е мил и прави каквото зависи от него
И аз и почти всички приятелки раждахме там и на никоя не се е случило да я настанят в гинекологичното. Вярно е, има такива случаи, но са рядкост. А и както казах, всеки сам си преценява дали го устройва  Peace

# 694
mari:), направлението за записване на ЖК (No. 9) се издава от личния ти лекар.
А когато дойде време за раждане - направлението за хоспитализация се издава от следящият те АГ по ЖК   

Здравейте и от мен,
аз не можах да разбера, ако имаш направление за хоспитализация дали се заплащат тези 250 лв.
 Благодаря предварително!

# 695
  • Бургас
Диването, честито ти бебче   bouquet Да ви е живо и здраво !

Прощавай , може би си споменавала в по  - предни постове , но ти как ражда и кой доктор те израждаше?

# 696
Диването, честито ти бебче   bouquet Да ви е живо и здраво !

Прощавай , може би си споменавала в по  - предни постове , но ти как ражда и кой доктор те израждаше?

Благодаря!   bouquet

Раждах при Илиев. След двудневно индуциране родих секцио по спешност. Simple Smile Звучи страшно,но всичко мина по мед и масло, като изключим, че много държах да родя нормално... Уви, просто нямаше шанс да стане така.

За инфо - секциото боли 1000 пъти повече от контракциите Grinning

# 697
Никой няма да ви вземе двете хиляди лева насила. Или се съгласявате или търсите друг вариант на болница.
Наистина това може да стане само в краен случай и веднага ще ви преместят при първа възможност, персоналът наистина е мил и прави каквото зависи от него
И аз и почти всички приятелки раждахме там и на никоя не се е случило да я настанят в гинекологичното. Вярно е, има такива случаи, но са рядкост. А и както казах, всеки сам си преценява дали го устройва  Peace

ходил си девет месеца там и си с настройката, че там ще раждаш и изведнъж изненада......
това е гадното
а от временното по постоянно няма
сигурна съм, че и за напред така ще процедират
за съжаление в последните 2 години тази болница много я побългариха

# 698
Аз родих в Шейново, и ме настаниха в стая в гинекологичното отделение, поради липса на места
Не мисля че ражданията могат да се планират с абсолютна точност, както в другите отделения
Доколкото съм чувала и всяка родилка има право на избор къде да роди,със или без заплащане и т.н. Частни АГ болници поне-бол

# 699
Pteq , мерси за инфото Hug
Диването, честит бебок :,  bouquet
Нямаше разкритие ли?И аз искам този път нормално , но си е Божа работа Hug

# 700
Pteq , мерси за инфото Hug
Диването, честит бебок :,  bouquet
Нямаше разкритие ли?И аз искам този път нормално , но си е Божа работа Hug

Благодаря Simple Smile

Високо кръвно, неузряла шийка, високо бебе и пренасяне... това за индуцирането. В последствие 6см разкритие, никакви води, тоновете на бебето паднаха - беж към операционната Grinning Оказа се, че при контракциите, малката притиска пъпната връв с глава, затова са се закучили тоновете; наакала се е вътре.. Абе, въобще изобщо  Crazy Смея да твърдя, че спасиха и двете ни и сега сме добре.  Simple Smile

# 701
Мале...Важното е , че сте добре Hug
Браво на д-р Илиев  bouquet

# 702
Диването честито бебче  bouquet.
Добре, че всичко е минало добре и за теб и за бебо.
Браво на д-р Илиев  Peace.Аз също раждах при него и ми е приятно като чета Peace

# 703
Диването ,Честио бебче!Твоето секцио като беше по спешност с пълна упойка ли беше? newsm78

# 704
Диването ,Честио бебче!Твоето секцио като беше по спешност с пълна упойка ли беше? newsm78

Да, проспах го. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт