Болница Токуда - тема 5

• 106 249
  • 889
  •   1
Отговори
# 825
здравейте момичета,
аз утре съм на преглед при Колева за първи път. Исках да попитам при проследяване на бременността в Токуда в какво се състоят прегледите всеки месец? На сайта на Токуда пише, че се полагат 2 прегледа с ехограф само. Това вероятно означава, че ще трябва да си доплащам за ехограф всеки път, ако искам да ме гледат, така ли?

# 826
  • в града на вечния купон
да плащат се
но може и лекарката да те гледа и без пари
мен кирякова ме гледаше

# 827
И аз съм при д-р Колева, но до сега бях платено и само веднъж по здравна каса, та не знам как ще е за напред, то при мен си има проблеми, та би трябвало да ме гледа всеки път.

# 828
  • Sofia
Имам въпрос към мамите раждали секцио в Токуда - освен 1500 лв. за избор на екип, 600лв. пакет за бебето и 150 лв. спинална упойка плащали ли сте нещо друго?
Мерси  Simple Smile

# 829
  • София
lady_special , аз родих преди няма месец и спиналната упойка не се плаща (ако предварително искаш и епидурален катетър да ти се сложи, тогава мисля че той се плаща допълнително, но не виждам много голям смисъл от него при секцио). Платих само 1500лв. за операцията и 600лв. пакет бебе, както и още 40лв. за припознаване от бащата, ако нямате брак. Оставиха ни и един ден повече заради жълтеницата, но не са ми таксували нищо допълнително.
А, и ако искаш да си в самостоятелна стая - допълнително по 125лв. на ден.

# 830
Момичета а колко е престоят при нормално раждане и при секцио в болницата?

# 831
5 или 7 дена... аз бях планово секцио, приеха ме в понеделник, изписаха ме в събота.

# 832
  • Sofia
мерси, tedie_p_a. една позната ми обяснява, че са включили на снаха и и допълнителна сума раздвижване след секцио, а такова нещо го няма на сайта както не го и казаха на отворените врати. всъщност на отворените врати казаха, че спиналната упойка се плащала допълнително, но добре, че реално не е така Simple Smile

# 833
Ако може да попитам и аз, дали някой е ползвал ендокринолог в Токуда, как стоят нещата, работят л.и с напфравления и ако не, колко струва прегледа?

# 834
всичко зависи от твоето състояние и това на бебето.
Мен лично ме държаха 7 дни, защото малката беше преносена и дехидратирана и беше в интензивното.
Така, че лекарите преценяват-но ти не заплащаш нищо допълнително и 10дни да те държат.
Така ми беше обеснено, но със сигурност не държат повече от 7 дни, ако има проблем с бебето теб те пускат да си ходиш, а бебето идваш да го виждаш в интензивното.

Пожелавам ти да не ти се случи да си тръгнеш без него!

# 835
Радост , благодаря ти за изчерпателният отговор Hug
Надявам се също ако се наложи секцио отново, да има опция ако съм в самостятелна стая бебето да е постоянно при мен.

# 836
Надявам се също ако се наложи секцио отново, да има опция ако съм в самостятелна стая бебето да е постоянно при мен.
ами трудно ще ти е
поне ден или два след секциото няма да ти разрешат да ставаш.

а ти защо мислиш, че ще родиш секцио?

# 837
  • София
За първи път чувам да се плаща за раздвижване. Два пъти съм раждала там и на никой не са му включвали това в цената...То раздвижването не е нищо особено - само те придържат докато станеш от леглото и докато направиш няколко крачки до мивката примерно и обратно. После ти сама колкото можеш. Иначе раздвижват на сутринта след секциото, ако кажеш че си готова..Но то по-добре да не се чака, за да се възстановиш по-бързо.

# 838
мерси, tedie_p_a. една позната ми обяснява, че са включили на снаха и и допълнителна сума раздвижване след секцио, а такова нещо го няма на сайта както не го и казаха на отворените врати...

Със сигурност няма такова нещо  Naughty

# 839
И в общите стаи бебетата са при майките постоянно. Само нощем ги вземат, за да поспят майките. Бях в компанията на две страхотни момичета, даже си помагахме с каквото можем.

Общи условия

Активация на акаунт