Болница Токуда - тема 5

• 107 422
  • 889
  •   1
Отговори
# 675
Някой беше повдигнал въпросът за ваксините, и аз понеже няма да съм по бг имунизационният календар, направих запитване до боницата, отговориха ми, че няма проблеми да се съобразят с мнението ми, само трябва да заяви предварително.
Това за гинекология и не мен ми се струва много тъпо.

# 676
Това за настаняване на родилки в Гинекологията за първи път го чувам.Ако е така наистина е отвратително.Най малкото в Гинекологията има момичета с проблеми, след операции и т.н и да ти сложат току що родила жена  newsm78 някакси неумесно нито за едната нито за другата Rolling Eyes.
За растоянието да общита стая с бебетата да не говорим.

Аз бях настанена в гинекологичното отделение. Отделят се стаи единствено и само за родилки. Няма как да те сложат в стая при човек с проблеми, нито да ти натресат такъв. В стаята, в която бях аз, имаше още 2 родили момичета. Стремят се да преместят родилките от гинекологичния в родилния сектор възможно най-бързо. Изобщо не е толкова ужасно, немислимо и отвратително, колкото го изкарвате. Simple Smile

Относно лукс стаите - да, чака се. Някои дори не се дореждат. Когато постъпих в болницата в понеделник, заявих, че искам лукс стая. Имаше 3, чакащи за лукс, жени преди мен. Уредих се със самостоятелна стая чак в четвъртък след обяд и така до неделя.

# 677
Мен най-вече ме притесни факта, че в Гинекология някой беше споменал , че не носят бебетата, аз напирам единственно за самостоятелна стая за да може бебето през цялото време да е при мен и да няма опасност да му дадат АМ, като знам колко трудно я закърмих малката и с какви мъки, живот и здраве сега  няма да допускам биберон да се доближава до устата и Simple Smile

# 678
  • София

Аз бях настанена в гинекологичното отделение. Отделят се стаи единствено и само за родилки. Няма как да те сложат в стая при човек с проблеми, нито да ти натресат такъв. В стаята, в която бях аз, имаше още 2 родили момичета. Стремят се да преместят родилките от гинекологичния в родилния сектор възможно най-бързо. Изобщо не е толкова ужасно, немислимо и отвратително, колкото го изкарвате. Simple Smile

Аз лично фокусирах,че е отвратително да не ти носят бебето,но и всеки си има неща,които го отвращават повече от други Peace.

Носят ли бебета в Гинекологията?

# 679
Мен най-вече ме притесни факта, че в Гинекология някой беше споменал , че не носят бебетата, аз напирам единственно за самостоятелна стая за да може бебето през цялото време да е при мен и да няма опасност да му дадат АМ, като знам колко трудно я закърмих малката и с какви мъки, живот и здраве сега  няма да допускам биберон да се доближава до устата и Simple Smile

Не се водят бебетата в гинекологията и по-добре! Разстоянието между двете отделения не е много, но се минава през общ болничен коридор. За кърмене - можеш да ходиш в родилното за кърмене, има отделна "стая за кърмене".

# 680
Сериозно ли?
На майките настанени в гинекологията, бебетата не стоят при тях през деня ли?

# 681
  • София, Лагера
О, Радост, много ти благодаря!  Hug
Ще си заявя епидуралната по-рано.  Peace
А в предродилна зала може ли да присъства мъжа?

Момичета, на деня на отворените врати казаха, че настаняват в Гинекологията само когато няма места в родилното. Все пак те не са специализирана болница - родилен дом. Стараят се да имат до 1000 раждания на година - това е цитат от беседата. Peace

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 10:52 от Ноеми

# 682

Момичета, на деня на отворените врати казаха, че настаняват в Гинекологията само когато няма места в родилното. Все пак те не са специализирана болница - родилен дом. Стараят се да имат до 100 раждания на година - това е цитат от беседата. Peace

100 раждания на година? Или 1000?
Имаше по 5 раждания на ден миналата седмица Grinning

# 683
  • София

Не се водят бебетата в гинекологията и по-добре! Разстоянието между двете отделения не е много, но се минава през общ болничен коридор. За кърмене - можеш да ходиш в родилното за кърмене, има отделна "стая за кърмене".

Е, това за мен вече е отвратително. 
Когато не могат да осигурят това,което трябва при условие,че им се плаща за това,да ограничат приема на бременни,а не изведнъж да има изненади.Имам предвид да си сложат ограничения колко бременни,могат да поемат докторите или да предупреждават,че има такава вероятност да лежиш в друго отделение,още при записване в ЖК.Аз лично щях да избера друга частна болница,ако знаех за това.
Не ми харесват тия неща,които предлагат и мисля,че ще имам разправии.

# 684
  • София, Лагера
Сори, опущих едната 0  Mr. Green  Embarassed
Коригирам го!  Peace

# 685

Момичета, на деня на отворените врати казаха, че настаняват в Гинекологията само когато няма места в родилното. Все пак те не са специализирана болница - родилен дом. Стараят се да имат до 100 раждания на година - това е цитат от беседата. Peace

100 раждания на година? Или 1000?
Имаше по 5 раждания на ден миналата седмица Grinning

Браво по 5раждания на ден!
Аз се надявам , че летните бебета са повече от зимните и ще се вредя до някой стая Mr. Green

# 686
Аз лично щях да избера друга частна болница,ако знаех за това.

Частни болници - колкото щеш... От никоя няма да те върнат, а така като гледам - имаш време да се преориентираш!  Peace

# 687
  • София
Аз лично щях да избера друга частна болница,ако знаех за това.

Частни болници - колкото щеш... От никоя няма да те върнат, а така като гледам - имаш време да се преориентираш!  Peace

Лесно е да се каже,като не е на твоята глава.Все пак,не съм била при един доктор,само от прищявка,нали той знае цялата история на бременоста,какво и що е било.
Недей да даваш лесно съвети,когато не знаеш нищо за определена бременост и човек.

# 688
Лесно е да се каже,като не е на твоята глава.Все пак,не съм била при един доктор,само от прищявка,нали той знае цялата история на бременоста,какво и що е било.
Недей да даваш лесно съвети,когато не знаеш нищо за определена бременост и човек.

Имам позната, която смени болницата, в която беше решила да ражда, 5 дни преди термин. Така че... Лесно е, повярвай. Grinning Освен това, никакви съвети не ти давам, просто ти казвам как стоят нещата...  Mr. Green Наистина никой няма да те върне!

Така като те чета, на теб повече приоритет ти е къде ще лежиш, оставяш впечатление, че това ти е по-важно дори от кой специалист ще те изражда, по-важно от това да си здрава и да родиш здраво дете.

За 2 седмици, всеки един лекар може да се запознае обстойно с особеностите на бременНостТа ти. Не случайно ти дават копие от всички изследвания на женската консултация.  Peace

# 689
  • София
Диването - винаги от раз се влюбвам във хора като теб,толкова са проницателни,за 2 поста опознават човека из основи.
Да правя понякога правописни грешки,и какво от това???.

Общи условия

Активация на акаунт