Болница Токуда - тема 5

• 107 418
  • 889
  •   1
Отговори
# 705
  • Дъблин
Здравейте, идвам и аз да се запиша във вашата тема Simple Smile
Утре ми предстои първа консултация с д-р Димитров, няколко колежки са били при него и ми го препоръчаха.
Надявам се да се харесаме и да се видим 2-3 пъти преди раждането. Знам, че той не води ЖК, но дали ще има против да се видим пак в месеците преди термина? Искам да познава поне малко историята на бременността все пак?

# 706
Привет, гледам за стаите в Токуда говорите. Да, в гинеколокгията настаняват само, когато няма места в родилното, самостоятелните стаи са две само, чака се за тях, но определено е доста по-спокойно за майката (поне аз се чувствах 10000 пъти по-добре, с двете бебчета това беше най-уместния вариант). Първо бях в 4-ка, после, успях да се доредя, се преместих в лукс стаята. Отношението към мен от страна на персонала (като се почне от санитарките и се стигне до акушерките и сестрите неонатоложки се промени коренно). Е, когато моят док идваше при мен или беше дежурен, разположен и пр. акушерките се мазнеха страшно, иначе се държаха доста пренебрежително. Да кажа само, че в самост. стая е доста по-удобно, когато бебчетата са две, например, при мен ставаше така, като разположех моите две бебки, момичето на леглото до мен, нейното и нямаше как да се минава, т.е. ние трябваше само да лежим, за да с епридвижим, размествахме децата и така. Тясно и неудобно е с три легълца между двете легла.
Отношението на акшурките няма да коментирам изобщо, всеки сам ще прецени според своите виждания. Но д-р Илиев е просто невероятен доктор и човек. Аз винаги съм имала резерви, но той оправда всяко едно мое притеснение. Секциото мина перфектно, през цялото време док ми говореше, така че да не се депресирам, анестезиологът, д-р Грозев - също уникален, говореше ми, успокояваше ме, обясняваше ми, скледеше ме. Не усетих спиналната, нямах главоболие, нищо. Втори опериращ беше д-р Лазарова, която също така беше дежурна поне 3 пъти, та искам да кажа, че тя също е супер професионалист.
За неонатолозите не мога нищо да кажа, честно казано дори не мога да кажа, че съм супер възхитена от тях, особено от сестрите, но както има такива, които не харесах, също така имаше и такива, които са много добри и с отношение. Така че, общо взето на каквите попаднете. Късмет!!!

# 707
  • Бургас
brumbarche , ако знаеш , че си мислих за теб какво става , дали си родила  Simple Smile
Да ти са честити бебоците и много да ви радват   bouquet
Много се радвам, че всичко е минало добре. Значи имаш добри впечатления от Лазарова ?

А я кажете д - р Масларска, по време на визитациите за бебчетата взема ли участия? На мен нали болна тема ми е неонатологията , та аз затова наблягам, на тази информация повече  Confused

# 708
  • в града на вечния купон
тази вечер даваха Илиев по новините на Нова

# 709
  • Бургас
По какъв повод го даваха? Жалко, че съм изтървала.

# 710
Здравейте, идвам и аз да се запиша във вашата тема Simple Smile
Утре ми предстои първа консултация с д-р Димитров, няколко колежки са били при него и ми го препоръчаха.
Надявам се да се харесаме и да се видим 2-3 пъти преди раждането. Знам, че той не води ЖК, но дали ще има против да се видим пак в месеците преди термина? Искам да познава поне малко историята на бременността все пак?

Разбира се, че ще се видите няколко пъти преди раждането.
Той ще ти определи дата за следващия преглед  Peace

# 711
http://play.novatv.bg/play/231922 в тази емисия, по кьм края е.

# 712
Да, Лазарова ми направи много добро впечатление. А относно Масларска - само на първата ми детска визитация (така го наричат). След това други доктори бяха.

# 713
  • Дъблин
Ето ме след първата консултация днес.
Хареса ми д-р Димитров, много беше спокоен, внимателен и подробен, разпита ме за какво ли не и всичко си записваше.
Погледна бебето на ехограф да се запознае и с нея Simple Smile
Гледам на сайта на Токуда, че секциото минава по НЗОК само ако е по мед. показания. Моето ще е такова, Димитров само като чу с какво късогледство съм ми каза, че ме записва за секцио. Иначе да платя 2 пъти по 1500 лв. ще ми станат доста, въпреки че избора на екип ще си го възстановя през здравния фонд.
Каза ми да си запиша по 1 час за всеки от оставащите 3м до термина, но ако се наложи нещо да отивам без час, дано не, разбира се  Praynig
Та на пръв поглед останах с много добри впечатления днес, надявам се да е така до края.

# 714
  • в Кошера
Хареса ми д-р Димитров, много беше спокоен, внимателен и подробен, разпита ме за какво ли не и всичко си записваше.
Гледам на сайта на Токуда, че секциото минава по НЗОК само ако е по мед. показания. Моето ще е такова, Димитров само като чу с какво късогледство съм ми каза, че ме записва за секцио. Иначе да платя 2 пъти по 1500 лв. ще ми станат доста, въпреки че избора на екип ще си го възстановя през здравния фонд.
Каза ми да си запиша по 1 час за всеки от оставащите 3м до термина, но ако се наложи нещо да отивам без час, дано не, разбира се  Praynig
Та на пръв поглед останах с много добри впечатления днес, надявам се да е така до края.

Дамммм, Димитров е пич  newsm10

# 715
  • Sofia
Smurfieta , към кой здравен фонд си?

# 716
Здравейте  Simple Smile ,
прочетох цялата тема, благодаря на всички за съветите!

И аз съм се насочила за раждане в Токуда при д-р Димитров.
Не видях много коментари от жени раждали при него. Това което ме притеснява е че някъде прочетох, че той не дава дежурства.
Притеснявам се като мине раждането, че няма да ме прегледа повече, а дежурните лекари ще обръщат повече внимание на своите пациенти.
Някоя мама може ли да сподели опит по въпроса?

# 717
  • в Кошера
Здравейте  Simple Smile ,
прочетох цялата тема, благодаря на всички за съветите!

И аз съм се насочила за раждане в Токуда при д-р Димитров.
Не видях много коментари от жени раждали при него. Това което ме притеснява е че някъде прочетох, че той не дава дежурства.
Притеснявам се като мине раждането, че няма да ме прегледа повече, а дежурните лекари ще обръщат повече внимание на своите пациенти.
Някоя мама може ли да сподели опит по въпроса?

Напротив, дава дежурства  Peace Аз докато бях в родилното (5 дни), 2 пъти беше дежурен  Peace Въпрос на късмет е дали ще е на смяна когато ти си там  Wink

# 718
  • Бургас
http://play.novatv.bg/play/231922 в тази емисия, по кьм края е.

Силви, благодаря ти  Hug

# 719

Всъщност късогледството само по себе си причина ли е за секцио? Аз също имам късогледство -4 ми е диоптъра, но си мислех че има значение вътре-очното налягане, което е различно. Аз съм бременна, следя си бременността в Токуда, но още е рано и не сме коментирали как точно ще раждам. Но все се надявах и още се надявам че няма да искат да раждам секцио само заради късогледството  Praynig. Все пак преди години, когато секциото не е било толкова разпространено, как са раждали късогледите жени? Нормално разбира се.  Има ли раждали нормално жени с късогледство сред вас?

Общи условия

Активация на акаунт