Болница Токуда - тема 5

• 107 420
  • 889
  •   1
Отговори
# 75
Прегледът е нормален - говорите, питаш, ако нещо те интерсува; док те пита каквото него го интерсува, ехограф...а ако се налага и нещо друго (като вземане на вагинален секрет за изследване например) се прави и така... Peace

# 76
  • в Кошера
Дам, тази девойка е отврат  #Cussing out
А и телефона звъни толкова слабо, че... явно не го чува  Mr. Green

# 77
Здравейте момичета! Току-що се свързах с АГ-регистратурата на Токуда от първият път!!!!  Crazy  #Crazy
Записах си час за преглед без проблем за 10 .06. при д-р Илиев. Това ще ми бъде първият преглед там и се надявам да не се разочаровам.  newsm78.
Девойката не беше много мила на телефона - мълчеше като риба и аз трябваше да водя разговора..... но не от тях ни зависят в крайна сметка нещата за бебчовците и ражданията, което искрено ме радва?

# 78
Браво, Ани!
Д-р Илиев е страхотен, избрала си много добър лекар Simple Smile

# 79
Момичета, отзиви за д-р Бойко Димитров, още ми е раничко  но живот и здраве се чудя между въпросният и д-р Илиев.
Благодаря ви предварително Hug

# 80
  • в Кошера
Момичета, отзиви за д-р Бойко Димитров, още ми е раничко  но живот и здраве се чудя между въпросният и д-р Илиев.
Благодаря ви предварително Hug

Много мил и спокоен човек, вдъхва ми доверие. Добър специалист по думите на негови колеги. Спряла съм се на него, а Илиев ми е втори в списъка, ако нещо се обърка  Wink

# 81
Tyra , благодаря ти за отговора Hug После да ракажеш Hug
При мен е малко по-трудно , тъй като първото ми раждане е секцио заради седилщно прилежание, а сега ако няма проблеми мисля да е нормално.Дано и доктора се съгласи да води такова раждане Praynig

# 82
mari:), сестра ми роди при него с планово секцио и остана много доволна!!!

# 83
brumbarche , мерси и на теб за включването Hug
Понеже не съм от София и изобщо не съм запозната с нещата, дори не се намирам в бг в момента.Бихте ли ми обяснили дали изобщо ми трябва направление от личният доктор , когато се записвам в Токуда.Прочетох за някакво направление за постътване в болницата, от кого се издава?Вие в кой месец се записахте в болницата?
Благодаря ви за отговорите предварително  bouquet

# 84
  • София
И аз трудно се свързах, когато си записвах час за пръв път, може би 2 дни звънях.
За това, за 2рия преглед си записах час веднага щом излязох от кабинета. Беше точно това слабо чернокосо девойче, наистина не е много любезна.
Момичета, а тези прегледи как се водят?
Защото момичето ме попита, дали искам час з ултразвук и аз казах да, ама знам ли  newsm78
Аз записвам женска консултация.

# 85
  • в Кошера
mari:), направлението за записване на ЖК (No. 9) се издава от личния ти лекар.
А когато дойде време за раждане - направлението за хоспитализация се издава от следящият те АГ по ЖК  Peace

# 86
Tyra , благодаря ти за отговора, че хич не бях наясно Hug

# 87
  • София
Момичета здравейте,

Живот и здраве трябва да се запиша на ЖК след 10 дни и искам да е в Токуда. Мога ли да избера някой от лекарите, който да води консултацията и след това да е при раждането, за да не съм при различни? Например д-р Кириякова или Д-р Илиев водят ли ЖК?

Благодаря!

bouquet

# 88
Водят, но платено. По касата са Евтимова и Живкова. Аз ЖК бях при Евтимова, но родих при Колева.

# 89
но родих при Колева.
   Останала ли си доволна от нея? 

Общи условия

Активация на акаунт